Турбо Макс Блу Лепенки

Мъдър информация за WordPress, никога не знаех, че

в
Със сигурност сте поне чували за WordPress. Повече от вероятно ти дори не е чел блога на лицето, което използва тази платформа или дори затърси с WordPress в някакъв момент и по свое усмотрение. Ако искате да знаете повече детайли за това, колко тази платформа може да осигури, продължавайте да четете.


в
Ако планирате да започнете блог в WordPress блога ви, се уверете, че можете да предложите на читателите повече, отколкото просто съдържание. Дори ако каже много полезни неща, това може да бъде доста трудно да се привличат читатели с текста. Това ще бъде страхотна идея за упражняване на видео и снимки, така че това е голямо внимание на хищник.


в
Позволи на всички потребители, които посещават вашия сайт, възможност за коментар чрез Facebook. Това е много важен инструмент, който ще направи вашето име на стотици хиляди хора. Прост плъгин Facebook Connect може да се използва, ако искате да настроите тази функция на вашия сайт.


в
Уверете се, че имате кацане страница. Това ще гарантира, че посетителите идват на определена страница, вместо да ги насочи точно към последните Си постове. Кацане на страницата ще помогне на вашия сайт да аутентичностью и й помага да изглежда малко по-професионално, отколкото би било иначе.


в
Страничните панели обикновено е пълен с безполезна информация. За да помогне да ги подредите и да включва само информация, че посетителите искат, отидете в раздела Външен вид на вашите Джаджи. Извадете всичко от вашата страничния панел, който не получи повече хора към вашия списък, така че посетителите да предприемат действия или да направите пари. За кастрене на своя страничния панел на вашия WordPress сайт ще бъде успешен.


в
Никога не използвайте думи от типа на “admin”, както потребителско име. Правя така, на темата на вашия блог, за да ботове. Това е риск за сигурността си. Отидете на страницата на потребителя и изтриване на потребителски имена, които казват, че “администратор” или “администратор”. Изберете ново потребителско име.


в
Не забравяйте проверка на вашата история на WordPress. WordPress го прави лесно чрез бутона за проверка на правописа на самия редактор. Потърсете бутона с букви “азбука” към него. Тогава ще сканира вашия пост на тема правопис и общи граматически грешки. Провери всяка дума или фраза, която има вълнист червена линия под него.


в
Не забравяйте за Facebook. Посетителите на вашия уеб сайт трябва да имат възможност да оставят коментар или да се регистрирате своя сайт чрез профила си в Facebook. Има плъгини, които ще ви помогнат да получите нещата, търкаляне на вашата страница, и те са лесни за сваляне и използване. Тъй като много хора в Facebook, е важно да се уверите, че вашата страница включва в себе си сайт за социални медии или по друг начин.


в
Вашият WordPress без плъгини, и за щастие за вас, има много да избирате. Въпреки това, много важно е, че вие сте предпазливи при инсталиране на плъгини и имайте предвид, че те не са за еднократна употреба. Можете да ги премахнете, но по-голямата част от времето те все още ще се отрази на вашето съдържание и да оставите къса отзад.


в
При избора на шаблон за WordPress използва, изберете това, което се получава чести актуализации. Вие не искате да използвате шаблон, чийто създател е отказал от обновяване, защото понякога трябва да се решават въпроси на сигурността. Творецът, който активно подновява своя модел ще ви даде по-качествен продукт.


в
Уверете се, че това резервно копие на вашия уеб сайт често! Най-добрият начин да направите това е, за да има своя възел резервно копие на вашия сайт всеки ден за вас. Ако те не предлагат тази услуга, вместо да си го върне в себе си. Има плъгини, които ще се свърши ЦЯЛАТА работа за вас, или просто да го изтеглите на вашия компютър.


в
Включват в своя SEO-базиран на ключови думи в заглавия на вашите публикации. Всъщност, направи първите си няколко думи на заглавието. Например, ако вашите ключови фрази Е “най-добрата пица в Торонто”, можете да създадете такова име като “за най-добрата пица в Торонто, само изворна вода, ще се справят!”


в
Ако сте отворили своя блог на WordPress за коментари, бъдете сигурни, за да следите и модерирате коментарите. Вие не искате да неуместни коментари се появи в блога си, че може да бъде обидно за читателите. Кога ще модерирате идващи коментари, Можете да изтриете спам и всичко, което вие не искате да покажете на вашите читатели.


в
Вашият админ панела на WordPress изглежда затрупана бъркотия? Искате да го премахнете? Възползвайте се от линк “настройки на изгледа на страницата, за да изберете кои чекмеджета искате да се появи и премахнете тези, които не са полезни за вас. Това ще гарантира, че вашият опит за мониторинг опростени в бъдеще.


в
Ако сте имали опит с WordPress преди прочетете тази статия, вие вече знаете, че това не е сложна площадка. Въпреки това, има много да се учат и изследват, така че можете да направите повече с WordPress, и тази статия е да даде някаква помощ. Бъдете готови да поставят тези нови умения за теста.