Уголеми Члена

Дом, сладък дом – останете на безопасно с една добра програма за сигурност.
в

в
Никога не се притеснявате, че вашият дом ще бъде ограбен един ден? С толкова много престъпления, за които се съобщава в новините, изглежда, няма квартал е безопасен от нарушители в тези дни. Независимо от това, къде живеете, за предпочитане, ако искате да прекарате известно време на разработването на план за вашия дом сигурност. Прочетете тази статия за информация, която може да ви помогне да започнете работа.


в
Смените ключалките, когато сте подложени на съществена промяна в живота си. Независимо дали преместване в нов дом или бивш отношенията преместване, вие винаги трябва да бъдат информирани за това, който има копия на ключовете от дома си. Вие също трябва да промените вашите замъци по всяко време ще загубите ключовете си.


в
Не крие ключа си в пощенската кутия или на други известни места. Вместо това, поставете ключа си в хартия или алуминиево фолио и се поставя в малък контейнер. След това погребват я в място в двора, където хората не би помислил да търси. Това може да помогне да поддържате дома си в безопасност от нежелани гости.


в
Ако ще да е далеч от дома си в продължение на дълъг период от време, дават на хората илюзията, че има някой. Оставете телевизор, радио или светлина, така че крадците ще пропуснете вашия дом, когато те са на лов за къща в<.BR />

в
Уверете се, че детектори за дим във всеки сектор на вашия дом, за да остане в безопасност по всяко време. Това е важно, тъй като ще ви трябва някакво предизвестие, когато ти се спи и няма да забележи, че пламъците. Ако имате една къща, един датчик за дим ще бъде достатъчно.


в
Дръж на външния си домашно окабеляване под прикритие. Вие не искате да си кабели ще бъдат очевидни за погрешни типове хора. Да го беше избрана не само риска от наказателния нарязани на вашите телефони и електричество, това е също често нещо крадци търсят! Мед (най-често проводниците) може да се продаде за прилична цена.


в
Използвайте своя гараж, за което той е предназначен: колата. Това ще запази крадци от кражба или щети. Крие вашата машина от видно-това е добър начин да се пазят от неканени гости, далеч от знанието, когато сте у дома или не.


в
Винаги променяйте брави, ако имате някой съедет от вашия дом. Смяна на брави ще гарантира, че вие сте единственият, който знае комбинация. Това няма да струва много и може да се обработват много бързо.


в
Уверете се, че всички в семейството са запознати с номера за спешни повиквания на вашия телефон. Освен това, всеки един от тях е програмиран така, че той приема само с едно натискане на бутон набиране. Това ще позволи на всички в дома ви да бъде бързо обслужване, ако нещо се обърка.


в
Тези, които живеят в селските райони, не така са се погрижили за това, че къщата им нахлуват като тези, които се намират в града. Някои хора си мислят, че хората в страната, без съседи, е всъщност много по-голям риск. Трябва да се направят някои изследвания на място, където живеете, за да получите представа за това, как често се чупят лесно модули.


в
Вашият дом трябва да бъде място, където вие и вашето семейство може да се почувства в безопасност. Използвайки съветите в тази статия, можете да започнете разработването на стратегията, която ще запази дома безопасен от нарушители. Периодично преглед на плана си, и продължи да се уча за това, което можете да направите, за да подобрите сигурността на вашия дом.