Удебеляване На Вежди

Защити живота си със застрахователни консултации и съвети
в

в
Грижа за семейството си е важна задача. Добър застраховка “живот” ще се гарантира, че те са добре гледани, след като са починали. В тази статия ние ви предлагаме съвети за намиране на възможно най-добрата застраховка живот, за да запази семейството си да се разпространява.


в
Въпреки че терминът застраховка “живот” обхваща вас в рамките на само определен период от време, той има някои предимства, които могат да направят правилния избор за вас. Срок на застраховка “живот” е значително по-евтина, отколкото за застраховка живот на стойност стотици долари на година, а не хиляди. Той е гъвкав в това, което можете да изберете, за да бъдат покрити най-малко 5 или 30 години, с обхват от 100 000 $до няколко милиона. За краткосрочни нужди, като деца, като завършва колеж или ипотечен кредит да изплаща, за застраховка живот е идеален, особено ако застраховка “живот” не е в бюджета си.


в
Важно е да знаете, че имате 30 дни, за да се види и разбере вашето застраховка “живот”. Така че, ако решите, че това не е правилният план за вас, вие няма да можете да отмените вашата политика и по-голямата част от времето, можете дори да получите своята награда.


в
Преди закупуването на застраховка живот е изключително важно, че изследвания на различни видове застрахователни полици и изберете полица, който е най-подходящ за вас и вашето семейство. Съществува голямо разнообразие от застрахователни полици, са на разположение за покупка. Четирите основни видове застраховки, живот, целият живот, гъвкав живот и променлива универсална живот.


в
При избора на застраховка “живот”, се уверете, че плащате само за това, което ви трябва. Помислете за това, че застраховка “живот” трябва да покрие. Това може да се наложи да платите за погребение, ипотека, или колеж за децата си. Или ако имате отделна сметка, за да колеж на вашето дете, вие не искате да платите за това.


в
Отделете време, за да актуализира вашия съществуващ застраховка живот при всякакви съответните промени в живота ви се случват. Това включва предоставяне на допълнителни издръжка, ако сте женени, имат деца или да започне да се грижи за възрастни хора родител. Тя също така включва съкращаване си на покритие, ако сте се развели, или след децата оканчивают колеж. Ако сте на възраст, когато предишните издръжка сега самодостаточны и имате достатъчно спестявания за пенсиониране, вие можете да отмените вашата застрахователна полица.


в
Застраховка живот-това всъщност е по-евтино, ако сте избрали кратни на $250.000 в покритието. Така че, ако искате $230,000 вие всъщност трябва да плащат повече, отколкото просто округляют до 250,000$. Това никога не е нещо лошо, за да спестят малко пари, и можете да използвате тези спестявания за нещо друго.


в
Това е нормално да има няколко по-малко политика, а не една голяма политика, но не забравяйте, че всяко повишаване на застрахователните премии може да доведе до жонглируют политика до побъркване ги, докато Се занимават с похарчените пари. Пазят нещата управляеми толкова, колкото евентуално може да се избегне загубата.


в
При назначаването на няколко бенефициенти застраховка “живот”, това е до вас, за да реши, че бенефициентът получава колко процента. Това е просто нещо друго, трябва да се мисли за При попълване на застраховка “живот”. Това може да навреди на някого за получаване на повече или по-малко от друго, така че обърнете внимание на последствията.


в
Определяне на размера на застрахователната защита на собствения си народ, трябва в случай на вашата смърт. Използвайте една от многото налични онлайн застраховка ” живот калкулатор, или размножават вашите годишна заплата с коефициент на осем. Това е средната дълг е оставил, когато някой си отива. От по-добро осветление, толкова по-добре за вашия имот.


в
Един важен съвет при закупуване на застраховка “живот”, за да купите, когато сте здрави. Ако имате някакъв вид медицински проблеми или хронични заболявания, в много случаи застраховка живот ще бъде много скъпо или не, вие няма да можете да го купите на всички.


в
За да спестят пари за застраховка “живот”, за да разберете вашите специфични нужди. Да използвате онлайн калкулатор, за да разберете колко пари ще са необходими за покриване на вашия съпруг пенсии и вашите деца, докато не са завършили колеж. Можете да намерите такива калкулатори в MSN и застраховка ” живот и здраве на основата за формирането на уеб сайт.


в
Пазете се от частично премии. Ще ви бъде предложен набор от възможности, когато става дума за плащане на премия. Можете да плащате месечно, на тримесечие, и на всеки шест месеца или всяка година. За съжаление, някои застрахователни компании могат да налагат с вас, ако правите чести плащания. Опита на бюджета, така че да можете да направите не повече от две плащания в година.


в
Мисля за застраховка “живот”, ако сте загрижени за запазване на нетната стойност на вашите вещи. Вие сте натрупали много активи в продължение на целия си живот, и децата трябва да имат правото да се възползват от плодовете на вашия труд. Можете да им помогне да се справят с данъците, за които те се събират от лицето, когато умреш, като се абонирате за застраховка “живот”.


в
Работа за подобряване на вашия кредит преди да си купите застраховка “живот”. Колкото по-добре си рейтинг, толкова по-малко пари ще плати за вашата политика. Въпреки, че това не прави много смисъл, застрахователни компании виждат хората с ниски кредитна като “рискови” и ще таксува с тях съответно.


в
Застраховка живот-това е най-лесният начин да се гарантира, че вашите близки ще бъдат обхванати в случай на вашата смърт. С помощта на тези съвети, вие ще се чувствате по-добре, знаейки, че Сте близки и за тях се грижат.