Увеличаване На Члена С До 10 См

Съвети, които могат да ви помогнат да управлявате вашия алергии
в

в
Когато ти си болеешь, трудно се концентрират и се наслаждавайте на ежедневната си дейност. За съжаление, алергични симптоми, подобни на симптомите на настинка, така че можете да се чувстват болни в продължение на една седмица веднъж! Вместо да избягват социални ситуации, поради постоянна кашлица, кихане или настинка, се научат да се справят с техните симптоми ефективно.


в
Ако имате дете с алергия, огледайте се наоколо за неговата или нейната стая. Има изобилие от препарирани? Тези на пръв поглед безобидни обнимашки играчки пристан за акари и други алергени. Ако детето ви трябва да спи с една, опитайте да го вземете, след като той или тя заспива.


в
Вие не трябва да се избягва открито по време на сезона на алергия. Просто се уверете, че можете да извършите своите предписва лечение, и да вземе всички необходими мерки, за да направите вашата приятна разходка. Когато направите това, вие ще придобиете голямо влияние на чист въздух, при запазване на вашите алергии към залива<.BR />

в
Ако страдате от алергии, бъдете сигурни, за съхраняване на въздух, филтри и тръби чисти през цялата година. Те Харбър, причиняващи алергии частици като полени, и може рециклиране ги във въздуха. Няколко пъти в годината извадете и ги почистете в съответствие с инструкциите на производителя.


в
Когато времето е хубаво, можете да се изкушите, за да отворите прозореца в дома си, за да спестят пари от разходи за охлаждане. За съжаление, това всъщност може да предложи пристъп на алергия. Климатици с HEPA-филтри, помага за премахване на алергени от въздуха. HEPA филтър-това е чудесен начин да се уверите, че можете да лесно да се диша в собствения си дом.


в
Бани, да се проветряват, за да се намали мухъл и плесен. Тези алергени в дома в топли, влажни условия. Това е добра идея да се включи вентилатор и дръж мокри кърпи върху решетка да изсъхне след къпане. Ако не разполагате с вентилатор, за да разбие прозореца, за да позволи на чист въздух да циркулира<.BR />

в
Проверете нива на цветен прашец за областта. По време на сезона, алергии, те, като правило, се излъчва местно новина за деня. Уверете се, че следите на времето, да знаеш, колко зле вашата алергия може да бъде ден, или ако трябва да се опаковат някои лекарства за алергия в рамките на деня.


в
Ако алергията е придружено от остра, суха кашлица, дразнене в гърлото-това, вероятно, е виновен. Това е особено често при тези, които се борят с пост-нос-капки или ротового дишане. В много случаи проблемът става все по-изразен през нощта. Когато това се случи, опитайте се да използвате възглавница, за да подкрепят те в полу-легнало положение по време на сън. Ако можете да спите в седнало в изправено положение, това е дори по-добре.


в
Направете тест за алергия. Знае точно, че сте алергични, може да бъде единственото голямо предимство, което може да има при алергии. Не всеки цветен прашец-това е същото. Някои хора, предизвикани от цветен прашец, дървета, други треви и бурени. Това, което мислех, че е алергия към домашни животни, всъщност може да е алергия, причинена от невыявленной прах кърлеж или проблеми на мухъл в дома си. Само тест за алергия може да ви снабди с доказателства вашата води, така че можете да създадете подходящ план за борба с тях.


в
Ако вие сте изключително чувствителни към прашец трева, има добър шанс, че вие също могат да бъдат чувствителни към някои храни. Консумирането на диня, банани и цветя може кръстосана реакция с прашец от плевели, в резултат на изтръпване, парене или гъделичкане, усещане в устата и гърлото. Подход тези продукти са с повишено внимание.


в
Когато конвенционалните лекарства за алергия, уверете се, за да ги използват правилно, за да постигне най-добри резултати. Много лекарства изискват от вас да ги вземе за няколко дни при постоянна доза, за да видите резултатите. Не просто да започнете да приемате хапчета, не знаят как да ги използват. Направи точка, за да обсъдят правилното използване с вашия лекар.


в
Ако сте недоволни от алергия, не се колебайте да се обърнете към лекар или алерголог. Те могат да стигнат до ядрото на вашата алергия причините и да се работи с вас, за да се определи какъв курс на действие ще бъде по-добре да се вземат. Всеки потърпевш от алергии е уникален, и цялата медицина не може да бъде точно за вас.


в
Ако имате алергия към цветния прашец, и трябва да се контролира колко точно във вашия дом, вие трябва да промените вашия седмичен легла. Когато се измива, трябва да се измива с гореща вода, за да премахнете прашец. Вие също трябва да вземат душ преди лягане, така че можете да се измие прашец, която се натрупва в косата си в продължение на дни.


в
Бъдете сигурни, за почистване на всички повърхности в дома си на регулярна основа. Ако страдате от алергии, трябва непременно да носи маска по време на прибиране на реколтата. Тъй като ще се бърка алергени, като сте чисти, маска ще ви предпази от вдишване на<.BR />

в
Кухните са хранителна среда за плесени, която може мъка мъка-готвачи, които имат алергии. За да попречат на растежа и разпространението на този нежелан смутител, винаги използвайте качулки по време на готвене на печката или във фурната. Това дърпа на излишната влага от въздуха, което го прави трудно за мухъл расте.


в
Не позволявайте на алергии е да се вземе под контрол вашето ежедневие с носа, който сърби постоянно и в гърлото, което води до проблеми. Има много различни начини, за да се справят с алергии, а това е доста често срещан проблем днес. Помогнете на себе си, спомняйки си съветите в тази статия, и да поеме контрола на вашите симптоми се сега!