Упражнения За Уголемяване

Отлично ръководство за това как да получите добри автомобилно застраховане
в

в
Автомобилно застраховане е полезен инструмент за много шофьори. Той осигурява защита на водачите в случай на злополука. В много държави това също е предвидено в закона. Ако имате нужда от помощ при избора на автомобилно застраховане, съвети в тази статия ще ви помогне с решението.


в
Знаейки, какво покритие имате автомобилна застраховка може да ви помогне да разберете, какво точно плащат. Такива неща, като покритие за сблъсък може да покрива щетите на колата, но само до неговата балансова стойност. Този вид застраховка носи в себе си франчайз. Вашата награда ще бъде по-висока, ако изберете най-ниската на франчайз.


в
Моля отстъпка време може да помогне за запазване на пакета за застраховка на автомобил за по-възрастните шофьори. Ако имате съдимост на шофиране, застрахователните компании могат да ви предложат по-добри цени, с напредване на възрастта. Водачите на възраст от 55 до 70, най-вероятно, за да имате право на такива отстъпки.


в
Ако можете да си го позволи да се спестят пари за застраховка на колата си, като плащат за цяла година премия наведнъж. Повечето застрахователи предлагат възможност за заплащане на премии, на месечна база. Но към това се добавя на такса за удобството, което може да добавите в рамките на една година. Вие все още можете да спестите, разделяне на годишна премия за две плащания.


в
Онлайн Магазин! За да се гарантира, че получавате най-добрата сделка за автомобилно застраховане, голяма част от вашите изследвания онлайн, а след това да закупите онлайн. Технологията вече позволява бързо сравнение на огромен брой фирми и характеристики; това значително опростява задачата за намиране на правилната компания с точните цени и най-подходящия обхват, за да отговаря на вашите нужди и бюджет<.BR />

в
Ако вашата застрахователна компания автоматично, не за понижаване на своите залози чрез няколко години с тях, можете да се свържете силата си, да се свържете с тях и да им кажа, че мислите за преместване в друго населено място. Вие ще бъдете изненадани от това, че заплахата от загуба на клиента, може да се направи. Топката е в съда тук, кажи им, че се отказват и да гледат наградите си падат.


в
Ако вашият автомобил е по-стар и има ниска цена, можете да спестите пари за застраховка, отпадане на цялостна и параметрите на катастрофата. Ако някога попаднат в ПЪТНОТРАНСПОРТНО произшествие със стария автомобил на малка стойност, застрахователят не ще се оправя. Те ще бъдат на етикета и го е направил. Така че няма причина да плащат за този вид покритие.


в
Ако не шофирайте, че много мили всяка година, да надникнем в нисък пробег, застраховка за вашия автомобил. Ако сложите по-малко от 12 000 мили на вашия автомобил всяка година, и няма да има нисък пробег, застраховка, можете да загубите в едно хубаво малко допълнителни пари всеки месец.


в
Пенсионерите могат да се възползват от намаления, които се предлагат от застрахователна компания. Тези отстъпки обикновено удар на възраст 55 или 60. Вие трябва да поиска от застрахователя да добавите тези намаления на застраховка, тъй като те няма да правят това автоматично. Това може да ви спести толкова, колкото десет на сто от вашата премия.


в
Вие не трябва да купуват кола, ако не провери застрахователни тарифи за него на първо място. Можете да намерите автомобил, който наистина искате, има по-високи осигурителни ставки, по различни причини. Той може да има най-висок процент на откраднати или счупени, които може да предизвика вашата застраховка ще се по-горе, и вие ще платите повече за него.


в
Ако искате да получите най-доброто предложение за вашата политика на автомобилното застраховане, работата по вашия кредит. Повечето държави използвайте своя кредитен рейтинг, за да определите дали вашият “премиум”, вярвайки, че хората с по-малък показател са изложени на по-висок риск за инциденти. Направете всичко възможно, за да повиши резултата си, и цената на вашата застраховка ще намалее в резултат на това.


в
Избягване на автомобилното застраховане крайности. Определено може да страдат от липса на адекватна застраховка. Още по-скъпо си струва да бъдат застраховани. Много хора плащат за осветление те не могат да им се наложи. Резултатът може да бъде огромен състав на бюджета. Оценка на вашия автомобил застрахователна защита и цените всяка година.


в
В заключение, автомобилно застраховане е полезно за шофьорите, тъй като осигурява защита на водачите в случай на ЗЛОПОЛУКА. Автомобилно застраховане е задължително по закон в много държави, и изборът може да бъде трудно. Използвайки съветите в тази статия, можете да изберете авто застраховки и се възползват от предимствата, че и други шофьори.