Трибестан

Съвети водопроводным и трикове, които всеки трябва да знае
в

в
Разликата между грижите за собствените си проблеми, водопроводным и наемане на външна помощ е невероятно, когато става дума за паричните ви потоци. Защо да не видим, ако можете да направите някои работи самостоятелно? Или поне да стане малко по-добре осведомен по този въпрос. Ето няколко полезни факти и съвети.


в
Проверете филтри в пещ, редовно. Ако тези филтри не са били почистени или заменени, те могат да засоряться. Това ще се отрази върху това колко добре печката е в състояние да работи, което означава, че може да не е достатъчно топлина през зимата. Вземете тази проста стъпка, тъй като времето започва да става студено.


в
Ако си тръби взрив, когато пуснете водата, и всички тръби са правилно закрепени, трябва да добавите някои от ленти или валяк тръби с гумено покритие. Там може да има случаи, когато трябва да направи и двете. Не забравяйте, че ако имате медни тръби, които не използвате оцинкованную колани.


в
Използвайте хеликоптер на отпадъци със студена вода работи, така че да можете да острието на разположение. С помощта на топла вода прави мазнините по-течен и може да предизвика проблеми, включително и Сабо. Уверете се, че за почистване на дискове, като се поставят в малко средства за миене на съдове и тече студена вода за същото време.


в
През зимата, защита от замръзване на тръби, когато живеете в малко жилище може да бъде нещо, което е добре да се знае. Замръзналата тръба е не само да се спре притока на вода, но може да се напука и да повреди тръбите. Като пуснете малко вода от всеки кран в по-студените части на деня, можете да го избегнете.


в
За това, за да спаси своя боклук в оптимално работно състояние, да го изпълните на регулярна основа. Само 60 секунди на ден със студена вода може да запази всичко в чиста и гладка. Ако редовно не работи, на ваше разположение, може да бъде подложен на корозия, че с течение на времето ще го провали.


в
Занаяти водопроводным работни места е необходимо, че сте разбрали как паять мед за линии за подаване на вода. Можете да практикувате това умение, така че вие да може да се изпълни своите линии, без да се притеснявате за неговото изтичане. Търсене на онлайн видео уроци, които могат да ви помогнат да се справя за това как да отида за запояване.


в
Когато промозглая времето наближава, време е за прекъсване на водни маркучи от външни миксери. Ако сте пропуснали да направите това, водата в шлангах може да замръзне и да се разшири. Това може да доведе до крановете и съединителните тръби в дома си, да се замрази и да се счупят. Просто ролетни градински маркучи и съхраняването им за зимата, може да помогне за предотвратяването на скъпоструващи ремонти на вик.


в
Всеки сега и тогава, вие трябва да изсипва се в голяма кофа вода надолу мазето изтичането на пода. Това ще ви помогне да капан уплътняване на пълен и предотвратяване на някои газове от влизането в къщата. Освен това, уверете се, че имате своя Състав пол се проверява професионален на всеки няколко години.


в
Тъй като времето става по-студено с настъпването на зимата, бъдете сигурни, че вашият външен крана не тече или капе. Ако те има, това е важно за всички ремонтни работи са завършени преди температурата да падне под нулата. Не е беда, ако тръбите са изработени от стомана, мед или пластмаса, всеки налягане на водата от замръзналата вода, която да ги доведе до пукнатина. Дори и малка пукнатина, може да причини много вреда на вашия дом.


в
В заключение, ще знаете, че вашият портфейл със сигурност ще вземе удар, ако трябва да се разчита на външна помощ, на всички ваши водопроводни проблеми. Използвайте съветите в тази статия, и вие можете да решите всички проблеми, които могат да възникнат тела в дома си от сега нататък.