Попърс

Интернет-магазини, указатели, всеки може да използва сега


в
Ако се ползват онлайн пазаруване в миналото, вероятно сте забелязали, как той се променя много често. Технологиите продължават да се подобряват, и е много важно да се върви в крак с времето. Помислете за следните полезни съвети, за да ви помогне да се мотивира към създаването на онлайн пазаруването, което желаете.


в
Ако ще пазарувате в интернет, се уверете, че сте разбрали отговорност за всяка кредитна карта, можете да използвате в интернет. На много кредитни карти са автоматично предотвратяване на измами причина, докато други го предлагат на минимална такса. Вие не искате ли да остана с покупки, направени с вашата карта, ако номер на откраднат.


в
При пазаруване в интернет, трябва да бъдете много внимателни, ако използвате мобилния си телефон за покупки онлайн. С помощта на обществен Wi-Fi интернет могат да оставят своите лични уязвими за хакери. Опитайте се да използвате само вашия мрежата от защитени при пазаруване в интернет чрез мобилен телефон и да не използват обществен Wi-Fi гореща точка в магазин.


в
Дръжте очите си на вашите банкови сметки и кредитни карти. Ако пазарувате в Интернет, не се чака края на месеца, за да разгледа вашите финанси. Периодично проверка на вашата сметка онлайн, за да се увери, че няма допълнителни такси. Ако забележите нещо нередно, моля свържете се с вашата банка или компания за кредитни карти, възможно най-скоро.


в
Да се абонирате за изпращане на любимите си онлайн магазини. Много пъти на интернет-магазини, ще изпращане на дневни, седмични или месечни бюлетини с промоции, продажби, намаления и оферти. Ако искате да спестите пари, може да бъде в състояние да вкара някои големи сделки за обектите, които искате да си купите във всеки случай.


в
Ако правите много онлайн магазини, инвестиращи в антивирусен софтуер. Повечето потребители на Интернет ловци. Като търсите отстъпка кодове и оферти, може по невнимание да се препънат на вируса. Също така, ако търсите малко известен продукт или услуга, може да бъдат пренасочени в съмнителни сайтове. Вашият софтуер може да ви помогне директно на безопасно място.


в
Дръжте компютъра си защитен. Ако правите покупки в интернет, особено в сайт, който не са запознати с, се уверете, че вашият компютър и актуална защита от вируси. Това е необходимо, за да попречи на вашия компютър от заразяване със злонамерен софтуер на уеб сайтове. Има няколко безплатни опции, които може да намерите в повечето търсачки.


в
Не проводници на някой пари, за да направите онлайн покупка. Това е метод на плащане, който се използва от много хора, които искат да ви подведе от вашите пари. С помощта на кредитна карта са по-добре, тъй като можете да подадете на спора, ако вашият продукт не е получил. Публикуване на парите ви предлага никаква вид защита.


в
Когато покупки онлайн вие винаги искате да намерите най-добрата възможна сделка. Чудесен начин да направите това е да се търсят купон или промо кодове. Можете да намерите тези кодове на различни уеб сайтове. Търся помещение при напускане, за да се свържете промо кодове. Това може в крайна сметка ще ви спести малко пари.


в
Проверете URL-адрес на всеки уеб сайт, който изисква от вас да въведете данните на вашата кредитна карта. Погледнете URL-адрес и се уверете, че той съдържа префикс “https”, което означава, че вашата информация е криптирана. Сайтове без този префикс не е безопасно и може да доведе хакер или крадец да получите достъп до вашата информация.


в
Ако купувате един общ елемент, Търсене в различни уеб сайтове, за да намерите по-добра цена. Това е много по-лесно, отколкото цената пазаруване във физическите магазини, тъй като информацията е само на един клик на мишката. След това няколко пъти, вие трябва да започнете да забележи тенденции, в които wites предлагаме най-добрите сделки..
в

в
Търси адрес и телефонен номер за всеки търговец на дребно, преди да извадя кредитната си карта и да купят с тях. Има много хора, които ще приемат вашата информация и да я използват чрез измама, така че трябва да бъдем много внимателни. Дори ако всичко друго изглежда законно, избягване на всякакви сайтове, които не разполагат с информацията за контакт.


в
Много сайтове, специализирани в сравнението. Тези сайтове да не се продават продукти, но и предлагаме на купувачите подробен списък на различни магазини, предлагащи стоки, както и цени. Вие трябва да използвате този инструмент, за да се направят някои сравнение пазаруване, преди да реши къде да купите желания от вас продукт.


в
Закупуване на подаръци и празник на търговски може да бъде направено много по-лесно с помощта на интернет. Може да закупите продукт и да го изпратите на получателя, без да lavigne на вашия дом. Можете също така да изберете, за да купят подарък-карта на сайта, че вие знаете, че те ще бъдат харесва. Това може да ви спести време и пари и да сте сигурни, че получателят ще харесат вашия подарък и загриженост.


в
Вижте различни лихвени сайтове преди покупка. Тези сайтове предлагат купони от търговци и производители; можете да спестите много пари от тях. Само задължително трябва да посетите на първо място, така че вие ще знаете какви отстъпки държите в ръцете си.


в
Направете си изследване при закупуване чрез търг на сайтове като ибей. Тези сайтове се различава от други сайтове, като стока, обикновено идва от хора, а не компании. Прочетете в правилата и политиката на сайта, както и правни термини. Това ще ви предпази от получаване на себе си в дилемата с продавача.


в
Един сайт, който предлага най-добрите оферти всеки ден Woot.com. В полунощ в централната време те изпращат стоки на супер ниска цена, и вие трябва да вземете ги, докато те са на разположение. Не само, че е забавно да се направи, това може да ви спести пакет от електроника и компютърна техника.


в
С помощта на полезна информация, която е описан, сега сте готови да отидете за вашия онлайн магазини. Да се насладите на удобство и добавя бакшиш, че интернет-магазини носи. Въпреки че все още трябва да направи някои покупки в лицето, вие няма да забележите себе си за прехвърляне на собствеността, за да се направи повече за пазаруване в интернет.