Увеличаване На Мъжкия Полов Орган

Какво трябва да знаете, ако имате куче
в

в
Кучето е много подобен на дете, което ще трябва да се грижи за него ден и нощ. В същото време, кучето не може да говори, той не може да рисува по стените. Докато децата и кучето, всеки има своите плюсове и минуси, в тази статия са описани само как да се грижи за кучето си.


в
Кучето трябва да бъде защитен, когато в колата. Не само това ще направи пътуването по-безопасно, тъй като това ще доведе до по-малко отвличане на човека зад волана на колата, но в случай на авария, тя може да спаси живота на вашето куче. Търси обезопасителни колани, често се продават в магазини за домашни любимци, които можете да сложите на вашия автомобил за вашия домашен любимец.


в
Ако кучето е все още се използва за процеса на груминга, само да се работи с него или с нея къси опашки. Годеник в продължение на повече от пет минути, а след това да се спре и да се премине към друга дейност. В крайна сметка, започнете да добавяте по две-три минути до общо грумингу време, докато вашият домашен любимец не е в състояние да се справи в пълен състав.


в
Консултирайте се с вашия ветеринарен лекар за порции храна на вашето куче. Размера на етикета не може да се прилага в ситуация на вашето куче. Посъветвайте се с вашия лекар за препоръка, Ако не сте сигурни, кои марки са най-доброто за вашето куче или имате нужда от помощ в размер<.BR />

в
При обучение на кучето, последователност-това е всичко. Вие трябва да бъдете последователни във всички моменти. Ако кучето не е позволено скочи на хората, тъй като те ходят, не позволявайте на кучето си да прави това, дори ако човек казва, че те не са против да скочи. Можете също така трябва да се уверите, че всичко, което е около кучето разбира си правила и в противоречие с тях.


в
Проверете и проверете собствен ограден двор за петна кучето може да избяга, преди да му се развихри. Най-сигурният начин да поддържате кучето си навън, в дългосрочен план, със силен воротом, но ако сте доволни, че вашата ограда може да го забави, да му се радвате, че дори и повече. Просто се уверете, че там няма място за грешки!


в
Продължете да си миете зъбите на вашето куче и здрави при редовно почистване на зъбите. Повечето кучета нямат нищо против, ако си миеш зъбите, ако ги въведат в процеса на бавно и внимателно. Да използват специално разработените за четки за кучета, заедно с други продукти, направени само за него. Не забравяйте да му осигури играчки и бисквити, които също ще бъдат почистени и защитава зъбите.


в
Ако искате да намерят кучето е чиста порода, може да има късмет паунда. Кучета изоставени ежедневно на такива обекти, и те се нуждаят от нови къщи. Като се обръща за пътуване в местния приют могат да ви помогнат да намерите точно кучето, което търсите. Вие може да спаси живота на куче в процеса.


в
Опитайте се дава на кучето с много възможности за комуникация. Заведи го на разходка в парка или на плажа, където той ще бъде сред хора и други кучета. Насърчаване на взаимодействието му с околните и да го похвали за добрите маниери. Той ще бъде много по-комфортно във всякаква обстановка и като цяло по-щастливи също.


в
Използвайте положително подкрепление, за да се научи кучето си навици, които бихте искали да видите от тях. Например, ако забележите, че кучето ви лае по всяко време някой влезе във вашия дом, можете да го възнагради за това, че не лае в лечението. Тогава кучето ще се асоциира точно с наградата, която той ще получи.


в
Ти на лекар редовно. Вие трябва да се уверите, че вашият домашен любимец е хванал на снимки, и той е умен, за да направи тестове за дирофилариоза и други въпроси. Трябва да се обърнете към ветеринарен лекар по-често, ако кучето е малко кученце. Също така е важно веднага да посетите ветеринарен лекар, след като видях признаци на нараняване или болест.


в
Внимателно изберете продукти, които се хранят кучето си. Винаги помислете за възрастта на кучето, здравословно състояние и размера при избора на марка и формула искате да се хранят кучето си. Докато някои предпочитат да се хранят своите кучета объедками, това не е най-добрият начин да се гарантира, че всички нужди на кучетата здраве взети под внимание.


в
Ако кучето винаги пият от тоалетната чиния, да опитате да промените това, като му даде вода. Повечето предпочита по-хладен и свеж, оттам и влечение към банята, така че покупката на фонтан или топлоизолация ястие, за да го запазите за по-атрактивен температура. Освен това, добавете кубчета лед, когато е горещо и той се задушава в

в
Притежаването на ново кученце, много подобен на ново бебе. Кученца изискват много внимание и трябва да бъде поддържано постоянно. Те не са готови да бъдат оставени в покой в продължение на дълги периоди от време, и трябва да имат справедлива стойност на внимание към него.


в
Ако кучето ви страда от запек или диария, може да се опитате да се хранят домашен любимец консерви от тиква. Това не е същото като тиквен пай пълнене. Тиквата съдържа фибри, което помага при запек. Освен това, тя също поглъща водата, която помага при диария. Не дават много кучета, просто чаена лъжичка или две от обичайно хранене на кучето<.BR />

в
Кучето е само около десет-петнадесет години, така че по-голямата част от живота си е изключително важно. Тази статия съдържа толкова много данни, можете да го намерите поразителен. Какво каза, да го отведе една стъпка на един път, и можете да направите кратък живот на вашето куче невероятни.