Уголемяване

Живеейки с екзема – съвети, които ще ви помогнат да се справи с

в
Екзема-това е неприятно нещо, но вие не трябва да му се контролира. Има начини за борба с екзема, които изискват само няколко прости промени. В следващата статия се предлагат прекрасни идеи, които ще ви помогнат да се справи с това състояние на кожата. Този съвет ще ви помогне да намалите светкавица и ги прави по-малко тежки.


в
Един от основните фактори в борбата с екзема е ежедневна практика правилната грижа за кожата. При миене на кожата, по-добре да се използва сапун замени или мек сапун. Тези почистване вещество, по-малко вероятно да може да изсъхне на кожата. Веднага след къпане, винаги нанасяйте добър хидратиращ крем. Овлажнители помагат да се запази естествената влажност на вашата кожа.


в
Управление на стреса. Ако сте разстроени, вашата екзема може разгораться, който само ще влоши и без това депресиращо положение. Научете се да се справяте със стреса и да се пазят от получаването на твърде ликвидация. Например дълбоко дишане-това е едно нещо, можете да направите почти навсякъде, за да запазите нивото на стрес надолу.


в
Обърнете внимание на ръцете си. Защото вие ги миете в рамките на деня, те могат да получат много сухи и склонни към по-екзема. Ако се занимавате с дейност, която включва в себе си водата, като миене на чинии, носете гумени ръкавици. Това помага за защитата на кожата от вода през целия ден.


в
Използвайте мехлем с антибиотик от силно чувствителна кожа. Това може да се предотврати инфекция от образуване на. Той също така служи като овлажнител. Направи това, макар и пестеливо; при продължителна употреба на мазила и антибиотици може да ги направи неефективни. Ако имате инфекция, трябва да се консултирате с вашия лекар, който може да ви даде орален антибиотик.


в
За най-добри резултати, се прилага, докато кожата е още влажна. В това време, вие ще искате, за да помогне на кожата ви да се запази максимално количество влага. Първо, да се използва кърпа, за да почистите кожата си. Това помага за запазване на влагата и натурални масла. След като започнете да прилагате крем за вашата кожа. Опитайте се да направите всичко това в продължение на поне три минути след баня, за да поддържате кожата хидратирана и гладка<.BR />

в
Овлажнител-това е отлична инвестиция, ако страдате от екзема. Те ще ви помогнат испустить двойки във въздуха. Двойки се състои от капчици вода, които овлажняват среда. Това спира кожата от изсушаване, поради излагане на сух въздух. Уверете се, че винаги го почиствате правилно, когато му дойде времето или тя няма да работи, а също и<.BR />

в
Ако имате някой от многото видове екзема, трябва да държиш ноктите кратък почиства. Въпреки че лицата, които се опитват да се въздържат от вържете на петна, сухота, сърбеж по кожата, понякога се извършва от надраскване рефлекс без сознателей все пак. С къси нокти, това е по-малко вероятно, че суха, чувствителна кожа ще прошиваться, когато сте го надраскат.


в
Тъй като екзема може да се дължи или усугублена някои материали, за да изберете дрехи с повишено внимание. Дрехи от вълна или синтетични материали може да запали кожата. Избирайте дрехи от естествени влакна, като памук. Това е по-малко вероятно да дразни кожата, и естествените материи позволяват на кожата да диша, което го прави по-малко вероятно, че ще перегрелись. Тъй като вълни и изпотяване и може да влоши екзема, правилният избор на тъкани за дрехите-това е двойно по важно.


в
Помислете за използването на овлажнител за овлажняване на въздуха в дома ви и управление на екзема. Сухият въздух прави кожата суха и може да предизвика екзема, особено през зимните месеци. Овлажнител за въздух осигурява въздух с влага, която прави кожата по-суха и предпазва от екзема.


в
Хидратира кожата веднага след вземането на вана. Рисуват лосион в кожата веднага след баня помага заключва влагата и предпазва кожата от изсушаване прекалено много. За постигане на най-добри резултати, използвайте интензивен хидратиращ крем, че не се добавят аромати и оцветители, които могат да изсушават кожата ви по –<.BR />

в
Добре е да се използват кремове, съдържащи хидрокортизон. 1% отговарят на хоросан ще помогне за облекчаване на сърбежа. Можете да използвате този вид наркотик два или три пъти на ден в продължение на седмица. Бъдете внимателни, не прекалявайте с тях, защото това е стероид. Използвайки го прекалено дълго, може да бъде опасен.


в
И екзема-това е неприятно, това не е краят на света, или края на социалния си живот. Да се направят съответните промени, може да ви помогне да го контролирате. Съвети са ви дали по-горе ще ви позволи да стоят настрана от взлом, а като се уверите, че и вие обмисляте проблема вече.