Уголемяване На Члена

Всеки може да получи полезна информация за слънчевата енергия с помощта на тези прости съвети
в

в
Здравейте слънцето и по-голяма икономия на време. Докато грее слънцето, ние трябва да направим всичко, което можем да използваме силата си. С него, има източник на енергия, която не замърсява нашата Земя. Прочетете за избор на съвети и препоръки, насочени към подпомагане да се използва енергията на слънцето.


в
Ако наистина искате да видите, като слънчеви панели работят, да водят дневник на ежедневна освобождаването на енергия. Моля, обърнете внимание, ако сте написали данни по особено тъмен или съмнителни ден. Наличието на тази информация може да ви помогне да разберете как вашите панели работят, и това може да ви помогне да оптимизират производителността си.


в
Уверете се, че слънчевите панели подавате наистина икономичен. При това, цената на инсталиране може да се влошава с подкрепата на държавата, трябва да се знае, колко време ще отнеме, за да пестите енергия, за да си възвърне инвестициите си. Също така фактор в това, че вие, вероятно, няма да получат еднакво количество електричество всеки месец.


в
Уверете се, че вашите слънчеви панели ще бъдат монтирани по такъв начин, че работи с климата, в който живеете. Някои райони са изложени на циклони и торнадо, и е важно правилно да изберете система за закрепване на панела, които могат да издържат на високи ветрове, ако живеете в тези области. Ако не направите това, първо природно бедствие може да доведе до лентата става непривязанным и безполезни.


в
Можете да се възползвате от слънчевата енергия чрез слънчеви панели. Оформление на вашия дом може да ви помогне да спестите енергия чрез максимално излагане на слънце. Помислете за извършване на някои промени в дома си, като например добавяне на голям прозорец, така че могат да се възползват от естествената светлина и топлина от слънцето,<.BR />

в
След инсталиране на слънчеви панели, трябва да се следи, колко енергия произвеждате и използвате в ежедневието си. Да се инвестира в система на мониторинг на качеството и изглеждат по често в данните. Ако забележите, че вашата панелите не произвеждат толкова енергия, както обикновено, това може да бъде време, за да ги почисти.


в
При изграждането на вашия собствен слънчеви панели, планират изграждане на няколко блока за най-високо КПД. Слънчев панел може да създаде само определено количество енергия-обикновено е доста ниско число, което означава, че ще ви трябва повече от един панел. Няколко панели на правилните места-гаранция за успех.


в
Мисля, процесът на инсталиране на слънчеви панели, както и всеки друг голям проект за жилищно строителство. Направете си домашното, опознаването на доставчици и изпълнители, и да направи някои сравнение пазаруване. Прочетете някакви договори внимателно и ако е необходимо, да поиска адвокат, за да погледнете към него и да се уверите, че ще получите стойност за вашите пари.BR />

в
Ако сте решили да си купите слънчеви батерии, се уверете, че можете да сравните цените на самите панели, а също и разходите за монтаж. Бъдете сигурни, че разбират, какво влиза във всяка една оценка. Вие не искате автоматично да изберете най-евтиния изпълнител, но също така не искат да плащат повече, отколкото трябва.


в
Някои производители твърдят, че панелите са в състояние да генерира мощност в сянка. Вярно е, че някои технологии като thin film панел са по-ефективни от други продукти, когато небето затянуто тучами, но имайте предвид, че производството на слънчева енергия в пълна сянка напълно невъзможно<.BR />

в
Да зададете вашите слънчеви панели доставчици за оценка на изпълнението те и за изпитване на панели, който ви интересува. Можете да се квалифицират според някои облекчения, предлагани от правителството, Ако отидете чрез сертифициран доставчик и изберете панели, които също са получили сертификати. Освен това, това е добър начин да се уверите, че получавате качествен продукт.


в
Почти всички слънчеви системи са мащабируеми, за да обемът на пространството, което имате в дома си. Цялостна система, не се изисква в много случаи. Ако нямате стая, за да напълно да доведе до вашия дом с помощта на слънчеви батерии, можете да използвате пространството, което имате, за да силовата част на къщата.


в
Ако имате завършва място на покрива, създаване на нови панели на нивото на земята за още по-големи икономии. Панели, в двора все пак малко по-високи от типичните видове изкопаеми горива. Идеята е, за да добавите толкова, колкото можете и да запазите колкото се може повече енергия на батерията.


в
При приближаване на фирми за оферти, да се свържат най-малко три различни изпълнители. Уверете се, че да получите връзки от всеки и за проверка на многото, за да се гарантира, че те са реални. Също така ще проучи това, което се предлага и дали ще или не ще бъде издадена гаранция за извършената работа. Отнасяйте се както с всеки друг проект за подобряване на дом.


в
Използването на зимни слънчеви часове, вместо летни часове, когато вычисляете, колко соларни панели, ще ви трябва. Това е така, защото през зимата слънчеви часове да се добави само до половина на лятото. По-добре да се надценява, колко панели ще ви е необходимо, а не да се подценява. Ако подценяваме, в крайна сметка ще загубят властта, когато имате нужда от него.


в
Съвети Ето няколко фантастични, но само тогава, когато ги прилага в живота си. Приложите това, което сте научили тук, така че си енергиен проект върви гладко. Когато искате да преминете, да сложи тези съвети, за да се използват и да се свърши работата от първия път.