Помпа За Уголемяване

Причините за смяна на съединител на лег
в

в
Тялото се състои от безброй много различни части, но си мускули, това е нещо, което ви държи заедно. Те ви държат в движение или да стои неподвижно, и дори и да ви се говори. Ако искате да се изгради по-силни, здрави тела, посочената по-долу информация ще ви помогне да постигнете целите си.


в
Зеленчуците са важно допълнение към хранителната си диета. За съжаление, твърде много диети, които се фокусират върху изграждането на мускулите всичко, но игнорира зеленчуци. Зеленчуци ще ви дадат важни хранителни вещества, които не са в храната, които обикновено имат много протеин и въглехидрати. Те също съдържат високи нива на фибри. Колкото повече фибри ядете, толкова по-голяма полза ще получите от протеин в диетата си.


в
Не се обучават един ден и да я следва поредната тренировка на следващия. Винаги пропуснете един ден, за да сте сигурни, че вашите мускули, за колко време им е необходимо, за да се възстанови, преди отново да работи. Ако не ви позволяват да ги излекуват, те няма да се развива толкова бързо, колкото на вас ви се иска и може би в крайна сметка вредят на себе си.


в
Уверете се, за да получите достатъчно сън всяка нощ. Вашите мускули се нуждаят от време, за да се възстанови след напрежение по време на вдигане на тежести. Ако не позволявайте на мускулите достатъчно почивка, той може да намали резултатите, които виждате от своето тегло рязко нараства усилия.


в
Искате да продължи да настоява, докато тялото ви не достигне около катастрофата. Повреди се появяват, когато тялото ви не ще ви позволи да направите напред с подготовката, защото просто прекалено уморен. Когато започнете да си сесия за деня, започват тежки и намаляване на броя на тегло, който се повиши, така че може да продължи възхода си дори и след като тялото ви е уморено.


в
Знаейки броя комплекти, които работят за вашето тяло е от жизненоважно значение за изграждане на мускулна маса. Много експерти съветват да се на около дванадесет до шестнадесет комплекти за големите мускулни групи като гърба, гърдите, и краката, и на около девет до дванадесет комплекти за малки мускулни групи, като прасците, раменете, ръцете. Въпреки, че това може да работи за някои хора, това може да доведе до други перетренироваться или undertrain. Ето защо вие трябва да разберете как вашето тяло реагира на тренировка.


в
Трябва да се пие не по-малко от 4 литра вода всеки ден, ако искате вашите мускули да растат. Тялото се нуждае от вода, за да функционира нормално, а мускулите се нуждаят от вода, за да може да се възстанови след тренировка и растат по размер. Питейна вода-това е лесно, ако носете бутилка вода с вас където и да отидете.


в
Чрез консумирането на достатъчно количество протеин е от ключово значение за изграждане на мускулна маса. В крайна сметка, за всеки килограм, което ти тежи, трябва да се стремят да консумират около един грам протеин. Например, ако ти тежи 140 килограма, трябва да се опитате да бъде 140 грама протеин в диетата си. Месо, млечни продукти и риба са отличен източник на протеини.


в
На нас ни казаха да пие вода, за да поддържа кожата здрава, но рядко, когато ние казахме, че ние трябва да изградим нашите мускули, за да поддържа тялото ни в ред. Вие сте взели инициативата, като четете тази статия в страната, което прави тялото ви по-силни и по-здрави. Сега вие трябва да вземете това, което сте научили и да го използва!