Увеличаване На Члена

Какво да търсите, когато сте пазаруването за играчки
в

в
Получаване играчка, която е добре, не е твърде трудно за теб. Именно за това при намирането на перфектния играчки и въпреки, че спестява пари е трудно. С пускането на всичко това заедно, не трябва да бъде много трудно, въпреки, че и вие ще видите това след четене на тази статия.


в
Една добра играчка трябва да бъде образованието и удоволствие. За деца, потърсете играчки, които ги учат на азбука и цифри. Можете да намерите играчки, които ще говорят, всеки азбука или номер, когато бутонът е натиснат. Децата учат и се забавляват в същото време. Учене чрез игра-най-доброто образование.


в
Ако търсите уникален подарък, помислете за закупуване на персонален подарък. Страхотна играчка за специална момиченце, е кукла, която идва със собствен набор от персонализирани документи за осиновяване. Тези документи ще изброявам в името на детето си като родител, заедно с пълното име на куклата.


в
Понякога най-добрите играчки-най-простите. Прост набор от дървени трупчета може да осигури на детето часове на забавление. Той има неограничени възможности в изграждането на кули, крепости или още нещо, което го вдъхновява въображението. Когато се позволи на детето да проучи себе си, възможностите за обучение са безкрайни.


в
Обърнете внимание на втора хенды за евтини детски играчки. Въпреки това, ако получите играчки по този начин, трябва да ги изчистите добре, преди да позволи на детето да играе с тях. Вие не знаете, какви микроби са в играчката.


в
Толкова по-малко ще трябва да плати за играчка, толкова по-добре вашия опит. Търсете промо кодове, преди да направи всяка онлайн покупка на детски играчки. Повечето от известните магазини предлагат специални отстъпки за пазаруване по Интернет. Много тираж сайтове публикуват цифри промо код можете да използвате, за да спестят малко пари. Просто да направите бързо търсене, за да ги намерите.


в
Дрехи на Барби са обновени! Нова линия дрехи на Барби включва осветление адаптивни рокля. Това е рокля позволява на детето начин за конфигуриране на светлината на рокля с помощта на включения стилус. Момичето ще се влюбиш в проектирането на единственият по рода си на рокля за любимата си кукла Барби.


в
Да вземе децата със себе си, когато пазарувате за своите играчки. Ако вече знаете, че те обичат, предполагам, в кои играчки, те ще се радват да бъде хит и Мис. Това ще гарантира, че те ще получат това, което те определено ще се зарадват. Освен това, той гарантира, че не харчат парите си за някакви играчки, които няма да бъдат използвани.


в
Не ограничавайте детето си от детски играчки, защото възрастта им е извън обхват, която се препоръчва на опаковката. Тези цифри трябва да се използват като ръководство и не е установено в камък. Непоколебима вяра за възраст може да доведе до вашето дете е достатъчно за много играчки, те може да се насладите на<.BR />

в
Не забравяйте да проверите кутия или опаковка, за да видите какви допълнителни предмети, трябва да се направи за определена играчка. Например, уверете се, че знаете какви батерии се нуждаят от, и какво оборудване е необходимо. Няма нищо по-лошо, отколкото да не бъде в състояние да играе с играчки, когато го получите, така че бъдете сигурни, че играчката може да се използва, закупуване на всичко необходимо.


в
Имате малък Пикасо в ръцете си? Един от най-добрите играчки на, за да стимулира вътрешното артистични способности на вашето дете глина. Има много опции, когато става въпрос за play-Doh. Едно от последните нововъведения е обрат-сладолед. С нейна помощ, детето ще може да направите вкусни творения като Бен и Джери.


в
Независимо от това, колко мислите, че дете ще обичам играчка, обръщайте внимание на предупрежденията и препоръките. Такива фактори, като възраст, ниво на квалификация и интерес често е доста точен върху опаковката. Също така следете за играчки, които са специално огнезащитни или трайна<.BR />

в
Изхвърлете опаковката, веднага след като отворите играчка. Пластмасови парчета обърна опаковка, вероятно, фатални за малки деца. Опаковката може да бъде опасно за малките деца, за да се наоколо. Пластичен потенциал опасности включват задушаване и задушаване; уверете се, че по-малките парчета се отделят, преди те да могат да се загубиш и по-късно отново.


в
Има няколко прости неща, за да имате в предвид при избора на играчка за вашето дете. Задайте си въпроса, ако играчката е сигурно на първо място. След това се опитайте да си представите, как вашето дете ще се занимава с играчка. Питам се, дали това наистина ще помогне да развиете своите мотор и творчески потенциал, за да се определи, ако играчката си струва закупуването на<.BR />

в
Решите каква играчка ще си купите, преди да отидете на пазар. Пазаруване в магазин за играчки може да бъде огромна, ако не знаете това, което търсите. Знаейки, че след облекчи процеса. Това също така ще ви спести много време, защото не трябва да се скитат по пътеката, за да намерите идеалната играчка.


в
Прост фурната е около продължение на много години, но тя все още заема специално място в сърцето на едно малко момиченце. Тази печка се използва лампа с нажежаема жичка, за да приготвят вкусни лакомства. Лесно се пекат система предлага разнообразие от предложения, включително: торти, кифли, бисквити и др. Пекат днес да се забавлявате!


в
Някои от най-добрите играчки на основите неща, като конструктор на Лего, конструктори, железници и играчки, които така. Тези играчки не може да се използва отново и отново. Те също могат да се добавят, а след това се предава на следващото дете да обичаме и ценим.


в
Да играе на битови лимит за броя детски играчки, разрешени по всяко време. Това решава два проблема. На първо място, тя държи на вашия дом е затрупана бъркотия. И второ, това е силата на вашето дете да играе с всички играчки в днешно време. Ако все още не стигне за известно време, вие ще видите, че детето ви взема това, че наоколо много повече.


в
Вие знаете повече за закупуване на играчки точно сега. Можете да намерите най-добрата сделка и да вземе решение за покупка, са подходящи за вашите деца. Използвайте съветите от тази статия, за да помогне да намерите играчки, които са подходящи за вашите децата и дома си, така че всеки член на семейството ще бъде щастлив.