Полов Член

Единение с природата: съвети за къмпинг и Съвет;

в
Къмпинг-това е дейност, която може да се ползва от цялото семейство. Приемате ли семейно пътуване или да отидете в пустинята с някои близки приятели, почивка сред природата може да се свързвате с вашите близки, като нищо друго. Въпреки това, има много неща, за да помисли, преди да се отправят към следващото си пътуване къмпинг.


в
Изберете спален чувал, който сезонно съвпадение. Ако идвате с отрицателна могат с вас в разгара на лятото, вероятно ще се изпоти през цялата нощ. От друга страна, вие не искате да се лек летен спален чувал, Ако ви предстои да бъдат изложени в студените температури през зимата. В най-лошия случай, можете да се излагат на риск да се получи измръзване или дори по-лошо.


в
Преди да тръгнете да отнеме няколко минути, за да се направи списък на всичко, което ви трябва. Няма нищо по-лошо, отколкото да влязат в лагер, а след това да разберете, че не разполагате с това, че трябва да бъдат удобни. Контролен лист-това е голяма помощ в опаковката. Опитайте да започнат да се занимават заедно няколко дни, преди да си тръгнеш, така че имате още много време.


в
Дръжте бебето в предвид преди да изберете дестинация. Например, ако имате бебе или малко дете, може би по-добре да стоят по-близо до дома в случай, че нещата не вървят, както е планирано. Ако имате тийнейджъри, въпреки това, можете да пътувате в друга държава. Изберете това, което най-добре за вас!


в
Проучване на потенциални къмпинг добре. Всички те имат различни обзавеждане. Някои могат да имат душове и бани, докато други не могат. Има дори и няколко къмпинги, които са доста необичайни, към вашите миниатюрни голф или водни паркове. Може да не се наложи на всички, че така е да разбера преди време, така че да не бъдат разочаровани, когато получите тук<.BR />

в
Представете се на другите семейства къмпинг в непосредствена близост, като средство за комуникация и са по-склонни да си помагат взаимно. Ако друг отбор пристига, след като сте персонализирали, предлагат, за да си палатката и оборудване. Ако нещо се обърка по време на пътуването за никого, е много по-лесно е да потърси помощ от някой, който е бил достатъчно любезен, за да се представя.


в
Преди да тръгнете на вашето пътуване, използваме задния двор, за да ви помогне да работят на огъване в оборудване за къмпинг. Сложи една палатка, за да се уверите, че знаете (или не забравяйте!) как да го пуснат. Това ще ви позволи да видите, ако нещо трябва да подлатать. Това ще го направи много по-лесно за теб, когато стигнете до лагера.


в
Нека хората да знаят, къде е вашата група по глава. Просто за всеки случай, ако нещо се случи с някой от вас, вие искате да знаете, че има хора, които да знаят къде се намирате. Това е добра предпазна мярка, да предприеме, ако нещо се случи с вашата група на екскурзия, защото на помощ ще бъде на пътя в най-скоро време.


в
Когато сте на екскурзия, не трябва да има нищо, ако не сте абсолютно сигурни, че това е всичко. Няма нищо по-лошо от силен случай на проблеми със стомаха, Когато сте далеч от медицинска помощ и тоалетна. Препоръчително е да се ядат само храна, която да ви донесе.


в
Когато сте на къмпинг, опаковки достатъчни правилните видове храна. Вие не искате да вземете храна със себе си, че лесно ще се развали, независимо от продължителността на вашето пътуване. Хранително отравяне ще поставите регулатор на пътуването си и да ви накара да завърши бързо. Винаги готви храна правилния път и да се вземат допълнителни предпазни мерки.


в
Бъдете сигурни, за да изберете най-подходящия сайт за вашия опит къмпинг. Къмпинг може да направи пауза или вашето пътуване. Опитайте се да изберете сайт, който не е твърде далеч от помощ, ако имате нужда от него. Изберете сайт, който е плосък и малко настрана от дървото. Искате място, което е далеч от същества и в близост до облекчение.


в
Незаменим нещо, за да се опаковат за вашата екскурзия е Ziploc торбички. Можете отделните елементи в облеклото си, като слънцезащитен крем, репелент срещу насекоми, така че ако те пункция те не получават за своята екипировка. Можете да ги използвате, за да пазят предмети, като кибрит и мобилни телефони суха, ако вали.


в
Дървеници и комари-обичайният проблем за къмпинг. Можете да си купите търговска против насекоми с химикали, но е добър естествен начин да се държи далеч грешки от тялото си с помощта на портокалова кора. Избършете вътрешността на кожата на ръцете и краката. Това е евтин, отговорен подход за отразяване на досадни вредители.


в
Както вече знаете, къмпинг, докато като много забавления, изисква малко ноу-хау и обучение. Уверете се, че сте готови на всичко, което може да се хвърли своя път, да реализират съвети току що прочетох в тази статия. С помощта на тези съвети, това е чудесен начин, за да ви осигури комфортно пътуване.