Упражнения За Увеличаване На Члена

Съвети за застраховка “живот”
в

в
Вие искате да знаете истината за застраховка “живот”, а не само това, че някакъв случаен човек, каза в Интернет. Има десетки самоназванных експерти, но трябва да знаете необходимата информация и да се уверите, че е законен. Вие най-вероятно ще намери точно това, което търсите в тази статия<.BR />

в
При избора на застраховка “живот”, можете също да видите закупуване на погребение. Това е доста по-евтина застраховка и ще обхване такива неща, като си ковчег, погребална агенция разходи за транспорт и други подобни неща. Това си струва, тъй като разходите за тези продукти може да бъде фантастично, ако те са излезли от джоба си.


в
Това е добра практика, да се преразгледа и коригира своите застрахователни полици ежегодно. Всички големи събития от живота, като например раждане на дете, купуване на жилище, или на детето, посещавате скъп колеж, изисква от вас, за да актуализирате вашата застрахователна полица, в противен случай, може да откриете себе си, под-на застрахования<.BR />

в
Никога не лъжете за застраховка живот на политиката. Въпреки, че това може да изглежда изкусителна идея, да каже, например, че вие не пушите, когато сте в легнало положение на вашето изявление е причината за вашето застрахователно покритие, за да отмените вашата политика, когато изневерява в края на краищата разкрита. Да се говори истината и да пазаруват за най-добра цена в замяна.


в
Като направите първоначални действия за вашата политика, трябва да се обърне особено внимание върху елементите, които се занимават с отмените. Например, ако в крайна сметка не ми харесва политика по някаква причина, можете да решите да се откажете от него. Някои компании ще се начислява такса за анулиране. Трябва да знаете, че глоби, така че вие ще знаете какво да очаквате, ако решите, че ще се откаже от своята политика.


в
Мисля за това, за срока на застраховка “живот”. Това ще ви даде най-високото ниво на покритие за най-ниската сума пари. Докато няма икономия с този вид план, бихте могли да инвестират тези спестявания в своите собствени, и да печелят повече, отколкото би с представител на застрахователната компания да го запишете.


в
При закупуване на застраховка “живот”, е важно, че сте разбрали вашите специфични нужди. Никой не знае, какво ви трябва, или това, че вашето семейство се нуждае от най-доброто от вас, така че отделете време, за да мисля, че всеки избор на политика, предвид ситуацията от всички възможни страни и да се определи, че най-подходящ за вашите специфични нужди<.BR />

в
Уверете се, че сте избрали правилния тип застраховка живот за вашите настоящи и дългосрочни нужди. От четири основни вида, някои политици само ви покрие в рамките на определен период от време, докато други се покриват за останалата част от живота си за толкова дълго, колкото можете да премиум текущи плащания. Младите купувачи може да искате да започнете с краен срок на застраховка “живот”, които често могат да бъдат превърнати в цели на политиката на живот по-късно.


в
Създаване на програма за упражнения, преди да купите застраховка “живот”. Колкото по-добре за здравето вие се намирате в, за да намалите клас риск, че ще бъде. Ако вашето тегло е в разумни граници, не пуша и кръвното налягане да не е твърде високо, можете да си спестите значителна сума пари за вашата политика<.BR />

в
Ако обмисляте покупка на пълна застраховка живот, имайте предвид, че тази застраховка е по-скъпо, но тя ще обхване целия жизнен период. Ако доживете до 100 години, вие все още ще има покритие в полза на семейството си след смъртта си. Продължителност на живота на политика е ефективна само за определен период от време и в крайна сметка да изтече. Имайте в предвид, срока на живот на политиката, като цяло, по-евтини и по-достъпни, отколкото цял живот застрахователната полица.


в
Вижте премия отстъпки. Изненадващо, повечето компании предлагат отстъпки за определена сума за застраховка. Например, 250,000 $застраховка “живот” може в действителност да имат по-малка награда от $200,000. Това е така, защото дисконтов фактор, обикновено удар на голяма сума, с нарастване в размер на $250,000. Освен това, 500,000 $от застрахователната може да ви струва по-малко от $450 000.


в
Помислете за закупуване на друг застраховка “живот” в допълнение към корицата, предоставени ви от вашия работодател. Техните стандартен план е, може би не е достатъчно, за да отговарят на вашите нужди и ако решите да преминете на нова работа, вашата политика не остана с теб. Най-добре е да се уверите, че са обхванати, независимо какво.


в
Ако вече имате застраховка “живот”, вие трябва да преразгледа своята политика, поне един път в годината. По този начин можете да сте сигурни, че това все пак е адаптиран към вашите нужди. Това също ви дава възможност да сравните това, което имате нови продукти, предлагани на пазара. Може да се намери по-евтино или по-добре да планират.


в
Не веднага в първата политиката, особено в първата среща. Ако вашите нужди са правилно анализирани, нито един агент не може да се определи оптимална политика за вашите нужди. Има няколко вида стратегии и различни залози, които можете да помислите за много фактори, които трябва да се разглежда в разтвора, а също и<.BR />

в
Знаете ли, че можете да използвате застраховка “живот”, за да финансират вашата пенсия? Когато купувате застраховка “живот”, изберете тази, която предлага да се върне на награди.” Вие всъщност трябва да плащат членски внос в продължение на определен брой години. Ако все още не е починал, когато това време изтича, вие ще получите сумата, която сте платили в гърба. Да се използват парите, за да финансира ново хоби, развлечение или друго специфично лечение.


в
В резюме, вие искате да бъдете внимателни, които приемате съвети по отношение на застраховка “живот”. Това е важно за вас, че имате правилната информация и че това е изтъквани в ясна и сбита форма. Надявам се, съветите, дадени в тази статия ще е по-полезен за вас.