Течен Парафин

Видео-маркетинг 101: какво трябва да знаем, че

в
Мрежов маркетинг, Партньорски маркетинг, и дори интернет маркетинг отлични методи, които могат да увеличат рентабилността на бизнеса, но да сте чували за ” видео маркетинг? Видео маркетинг е необходимо за всеки бизнес е да достигне до клиентите, той трябва да оцелее. Прочетете следната статия за съвети, които могат да ви помогнат да научите как да го използвате.


в
Използвайте видео маркетинг, така че клиентите могат да се запознаят вас. Може, например, да напише седмичния видео в което ще се обсъждат своите проекти и предстоящите сделки. Направете си видео маркетингова кампания интерактивни чрез съкращения сегмент седмичен видео, за да отговори на въпроси на клиенти, да ви изпрати.


в
Не си мислете, че продавачите при вас в компанията има и такива, които ще изглеждате по-добре пред камера. Да се намери човек в офиса си, че най-красивата усмивка и на лицето на компанията. Никой не трябва да знае, че си представител на компанията-чистач или секретар.


в
Интервюто направи страхотно видео. Има един или интервю колега, ако искате, за да даде някои подробности за вашия продукт или интервю, някои клиенти, ако искате да споделите някои оригинални коментари на вашите продукти. Ако е възможно, да се намери експерт в своята област, който е готов да се подложи на интервю за работа на продуктите си.


в
Да се намери най-подходящия човек за видео. Може би не е толкова комфортно пред камера, тъй като трябва да бъде. Говори с вашите служители, или, може би, вашите приятели, да се намери някой, който може да бъде ефективен гледане за вашата компания. Това ще допринесе за популяризиране на продукта и да получите повече хора, за да видите<.BR />

в
Дори ако се опитвате на пазара на бизнес, това е добра идея, за да получите малко лично с видео доставка. Това означава, че това е нормално, за да споделят лични истории, които могат да ви помогнат да общуват с други хора. Уверете се, че ще остане професионален, тъй като в противен случай може да доведе до загуба на потребители.


в
Защо да не се организира конкурс, където клиентите да представи видеоклип, който те са създали за вашата компания, а след това да изпълните тези видео периодично в своя собствен дом. Клиентите обичат да виждат името на светлината, и тези големи произведения на изкуството ще допринесе за развитието на вашата компания и дори може да стане вирусна течение на времето.


в
Вие трябва да добавите някои връзки, за да се абонирате за промоции в страниците, където можете да споделите вашите видео. Ако зрителите искат да научат повече за темата на ВИДЕО, те могат да се абонирате. Това също така ви позволява да предадат на вашия продукт за тях.


в
Никога, никога, никога не се опитвайте да продават на вашите зрители, че нещо във вашето видео. Вместо това, предложете на посетителите си нещо полезно, като демонстрация на това, как да се направи нещо или как да използвате продукта. Чрез предоставяне на съответната информация, посетителите са по-склонни да посещават вашия сайт, който може, на свой ред, ще доведе до продажба.


в
Не забравяйте, колко дълго се на вашето видео. Потребителите търсят в интернет, обикновено е по-бързо. Те не искат да гледат в една или две минути видео. В действителност, изследванията показват, че е качил видео, което е по-малко от 30 секунди е един от ключовете към успеха.


в
Интервю с известен бизнесмен и да споделят този видео на видео маркетингова кампания. Това може не само да ви помогне да изградите своя списък от клиенти, но също така може да помогне на човек, на когото интервю изгради своя списък от клиенти. Този тип видео маркетинг може да помогне да се отличават като лидер в индустрията.


в
Поставете се на вашето видео за някои сайтове, но за да се използва алтернативното описание и име за всеки. Това ще ви позволи да постави в ключовите думи, които търсят вашата целева пазара най-много. Освен това, не забравяйте да сложите в стаята си. Ако някой има допълнителни въпроси, те могат да се обадя.


в
Уверете се, че вашите видеоклипове не е реклама. Ако си единственият подход е добре да се носят смола, продажби, клиентите бързо ще се настроите на вашите рекламни клипове. Трябва да се даде на публиката неща като качество на съдържанието, съвети, факти или просто да се отговори на някои въпроси, които те задават.


в
Обединете усилията си видео маркетинг социален маркетинг. След като направите своята видео, да го обяви в профила си в Facebook и twitter за това в “Туитър”. Това ще стимулира вашите последователи, за да гледате видео, където те могат да им се даде незабавна обратна връзка за ефективността на видео. Това ще ги насърчи да споделят видео връзка в социалната мрежа<.BR />

в
Не отивайте твърде дълго. Хората имат кратка продължителност на концентрация и внимание, и вие трябва да вземете в техен интерес. Да бъде пряк и запази продажбите си стъпка е проста. Добро правило на палеца, за да запази своето послание в момент, когато се опитват да привлекат нови клиенти. Можете да отидете малко по-видео се фокусира върху създаване на клиенти, но и да запази тези сравнително кратки, а също и<.BR />

в
Използвате заглавия и анотации във вашето видео. Те трябва да бъдат използвани правилно. Беден заглавия и анотации могат да отвлекат вниманието на зрителя от вашето съдържание, така че почивките, те са чудесен области на тяхната употреба. Понякога, с помощта на анотации в това време, което казвате на видео е напълно приемливо, докато тя не отвлича вниманието на зрителя от това, което казвате.


в
Опитайте се да мислите за SEO, когато пишете заглавия и описания на видео. Не фалшифицираните им или да се постави в информация, която не присъства в клипа. Това е не само подвеждащо, това можете да направите вие в черния списък на търсачките. Използвайте правилни ключови думи и описания, така че хората ще могат да се намерят на видео, така че когато те ги намират, те са полезни.


в
Най-добрият начин да се направи видео на работа, за да я направи забавна. Очевидно е, че не може да използва гърне или злоупотреба за хумор, страх от разрушаване на репутацията си или да обиди на зрителя. Да се придържат към лека, подходяща чувство за хумор, който отговаря на вашата марка и позволява на клиентите да имат лични отношения с вас.


в
Както беше отбелязано по-рано, бизнес печалба може да се генерира, може да се увеличи с помощта на много методи. Още един начин да направите това е чрез видео маркетинг. Видео маркетинг взема всички други предимства, и добавя допълнителни бонуси. Използвайте полезни съвети в тази статия и да направи по-добро видео маркетинг.