Удебеляване

Да се борят с алергии, с тези полезни съвети
в

в
Има определени сезони на годината ще презират заради алергия? Симптоми на алергия, не е забавно за всички. Добрата новина е, тогава не е нужно да страдат от симптоми на сезона. Прочетете следната статия, за да научите какви възможности имаш, когато става въпрос за борба с алергии и симптоми, които идват заедно с тях.


в
Ако алергията се разигра през лятото, е важно да поддържате вашия климатик в чистота. Климатици на задържане на големи количества прах и плесен, и ако не ги почистете, вашата алергия само по-лошо. Освен това, опитайте се да не спи в съседство с климатик, тъй като това също така може да направите вашата алергия се е влошило.


в
Монитор цветен прашец прогнози и план за това. Ако имате достъп до интернет, много от най-популярните сайтове прогнозата за времето има раздел, посветен на прогнозата, включително за качеството на въздуха и цветен прашец алергии. В дните, когато графът ще бъде високо, дръжте прозорците затворени и ограничете времето на престоя на открито.


в
Ако имате алергия, е важно да се запази влажността в дома си до минимум. Можете да направите това чрез инсталиране на изсушаване в зависимост от стаята, която често. Един от най-лошите неща за хора, страдащи от алергии-това е влага, така че стойте от това на колкото се може повече.


в
Когато се занимавам с неща, които могат да се притеснява вашите алергии, носенето на маска. Това може да включва в себе си вытирание на прах, почистване с прахосмукачка и работа на тревата. Разбира се, маска може да не е много привлекателен, но това ще попречи на прах и други частици, които причиняват симптомите на алергия. Маска за лице може да закупите в местния магазин за хардуер.


в
Вие наистина не трябва да се занимава с работа по двора, ако имате алергия. Не е важно, колко е необходимо, или можете да им се насладите. От косене, валкования и подрязване ще ви изложи на куп алергени. Търговия извън тези задачи, с друг член на семейството, съсед или приятел, който може да ви помогне, за да се избегне твърде много работа в двора.


в
Задължително веднага да миете косата си, когато проникаете вътре, ако страдате от алергия и не беше прашец отвън. Вие не искате да прашец остане в косата си прекалено дълго, тъй като това може да предизвика симптоми на алергия. Препоръчва се два пъти измиване на косата.


в
Спортно видове, които се борят с алергия, често се оказват в страх от своя ежедневен джогинг из квартала, когато прашец висока. При определено ниво на цветен прашец винаги ще бъде във въздуха по всяко време, има още надежда. Съдържанието на цветен прашец често на най-високо между 5 ч. и 10 ч. изберете друг период извън този прозорец и вие трябва да имате по-малко проблеми.


в
Докато маски за лице, може би не е най-моден аксесоар, достъпен, пуснати на открито върху висока прашец дни може да се отърве от тебе дискомфорт от симптомите на алергия. Маска доста са евтини и могат да бъдат закупени от дома центрове подобрения или магазини медицинско оборудване. Освен това, покрий си носа и устата банданой.


в
Измийте калъфки за редовно, ако страдате от алергии. Калъфки за възглавници, обикновено събират прах, цветен прашец и други алергени, които могат наистина да ви засегне. Тяхното измиване и други спално бельо може да попречи на това. Ако можете, опитайте се да придобие антиалергични калъфи за възглавници, чаршафи и други постелки<.BR />

в
Надяваме се, че сега имате някаква надежда, когато става въпрос за борба с алергии и симптоми, свързани с тях. Опитайте някои или от всички представени тук, оферти и можете да намерите себе си с нетърпение смяната на сезоните, а не се боеше от тях. Сбогува с алергии и се наслаждавайте.