Удебеляване На Пениса

Страдате От Киселинен Рефлукс? Тези стратегии могат да
в

в
Като киселинен рефлукс може да причини увреждане на живота си, както физически, така и психически. Това обаче не е задължително условие, което трябва да пострадат, за останалата част от живота си. Използвайте полезни съвети в следващата статия, за да се спре болестта на киселинен рефлукс и отрицателни ефекти, които идват с нея.


в
Да водят дневник на диета. Всички хора са различни и кои храни предизвикват вашият киселина отлив не може да бъде същото, като моето. Напишете как се чувствате преди, по време и след всяко хранене, и включва в списък на това, което ядете и пиете през целия ден. Един месец по-късно, вие трябва да имате ясна представа за това, кои храни предизвикват у вас най-много проблеми.


в
Искате да получите няколко бързи трика начин на живот, които ще помогнат за облекчаване на симптомите на киселина отлив? Да се правят физически упражнения всеки ден, пуши, носят широки удобни дрехи, избягвайте колани и да се избегне високо съдържание на мазнини и храни с високо съдържание на киселина. Ако посвети себе си, за да правите тези неща, започвайки с днешния ден, сте в състояние да отговорим на вашите условия.


в
Да дъвки под ръка. Когато дъвчете дъвка, тя не само освежава дъха, но той те кара да облизываются. Това помага да се измие киселина по пищеводу и обратно в корема си, където тя принадлежи. Избора на аромат, не цитрусов и мента. Мента може да предизвика вашия езофагеален сфинктер, за да се отпуснете, и цитрусови плодове с високо съдържание на киселина.


в
Вярвате или не, дрехите ви може да повлияе върху това, колко често получавате киселини. Дрехи, които са твърде плътно прилепнала в района на талията ще постави на повишено налягане в стомаха, което прави отлив по-често и повече болка. Отказ за дрехи с разлика. Носят само панталони и джапанки, които са достатъчно стегнати, за да останат без прекалено силно натискане на корема.


в
Подемни на таблата може да помогне. Можете да използвате тухла, дърво или дори легло отморозок, за да се постигне това. В идеалния случай таблата на леглото трябва да е на четвърт метър по-висок, отколкото на краката. Ако можете да повдигнете главата и гърдите, бихте могли да спре възхода на стомашната киселина, докато спите.


в
Храната, която консумирате всеки ден, ще направи разликата в живота отлив. Избягвайте кисели храни, черен пипер, мазни храни и алкохолни напитки могат да помогнат. Тези продукти и напитки могат да бъдат причина за проблеми. Освен това, не яжте по-малко от три часа преди лягане. И да си легнете с пълен стомах може да се направи в цялата нощ и сутрин<.BR />

в
Внимавайте за продукти, които си причиняват киселинен рефлукс. За повечето хора тук са пържени и мазни храни, съдържащи кофеин и/или газирани напитки, цитрусови плодове, пикантни храни и т.н. Там може да има и други храни и напитки, които предизвикват вашата киселинен рефлукс, така че просто бъдете внимателни какво ядете. Ако сте забелязали, че някои видове храна или напитка се влошава си киселинен рефлукс, спрете да го консумират.


в
Пийте по-малко алкохол, ако се занимавате с киселинен рефлукс. Алкохолът значително влошава възможността за производството на киселина в стомаха. Ако трябва да се пие алкохол по повод ограничи само няколко чаши за повечето; въпреки това, вие наистина трябва да се стремят да консумират безалкохолни напитки, когато можете да.


в
Не яжте храни, които са с много високо съдържание на мазнини. Това означава, че вие задължително се нуждаете, за да се избегне или поне значително намаляване на тези мазни пържени храни, червено месо и заведения за бързо хранене. Винаги гледам на етикетите на продуктите, които ядете, за да получите представа за това колко мазнини, те съдържат<.BR />

в
Консултирайте се с вашия лекар, преди да се определи, ако имате киселинен рефлукс. Дискомфорт и оригване-сериозни симптоми, трябва да бъдат представени на лекар. Има много други държави, които също присъстват подобни симптоми. Само вашият лекар може да постави правилната диагноза. Вашият лекар има възможност да стартирате тестове, които ще ви помогнат да разберете дали това наистина киселини<.BR />

в
Пийте по-малко напитки по време на хранене. Че пиенето по време на хранене може да се добави, за да се подчертае корем. Това може да доведе до киселинен рефлукс по-лошо. Опитайте се да вземе няколко глътки вода по време на хранене, и да пълни чаша между отделните хранения.


в
Когато имате киселинен рефлукс, трябва да се опитате да приемат джинджифил. Можете да го ядете или да го постави в чай или някои продукти, ако искате. За век джинджифил е бил използван като противовъзпалително и надолу, за да се намали стомашно-чревния тракт, киселини рефлуксна болест включва в себе си.


в
Като начало на тази част се споменава, физическото и психично здраве могат да имат значителен ефект върху болестта на киселинен рефлукс. Но, вие имате силата да го спре да играе важна роля за цял живот. По-горе съвети могат да ви помогнат да се отървете от това състояние, когато се използва правилно.