Средна Дебелина На Члена

Има малка пауза в работата, а след това да отидете на риболов
в

в
Били ли сте някога е отхвърлил поканата за риболова, защото сте се страхували, че не знаете достатъчно за риболов? Риболовът е хоби за много хора, и като време, за да научите някои основни съвети и препоръки, вие можете да видите как удоволствие наистина може да бъде.


в
Не забравяйте, че, когато ходиш да ловят риба, за да знаете на натоварване на вашата лодка може да издържи. Важно е да не се преобърне лодката, която ще е изключително проблематично, ако водата дълбоко. Остане под потенциала за това, за да се поддържа високо ниво на сигурност.


в
Бъдете сигурни, да се разбере навици и обичаи риба се опитвате да се хванеш. Ако вие сте улов на риба за една нощ съществото на обяд, тогава едва ли са имали особен успех. Същото може да се каже и за вида на стръвта, която използвате, за да си улов.


в
Ако откриете, че губите много риба, примамки, тогава вероятно трябва да се провери внимателно куки. Много от рибарите не разбират, че куките могат да затупиться или са усукани, което прави рибата по-трудно да хванеш. Когато идвате от куки, ще ви разсее всички други причини, поради които не са успешни.


в
Ако сте загрижени за опазването на риба, винаги можете да ги хване и да ги пусне обратно във водата. Много хора използват този начин на риболов, защото той спасява живота на рибата, и това увеличава шансовете на това, че там винаги ще има много риба, за улов.


в
Всички рибари включват мащабна в своята предавка, когато отидете на риболов. Това ще ви помогне да определите кои улов трябва да се запази, както и да записвате свои лични рекорди.


в
Много е важно да знаете каква риба се опитвате да се хванеш, така че можете да използвате примамки, атрактивни за тях. Като пример, сом дърпа на суровия черен дроб на птиците, докато платика риба да ядат щурци и други инспектирует. Като се използва неправилно стръв за конкретна риба-това е рецепта за провал.


в
Ако вие сте улов на риба в нов квартал, трябва да изберете указател. Наръчник може да ви научи много за местните води, рибата може да се намери там, и от нас форма на примамки. Това може да ви помогне да получите риба в най-добрите места и лови със стръв, че сте избрали.


в
Ако вземете бебето със себе си на риболов, тогава трябва да се предприеме пътуване е много по-кратък, отколкото тези, които обикновено се използват за вземане на решения. Ако сте на турне прекалено дълго и детето да става скучно, тогава те няма да искат да отидат на риболов в бъдеще.


в
Ако лысеете, това е изключително важно, за да се носи шапка за риболов. Слънцето ще удари си главата в много твърд, концентриран температури, и когато сте на брега на езерото е трудно да се намери някаква сянка. Прическа може да помогне да се избегнат всякакви проблеми.


в
Сега, вие виждате, че успешен риболов зависи от много неща, включително и ниво на квалификация, местоположение, оборудване и видове риба. Риболов е едновременно прост и сложен, което го прави привлекателен за много хора. Използвайте съветите по-горе, за да помогне да планирате следващия си риболов, и да видим, как ви харесва да ви ден ще бъде, когато се върне у дома с голям уловом.