Удължаване На Члена

Полезни съвети за използване на видео-маркетинг
в

в
Видео маркетингът е един от най-ефективните маркетингови техники, достъпни за собствениците на бизнес. Успешно интегриране на интелигентни видео маркетинг с други маркетинг бизнес начинания вие може значително да увеличи продажбите си и да си поръчате съответно увеличаване на печалбата. Тази статия е сладко опаковани с най-добрите видео-маркетинг консултация.


в
Като гледам успешно вирусно видео е най-добрият начин, за да получите представа за това, което прави видео популярна. Бъдете в крак с новите тенденции, проверка на социалните мрежи и различни сайтове, които вашата целева аудитория обича и направете списък от характеристики, вие ще разберете във видеото ще видите.


в
Когато използвате видео маркетинг важно е да се запази съдържанието си интересен. Ако видеото ще бъде скучно, тогава хората вероятно не изглежда цялото нещо или да го препоръча на своите приятели. Да се изясни вашето съобщение и интересна за вашата аудитория. Представете си, че вие гледате клипове като потребител.


в
Попитайте вашите клиенти, да създадете свои собствени видеоклипове. Бихте могли, например, да се организира конкурс и да се чудим, че клиентите сами филм, докато те използват вашите продукти. Награда за най-добрите клипове с интересна награда и използване на видео клипове като рекламни материали за вашата маркетингова кампания в социалните мрежи и на вашия сайт.


в
Ако сте твърде срамежлива, за да покаже лицето си на екрана, трябва да се опитате да използвате нещо подобно на историята за търсене на Google, за да ви помогне. Това е добър начин да се покаже на потребителите цялата необходима информация, която ви трябва, без да се притеснявате за това, за да покаже на всички свои лице<.BR />

в
Бъдете сигурни, по време на вашето видео. Вашите клиенти ще видим като посланик за продукта, което означава, че трябва да демонстрира пълна увереност в своите възможности и цена. Практика на презентацията си няколко пъти, за да сте сигурни, че изграждането на най-подходящия опит и интерес за вашите потенциални клиенти.


в
Бъдете сигурни, че можете да оптимизирате видео си. Дайте на всяко видео можете да качите собствено име и описание. Не забравяйте да си ключови думи! Моля, осигурете също така вашата информация за контакти, така че клиентите могат да се свържат с вас за повече информация.


в
Правете всичко възможно, за да се създаде видео, което предава на професионален имидж. Това означава, че трябва да се избягва употребата на наличните ефекти в такива програми, като Windows студио и други основни програми. Дръжте просто редактиране, просто нарязани или се разтварят в черен екран, вместо да използвате стандартните ефекти за редактиране.


в
Чудесен начин да се направи видео е по-интересно да гледам, е наличието на повече от един човек. Интервю експерт или просто да донесе на някого от вас, които са интересни за гледане. Колкото повече се забавлява хората на видеото, толкова по-голяма е вероятността, зрителите трябва да си купите в това, което беше казано.


в
Първото нещо, което трябва да направите, е просто да си клипове там. Започнете да печелите и да виждат това, което хваща окото на хората. Трябва да разберете каква е темата, вие знаете повече от всичко, и излезе, като го направи интересен. Хората искат да ги забавляват.


в
В зависимост от това, което продавате, можете дори не е нужно да се снимат на видео. Ако сте се надява да накара хората да купуват компютърен софтуерен продукт или да използвате интернет-сайт или услуга, за заснемане на екрана може да бъде най-добрият начин да отида. Просто създайте видео за това, което вие предлагате и това, което той прави, докато ти кажа защо те го искат.


в
Ако искате да създадете професионално изглеждащи видеоклипове, да направите статив. Единственият път, когато трясущаяся камера-това е добре, но във филм на ужасите. За вашия маркетингов видео, искате нормални снимки и постоянна промяна. Ако видеото е с лошо качество, то ще звучи и хората не ще се гледа повече от няколко секунди.


в
Поставете се на вашето видео за някои сайтове, но за да се използва алтернативното описание и име за всеки. Това ще ви позволи да постави в ключовите думи, които търсят вашата целева пазара най-много. Освен това, не забравяйте да сложите в стаята си. Ако някой има допълнителни въпроси, те могат да се обадя.


в
Дръж си лого на видно място в дома на видео, но се уверете, че той не се намесва в съдържанието. Много компании използват прозрачни версия на логото, за да се уверите, че всичко зад себе си, остава видим, докато хората ще знаят, по време на цялото видео кой пусна и където те могат да отидат нататък, за да научите повече.


в
Както беше в началото на тази статия, видео маркетинг е един от най-добрите маркетингови инструменти, достъпни за собствениците на бизнес. Чрез реализирането на едно добро видео маркетинг можете значително да подобрите вашия бизнес. Прилагат внимателно това, което сте научили от тази статия, за да започнем да виждаме огромно увеличаване на вашата печалба!