Удължаване

Умни съвети, за Да подобрите живота си с артрит и


в
Всяка година, милиони хора с диагноза ревматоиден артрит или артроза, че те не знаят как да се справят. Информацията, съдържаща се в тази статия, ще ви помогне да управлявате вашия артрит, и живее щастлив живот<.BR />

в
Важно е, че имате достатъчно калций в диетата си, ако страдате от артрит. Медицински изследвания са доказали, че възпалителни артрит по-лошо, ако човек не разполага с достатъчно калций в диетата си. Можете да намерите калций в различни храни, включително мляко, сирене и сладолед.


в
Посетете масажист редовно, ако страдате от артрит. Масаж, че тези експерти изпълняват, Вие ще направите вашето тяло да се отпуснете и да облекчи някои от болки в ставите. Препоръчително е да присъства на масажиста веднъж на две седмици, Ако имате артрит.


в
Толкова просто, колкото може да изглежда, че е важно, че ще се простират вашите мускули, най-малко един час, ако страдате от артрит. Седейки или стоейки на едно място твърде дълго, може да доведе до ставите започва да судорогой и да ви нарани. В продължение на 5 минути, стои на един крак, с другата да избута нагоре в стената и след това настройте крака.


в
За това, за да помогне за облекчаване на някои от болка, свързана с arthtis в ръцете или пръстите си, вие може да искате да разгледа въпроса за използването на кремове. Много от тези кремове стави помага да се отпуснете, който помага за облекчаване на болки при артрит. Просто се уверете, че сте консултирайте се с вашия лекар преди употребата на тези кремове.


в
Използва електрическа възглавничка, която осигурява влажна топлина, за да помогне на симптомите на артрит. Опитайте се да купя електрическа възглавничка, че можете да се хидратира, за да облекчи някои от вашите подагрические болка. Докато електрическа възглавничка може да предостави временно освобождаване, е важно да се консултирате с лекар, за да работят дългосрочно решение.


в
Ако имате артрит, рибено масло може да бъде много добра за вас. Омега 3 мастни киселини в рибеното масло ще намали ставни болки и възпаление. Можете да намерите рибено масло в супермаркетите и витамин магазини.


в
С диагноза псориатичен артрит, не трябва да се прави неща, които не можете да направите. Вие просто няма да има толкова много енергия, като веднъж сте направили. Се опитват да се отдадете на едно и също ниво на активност, които сте правили преди това, както е с диагноза артрит може да доведе до трайно увреждане. За да концентрират енергията си само върху онези области, които са най-значими за вас. Вие не трябва да бъде всичко за всички хора във всички времена.


в
Ще Получите професионален масаж. Масаж се прави някой, който се специализира в болката при артрит може да бъде прекрасен празник за всеки потърпевш. Тези опитни професионалисти знаят, като цел болезнени петна и се получава напрежение и натиск, които пречат на гъвкавостта. Ако не можете да си позволите това, има член на семейството да търсят методи и да ги опитате.


в
Пробвам акупунктура. Въпреки че мнозина смятат, че този метод наистина работи, изследванията показват, че с помощта му ще може да се освободи болкоуспокояващи ендорфини. Това може да направи чудеса за хора, страдащи от артрит, като пристреливать болезнено възпаление и подуване точки в ставата, и изпращането им хвърлят химикали в областта, за да предизвика незабавна помощ.


в
Това може да изглежда странно, но развитието на мускулите на корема може да се предотврати и да се намали болката в ставите. Тонирани ABS са ключов фактор за по-добра стойка, и има много причини да се смята, че правилната поза може да намали или да предотврати увреждане на ставите. Знайте ограничения и да не се прекалява с тренировките.


в
Имат редовен график за прием на храна. Провери своя организъм, да разберете, какво яде модел работи най-добре за вас, и да настроите определен график за онези времена. Ако сте гладни по време, когато не сте планирали има, има леки хранителни закуски, за да запази себе си-енергични и по график.


в
Използването на музикалната терапия, за да облекчи болката, когато страдате от остро възпаление. Въпреки, че това не е постоянна корекция и далеч от лекарства и сериозни болки, има изследвания, които са доказали, класическа музика и други успокояващи видове музикална терапия при лечението на болката от артрит.


в
Имат солидна обувки, която е предназначена за действия, които извършвате. Различни обувки са необходими за нормалното износване и тренировка, защото не постави акцент върху различни стави, за всяко действие. Като по-големи обувки, предназначени за всяко действие ще намали всеки риск от увреждане или дразнене, както и като се уверите, за увеличаване на гъвкавостта.


в
Използване на горещи или студени компреси на възпалени стави. Това може да помогне за облекчаване на болката, която чувстваш. Редуващи се топли и студени, това също е чудесен начин, за да помогнем на ставите да се чувстват по-добре. Важно е да говорите с вашия лекар за най-добрия начин да се използва тази техника.


в
За борба с болката от артрит трябва да се предпази вашите стави. Винаги мислете за вашите стави и здравето на ставите и ги предпазва от нараняване. Така че бъдете внимателни; вместо да вдигнете тежък предмет, поставете го, или да се използва рамото си, за да отвори вратата, вместо да използва силата си.


в
За да помогне с болки, артрит, да излезе и да направите активен. Не само тренировка ще ви даде повече енергия и за подобряване на настроението, но и ще ви помогне да запазите болки в ставите в залива. Ходене, плуване, колоездене и други упражнения се правят три пъти в седмицата по 30 минути на ден ще ви помогнат значително на вашите артрит и общото здравословно състояние<.BR />

в
Няма да бъдат разочаровани, ако първите артрит терапия не работи. Понякога това отнема доста удари-и-Ца, преди накрая, уреждане на нещо, което наистина работи за вас. Бъдете сигурни, за да даде на всеки тип на артрит болка терапия, че сте достатъчно шансове, за да има ефект. Въпреки това, не забравяйте, че винаги има повече видове терапия, за да опитате, ако не работи.


в
Както вече бе отбелязано, страдащи от артрит, от всички сфери на живота. След като научава за причините за възникването и методите на лечение на артрит, прави го по-лесно да живеят. Съветите от тази статия, и ще бъде добре за вашия начин за намиране на облекчение от болката при артрит.