Размер На Мъжки Полов Орган

Получаване чрез сумрак: съвети за депресия страда


в
Депресията е болест, която може да има катастрофални последици за пациентите, тъй като те може да искат да спи през цялото време и нямат мотивация да отидат за ден. Докато депресията засяга повече жените, отколкото мъжете, това може да навреди и трябва да се прави. Прочетете тази статия за съвети за борба с депресията.


в
Ако вие се опитвате да работи в депресия, да се отърве от нездравите взаимоотношения. Много пъти, хората, които страдат от депресия, ги намерите симптоми да се влошат, когато те са хората в живота си, които ги поставят или да им попречат да се чувстват по-добре. Да остане около положителни и подкрепящи хора.


в
Това е добре за тези, които страдат от депресия, за да се намери хоби. Като вземат участие в спорта или друга дейност, ще ви помогнат да запазите ума си от негативните чувства, които можете да имате. Опитайте се да получите член на семейството или приятел да се присъедини към вас в тази дейност.


в
Важно е да запомните, че никой не е съвършен. Много хора, които страдат от депресия, са започнали низходяща спирала, защото, мисля си, че само защото те не винаги правят или казват е правилно, че нещо не е наред с тях. Акцент на качества за себе си, че вие и всички останали се възхищава. Да, да се съсредоточи върху добрите резултати и да ги използват за формиране на положително мнение за цялостната си личност. Тази проста стъпка може да ви помогне по пътя към възстановяване.


в
В битката срещу депресия, се поддават на своите негативни мисли. Един от страничните продукти депресия оказва негативно върти, как виждате себе си, своето бъдеще, и ситуации, с които се сблъсквате. Ако сте като много хора, които страдат от депресия, вие сте перфекционист и да се държи по стандарти, които са невъзможно високи. Позволяй себе си да бъде по-съвършен и престанете укорява себе си, ако не отговарят на стандартите, които сте задали за себе си. Негативните мисли предизвикват депресия, за да се превърне в един безкраен цикъл.


в
Когато имаш време, когато депресията е по-малко сериозно, трябва да се вземат бележник, дневник или списание. В тази книга трябва да се напише списък от неща, спомени, хора и места, които обичате най-много. Когато се чувствате изключително тъжно вынь този списък и го четете.


в
Опитайте се да се избегне самотата в своите тъжни моменти. Дали си говори с близък приятел или просто да гледа телевизия със съпруга си, да бъдеш заедно с другия човек често може да ви помогне да се почувствате така, сякаш вие не държите на цялата проблема сами, и това ще помогне за облекчаване на някои от болка.


в
Изключи телевизора, особено Новините. МЕДИИ е известен с факта, че като се внимание на всичко лошо в света, като се позовава само на една щастлива история, когато за тях има допълнително време, те се нуждаят от распушенной,. Почивка от болести в света, че не може да прави нищо; те ще доведат само до по-нататъшно настроението ви.


в
Опитайте с ароматерапия като начин за лечение на депресия. Някои аромати, като е известно, се отразява на настроението. Можете да си купите готови за използването на ароматни масла или да направите своя собствена. Просто се разрежда билки малко растително масло и втрийте в кожата си. Можете също да добавите няколко капки на водна баня или аромат цялата стая с дифузер. Полезна билка за лечение на депресия включват лавандула, лимон, роза и здравец.


в
Ако са започнали да приемат лекарства срещу депресия, не се плашете, ако не се чувствате по-добре веднага. Всъщност, можете дори да се чувствате зле, когато лекарствата не работят, защото са нервни. Повечето от анти-депресанти ще отнеме не по-малко от три седмици, за да се установят във вашата система и да помогне на симптомите.


в
Вие може да искате да мисля за получаване на лекар, ако страдате от депресия. Естествени аромати да стимулират част от мозъка, която носи щастие и мир. Някои масла като лайка, босилек, neroli и роза, особено полезни при лечение на чувства, свързани с депресия.


в
Да поговорите с някого за това, как се чувстваш. Може да почувствате, че никой не разбира, че чрез това, което ти си проходишь, но истината е, че много хора страдат от депресия поне веднъж в живота си. Присъединете се към група за подкрепа или да говорите с любимия човек и няма да се чувствам толкова самотен.


в
Ако смятате, че имате симптоми, които показват депресия, опитайте да говорите с вашия лекар и да разговаряте с терапевт. Твърде често тази незалеченная болестта може да унищожи живота или завършват самоубийство. Моля, не забравяйте съветите в тази статия, ако вие или близък човек може да страда от депресия.