Потентност

Съвети за акупунктура, които може да ви помогне да знаете какво да очаквате и


в
Много от нас са чували за акупунктура, но не знаех, че това води след себе си. Акупунктура в продължение на много векове се използва за облекчаване на болки, тревожност, депресия, загуба на тегло и др. В тази статия ще разгледаме някои интересни и малко известни факти за акупунктура, която ще ви помогне да се направи интелигентен избор.


в
Имайте в предвид, че това може да отнеме известно време, за да усети пълните ползи от процедури акупунктура. Това може да отнеме повече от една или две посещения, за да намери облекчение от болката или подобряване на вашите условия. Уверете се, че сте готови да се ангажират в максимална препоръчана програма.


в
Преди да започнете да работите, спрете и се консултирайте с вашия лекар. Това ще помогне за успокояване на нервите и изграждане на връзката може да се оцени с вашия завхоза. Ако имате сериозен повод за нерви, за да изразят това с вашия лекар. Той или тя може да помогне на вашия ум да си почине.


в
Има няколко негативни аспекти, акупунктура като алтернативна терапия, но едно от важните е, че няма никакви гаранции, лечението ще бъде ефективно. Докато това се случва рядко, но болки и синини може да се случи, и това също може да се получи инфекция, ако стерилни процедури не са спазени.


в
Игли, използвани за акупунктура не боли. Може би си мислите, че няма да изпитат болка, но това не е вярно. Тези игли не са игли, използвани за инжекция или кръвни. Те са толкова малки, че едва ги чувствате, като се вмъква в кожата.


в
Уверете се, че практиката на добра хигиена в деня на назначаването си акупунктура. Ако вие се обръщат към лекар, без правилното почистване на кожата, тогава има шанс, че може да се получи инфекция, след като игли са въведени. Душ, колкото е възможно по-близо до времето на срещата, като можете да намалите този риск.


в
Винаги питам, за да видите пълномощията на лекар акупунктура преди сесия. В някои райони има специални правила за практикуването на тази алтернативна терапия, а в други, никакви правила няма. Не забравяйте да посетите с някой авторитетен, за да пазят себе си в безопасност и комфортно по време на лечението.


в
Да имат основни познания за това какво лечение акупунктура изглежда, преди да се вземе част от нея. Като цяло, трябва да се мине през около двадесет сесии, преди наистина да видим резултатите. Ако не можете да се ангажират с целия цикъл на лечение, може да бъде да прекарват времето си, тъй като няма облекчения ще се вижда. Уверете се, че този ангажимент ще бъде да работи за вас, преди да подпише.


в
Въпреки че може да изглежда, че акупунктурата-това е болезнено, това наистина не е така. Повечето пациенти акупунктура не са никакви значителни болезнени усещания. Иглата е много малка, и е трудно да се види дори в рамките на няколко метра от тялото. Въпреки, че може да се чувства леко усещане ще Ви информираме за това, че иглата се намира вътре в тялото, той няма да те нараня.


в
Сега вероятно сте забелязали, че много повече отива на акупунктура, отколкото първоначално мислех. Тази статия предоставя информация, която да свали завесата на мистерията на рефлексотерапията. Сега вече знаете достатъчно за иглотерапия, за да реши, дали това е точно за вас.