Уголемяване На

Твърди съвети за грижа за очите, за да видите,
в

в
Като добра грижа за очите е много важно, за да ги поддържа в отлична форма през целия си живот. Можете да пропуснете много, без добро зрение. Ако искате да разберете повече, как може най-добре да се запази здравето на очите, следната статия ще ви помогне. Прочетете много полезни съвети за грижа за очите.


в
Вие трябва да носят колкото се може повече точки. Слънчеви очила-не е просто прищявка, те са източник на така необходимата защита от слънцето. Слънчеви очила блокират ултравиолетовите лъчи, които могат да причинят сериозно и трайно увреждане на очите. Слънчеви очила може дори да предотврати появата на бръчки и рак на образувайки около очите!


в
Изяж си зеленчуците. Здравословен начин на живот, всичко за ядене на правилните храни и да се избегне лошите. Листни зелени зеленчуци пълен с витамин А и витамин е, които са много полезни витамини, които помагат на организма заготовки много необходими функции, като например ремонт и подмяна на мъртвите кожни клетки, като по този начин предотвратява появата на морщинок и фините линии.


в
Ако работите в предната част на компютъра по цял ден, трябва нека да повярва на очите си проблясващи почивка. Очите се опитайте да не мигате, когато гледаш на екрана на компютъра. Това може да причини сухота на очите и други, напрежение в очите. Виж в страната на всеки десет минути, или така и да мига, за да си очите отпочинали<.BR />

в
Уверете се, че винаги да имат достатъчно осветление, когато работите или да четете. Очите ви ще тужится през цялото време, ако се опитвате да гледате на нещата, без достатъчно светлина в стаята. С течение на времето това може да доведе до сериозни щети. Увеличаване на капацитета или брой тела във всяка стая, за да реши проблема.


в
Да се запишат за изпит в бъдеще. Много хора просто не ги посещават очите на лекар толкова често, колкото трябва. Трябва да имате визията проверяват най-малко един път в живота на двадесетте, а след това два пъти през тридесетте години, но това е само ако не разполагате с историята на симптоми или проблеми със зрението.


в
Опитайте се да носите очила. Когато носите правилните слънчеви очила, очите получават защита от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи. Ти трябва да стоят настрана от това не направи дегенерация на макулата или проблеми с катаракта. Търсите си слънчеви очила, които блокират UVA и UVB лъчи на светлината, ако искате по-добра защита. Укручения точки могат да се защитите от страна на очите.


в
Гледам в компютъра може да доведе до голямо напрежение на очите, което може да доведе до редица проблеми, като например на мигрена, сухота в очите и лошо вижда. Затова трябва да се вземат подходящи предпазни мерки, когато знаеш, че ще бъде на компютъра за известно време. Уверете се, че вашият компютър се намира на такова място, където очите ви са на същото ниво като монитор и, ако е възможно, да се носят очила.


в
Гледам на компютъра ви, често може да навреди на лигавицата на очите. Често моргание ще помогне на очите си, когато те се чувстват сухи. Бъдете сигурни, за да намалите отблясъци на екрана. Тук е лесно да се намери антибликовые екрани. Най-накрая поставете монитора така, че очите ви дори в горния край на екрана. Трябва малко погледна към екрана.


в
Това е мъдро, за да сте сигурни, че каквито и козметични средства, които могат да се окажат в контакт с очи, изхвърлени на всеки 60 дни. Грим се натрупват бактерии. След няколко месеца, като се използва един и същ грим, ще бактерии за почистване на всички около лицето и очите. Това може да доведе до кожата и повреждане на очите.


в
Това е напълно нормално за очите става суша с напредване на възрастта. Можете да преодолеят този проблем с омега-3 мастни киселини. Освен това, студен и горещ въздух като направи проблема по-лошо. Уверете се, че вентилационните отвори на вашия автомобил нагревател или климатика не посочи на очите си. Това се отнася и в работата и у дома.


в
Винаги носете слънчеви очила на открито. Много хора погрешно смятат, че слънчеви очила са предназначени само за дни на плажа или ако слънцето е особено ярък. Истината е, че ултравиолетовите лъчи са вредни за очите. Те могат да причинят рак на окото изгаряне на роговицата на очите, и дори на катаракта. Всеки път, когато сте на улицата, вземете някаква гъбична слънчеви очила.


в
Редовно да посещават лекар очите. Среща с лекар-очен лекар не трябва да се случи, само ако имате проблеми. Рутинна грижа за очите може да се гарантира, че очите ви да бъдат винаги в добро здраве. Освен това, ако възникнат проблеми, тя ще бъде забелязана по-рано, така че можете да се започне лечение веднага.


в
Чудесен начин за облекчаване на напрежението на очите при използване на електроника трябва да включва антирефлексно покритие капак или стени. Множество монитори за компютри и таблети използвайте тези сега и по същество да помогне на здравето на очите в продължение на дълги периоди от време. Вие също трябва да сте сигурни, че няма пряка светлина върху екрани, за да помогне за намаляване на отблясъците по този път.


в
Посетете офталмолог. С напредване на възрастта, очите не работят, тъй като те веднъж са направили. Вие може би не се нуждаеше от очила за цял живот, но е добра идея да посетите офталмолог всяка година, така и вие да посещават зъболекар на всеки няколко месеца. Очен лекар би могъл да ви кажа, как очите ви правят, и вие можете да получите точки, ако това е необходимо.


в
Получите достатъчно сън. Много хора не осъзнават колко е важен сънят за своето тяло, включително и очите. Когато вие не получавате достатъчно почивка, вие започнете да имат умората на очите, което може да доведе до болезнено главоболие и чувство за сънливост и умора. Просто се уверете, че можете да получите 7-8 часа сън на нощ, така че очите ви да си починат.


в
Уверете се, че вашето жизнено и работно пространство, да има достатъчно светлина. Вие не можете да мислите много много за това дали вашите работници и настаняване разполагат с достатъчно светлина, но истината е, че това е важно. Ако околната среда е твърде слабо, очите могат да започнат да се разболяват, или главата може да боли. Да се обърне съзнателно внимание на това, колко добре осветената стая, така че можете да добавите повече светлина, ако е необходимо.


в
А тази статия ясно показва, правилната грижа за очите трябва да бъде един от главните приоритети. Ако вие едва ли ще можете да видите или не, това може да се бори, за да получите чрез всеки ден. Използвайте тези съвети и се грижим за вашите очи.