Удължаване На Половия Орган

Търся Отлични Съвети За Козметична Хирургия? Зацените!


в
Ще обмисля пластична операция? Вие се чудите, дали това е правилният избор за вас? Решение от пластични операции са произведени милиони хора всяка година. Резултатът понякога е чудесно, а понякога, пълен провал. За да се превърне вашия опит в позитивен начин, уверете се, че да образова себе си на първо място. В тази статия ще ви отлична отправна точка, за образовани хирургическа решения.


в
След като направите пластична операция, уверете се, че не пипайте лицето си за известно време. Дори ако лицето може да почувствате сърбеж или искате да се докоснете до нея, се опита да му позволи да се излекува колкото е възможно повече. Вие не искате нищо да се притеснявам, така че остави лицето си за известно време.


в
Козметична хирургия-това не е нещо, което трябва да бъде взето леко. Той не само прави постоянни промени в тялото ви, тя също струва доста малко. Обикновено тя включва в себе си всички рискове от всякакъв друг вид хирургия. Това не означава, че това не е най-добрият вариант, но това, което тя винаги трябва да бъде внимателно обсъдено.


в
Преди да се извършат с помощта на хирургическа интервенция, се уверете, че търсите някакви алтернативни варианти. Често може да се намери други процедури, които могат да решат вашите проблеми. Дерматолози, специални козметични средства и някои домашни средства могат да предложат достатъчно подобрение, че операцията може да не се наложи, в края на краищата.


в
Ако смятате, че разходите за пластична хирургия е твърде висока в Сащ, планира операция са направили в Индия или Мексико. Често разходите са значително по-ниски. Можете интервю на лекарите така, както се прави обикновено, така че можете да очаквате същото ниво на качеството на работата в тези места.


в
Попитайте за различни варианти на анестезия. За големи събития, обща анестезия по-добре, но трябва да знае за рисковете. Вие имате право да попитате за обща или местна упойка, но правят повече изследвания, за да можете да вземете информирано решение. Посъветвайте се с вашия хирург, за да се квалифицирана медицинска сестра му помага аналгезия в случай на нужда.


в
Някои пациенти губят много кръв по време на операция. Разбира се, кървене-това е естествен всякакви операции, но козметичен ремонт може да се направи това е особено неприятен. Кървене може да се случи по време на бедствия, както и по време на операцията. Можете да получите прекомерно кървене, което басейни под кожата, които може да изискват повече операция, за да поправи. Трябва да говорите с вашия лекар относно възможността от загуба на кръв по време на процедурата и синини след операцията.


в
Преди да се обърнете към лекар, за да реши какво точно искате да направите. Никога не отивам на консултация, не се знае точно това, което искате да направите, защото лекарят може да се опита да ви убеди, че имате нужда от друга работа. Да имат кристално чиста картина в главата си на това, което вие очаквате, и да споделите това с вашия лекар по време на консултациите<.BR />

в
Инфекцията обикновено се случва в по-малко от един процент от операция. Въпреки това, трябва да се разработи време за възстановяване инфекция значително удлинена. Хора, вземащи стероиди, имат проблеми с плавателни съдове, или пушат, има голям риск от инфекции. Освен това, доказано е, че продължителността на операцията, както и обема на загуба на кръв повишават риска от развитие на инфекция.


в
Отделете време, за да натрупат малко пари, ако трябва. Вие никога не трябва да се разреши за по-евтина алтернатива, ако това решение е по-рисковано, или ако хирургът не е правилно са квалифицирани. Ако искате да се направи операция, да плащат пълната цена и да търси качеството, а не на спестявания.


в
Ако не сте мислили да направите пластична операция, уверете се, че знаете колко дълго е вашето възстановяване. Трябва да знаете, колко дълго ще бъде от комисията. Вие не искате да пропуснете никакви планове, защото имате лош момент.


в
Попитайте вашия лекар, който ще извърши анестезия. Тя или ще дойде от хирург, специално обучена медицинска сестра в зависимост от сложността на процедурата, или анестезиолог. Вие имате право да настояват, че вторият човек управление на анестезия, като предпазна мярка, но това най-вероятно ще ви струва повече<.BR />

в
Говорете с вашия лекар за количеството време, което е необходимо, за да се възстанови от вашата козметична процедура. Някои процедури имат време за възстановяване до четири седмици. Уверете се, че сте предвидили достатъчно време на работа за възстановяване. И бъдете сигурни, за да вземе нещата бавно отначало.


в
Решения на пластичната хирургия, не трябва да се приема сериозно от никого. Уверете се, че за да се образоват преди да влезе във всякакъв вид хирургия. Задават правилните въпроси на вашия лекар. Това ще помогне да се уверите, че можете да сте в безопасност по време на процедурата и след процедурата се прави.