Размер На Половия Орган

Отлични съвети за това как да отида за домашно обучение
в

в
Домашно обучение-това е чудесен вариант за родителите, които искат да бъдат повече ангажирани в образованието на децата си. Това е най-добрият начин да се уверите, че за образование, получени от процедурата. Това не е трудно да се направи, но трябва да са правилно отглеждани себе си. Продължавайте да четете, за какво ви трябва да знаете.


в
Когато имате различни век в сряда в училище, можете да използвате стара студенти, за да учат младите. Това се отнася особено за четене, където тези, които четат и да се чете на по-малките деца, посочи думи, те не могат да четат сами още<.BR />

в
Се направят някои изследвания за homeschooling закони във вашата държава. Законите на родния училище се различават един американски Щати, който е, защо трябва да знае, че определени държави се изисква. Няколко държави-нека родителите правят стандартизиран тест, докато други са по-спокойни. Има малък брой държави, които се нуждаят от родители, които homeschool на децата си, е да попълните регистрационната да стане частен образователен институт на лицето.


в
Проучване на всичко, което може, преди да вземе решение за домашно обучение. Много ресурси може да се намери в интернет, за да ви помогнат в процеса на мислене. Къщата предлага безпрецедентни възможности за децата си, но само ако сте готови да отделят много време и енергия.


в
Уверете се, че знаете местни закони, отнасящи се до дома си. Отидете на сайта на HSLDA за информация. Ставайки член на различни асоциации домашно обучение може да ви помогне, ако някога сте разпитвани длъжностно лице на органа за намеренията си дом и път. Това ще струва повече, отколкото всички такси трябва да плащат за членство в група.


в
Като прекара малко време в мрежата. Използвайте Интернет, за да намерят семейства в квартала, обучение в страната и организират събития заедно. Също така е полезно да се свърже с хора в цялата страна, като можете да споделяте своите идеи и методи помежду си. Вие също така ще имат поддръжка на системата, когато/ако нещата стават малко по-трудно.


в
Важно е да отговори на нуждата на студентите за социализация и време с връстниците си. Тъй като той не е част от редовни занимания, вашето дете се нуждае от специално разглеждане. Ходят на екскурзии с други homeschool група. Изтеглете вашето дете участва в местния отбор. Момиче и момче скаути са чудесен начин за общуване на децата и да им даде отличен опит.


в
Държи на него, дори ако вие се чувствате, като се хвърлят в кърпа. Това отнема време, за да разработи план, който работи за вас и вашето дете. Много нови homeschoolers се отказвайте прекалено бързо, защото те се чувстват претоварени в началото, но след една година повечето от дома на родителите се заселили в и да се насладите на дома и за децата си.


в
Бъдете постоянни. Ако се опитвате да учат децата си на нещо, не се отказвайте след един неуспешен опит. Има време и място, за да продължат напред, но се уверете, че ще му даде най-добрите си усилия, преди да се върне към чертожната дъска. Понякога децата просто трябва да бъдат отворени към нещо малко по-дълго, преди той “ще се разтърси”.


в
Когато започнете да учат, и да започнете да планирате вашата храна преди време. Опитайте се да замрази храна преди време, така че вие ще бъдете готови. Планиране и подготовка на храната предварително да се намали стреса от забързания ден, изпълнен обучение и други важни събития. Използване на различни планове и изберете този, който работи най-добре.


в
Когато сте си вкъщи с вашите деца, вие винаги трябва да отделите време да ги прочетете. Можете да четете книги, които имат някои relavance във всяка тема си ги домашно обучение. Има толкова много книги, там можете да видите колко можете да прочетете заедно в една учебна година.


в
Не се опитвайте да копирате традиционните уроци и график. Просто защото типичен училищен клас има своите ученици, седнали зад бюрата и определяне на определено време за всяка дисциплина не означава, че ви трябва. В действителност, това е по-добре, ако имате бебето си струва и да участват активно, а не той или тя седи на масата. Традиционните класове трябва да го направят, защото имат много деца. Щеше да е просто хаотичен за учителите, за всички техни ученици, стоящи по време на обучението. Използвайте стратегия, която работи най-добре за вас и вашето дете.


в
Правилната информация-това е отличен старт за домашно обучение на децата си. Сега можете да се уверите, че можете да отидете за него по правилния начин. Домашно обучение не трябва да се приема леко, но това трябва да бъде нещо, което правите с увереност. Използвайте това, което сте научили тук, за да ви помогне да дадете на децата си отлично образование.