Увеличаване Размера На Члена

Прости трикове и съвети за невероятни изкуства и занаяти
в

в
Всеки може да има удоволствието от изкуство и занаяти проекти, потенциално, дори като си кариера. От бод до строгал, има по нещо за всички. Колкото повече информация събираме, толкова по-подготвени ще бъде, да влезе в света на декоративно-приложното изкуство. Вижте съветите по-долу за някои прекрасни идеи за начало.


в
Включване на материали за рециклиране в художествена творба. Без значение какво правите, от керамика, маслени бои, има много начини, за да привлекат като се използват елементи и материали, които иначе бихте изхвърлили. Икономия на хартия, фолио, алуминиеви, картон и още, и пазя го за следващия си проект.


в
Събиране на елементи от около двора си за изкуство и колекции и приложно изкуство. Има толкова много естествени неща, които могат да бъдат наоколо, че ще дойда много полезно за предстоящите си проекти. Някои от най-популярните неща, които можете да намерите на открито включват борови шишарки, гладки камъчета, и дори цветни листа.


в
Опитайте и за отмяна на работа на кораби, които можете да направите, а да изкуства и занаяти проекти с децата си. Ако наистина в изкуство и занаяти, и вие не направите това, може да започне да кръжи и да се опитва да контролира, отколкото да се занимават с децата. Те трябва да бъдат в състояние да свърши работа, докато правите своя.


в
Поддържане на статии и материали за приложни организираната може да доведе до по-приятно изживяване при работа по проекти. Да се инвестира в добра кутия за съхранение, организаторите и калъфи специално за по-малки предмети. Материали като мъниста и пайети могат лесно да бъдат разлятото или загубили. Когато ви отведе у дома нови доставки, незабавно да ги предадат на съхранение или организационно кутии.


в
Ако вие сте фен на изкуство и занаяти проекти, трябва да използвате неделя циркулярни писма във ваша полза. Има много магазини, които предлагат отлични цени на стоки за творчество, и вие няма да знаете за тях, ако отидете чрез книжа се получи, така че не се хвърляйте на тези циркулярни писма настрана.


в
За да направите своите плочки лягат равномерно, за да сложи проставки между тях, за да ги задържи на място, докато разтворът се втвърдява под тях. Без подпори, е трудно да ги правилно, защото дори и най-набито око някой се отклонява линия сега, и после, и в крайна сметка с мръсни плочки.


в
Ако търсите за различните видове материали, да правят проекти, и вие не искате да похарчите много пари за тях, трябва да се провери продажба гараж в района. Такива неща като стари, напукани вази и използват щори са големи художествени материали, така че да върви, като много двор разпродажба, как можете да получите нови материали<.BR />

в
За да получите равномерно нанасяне на фугите между плочките мозайка, пригответе се за това, че няколко приложения. Въпреки че първото си приложение ще изглежда, когато сте готови, тя ще се свие, тъй като тя изсушава, без да остави пропуски и пукнатини. Многобройни приложения позволяват да правилно завърши баланс.


в
Посещение на скромност може да бъде чудесен начин да получите доставката за своя кораб. Много хора даряват материали за работи, които те са оставили, те могат да бъдат под формата на пълния комплект, който никога не е бил отворен, или това може да събира неща и средства, които можете да използвате.


в
Готови ли сте да създадете един красив проект, след като прочетете съвети са разположени по-горе? Да ги използват за производствения опит на изработване. В края на краищата, ще забележите, че вашите творения, все по-добре и по-добре.