Пластична Операция На Уши Цена

Автомобилно застраховане препоръки вие ще бъдете пожелавам ви да прочетете рано
в

в
Автомобилното застраховане е задължително за всеки, който притежава автомобил и се управлява от нея. По видове застраховки, различни варианти на покритие и стойността на всички може да бъде променлива, въпреки че. И така, как да разберете, кой е такъв? В тази статия ще ви информира и ще ви помогне да намерите правилния размер и вид застраховка за вас.


в
Застраховка на вашия тийнейджър водач ще ви струва много повече, отколкото на вашата, но ако те са взели някакво формализованное обучение на шофьори, задължително посочете това при закупуване на оферта или да ги добавите в политиката. Отстъпка често се предоставят за обучение на шофьори, но можете да получите още по-големи отстъпки, ако вашият тийнейджър се заеха отбранителна клас на шофиране или други специализирани шофьорски курс на обучение.


в
Знаете ли, че само функция на вашия автомобил, като антиблокиращи спирачки дава право на застрахователната отстъпка? Това е вярно, все по-безопасни коли, толкова по-малко ще трябва в крайна сметка да трябва да плащат за автомобилно застраховане. Така че, когато пазарувате за кола, за да прекарат малко допълнителни функции за безопасност възнаградени в дългосрочен план чрез намаляване на застрахователните премии.


в
Научите ограничена отговорност-просто покритие. Тази политика-това е най-евтиният можете да получите, че все още се придържа към всички задължителни минимални държавни закони. Само не забравяйте, че тя не се отнася за вас или вашия автомобил, само на други лица и превозни средства. В случай, че колата е повредена по някакъв начин, ще трябва да плати за ремонт на себе си.


в
Вашият водач-един тийнейджър може да разчита на редица отстъпки, които биха могли да направят автомобилно застраховане по-достъпни, така че не забравяйте да попитате. Някои фирми дават отстъпка за добри студенти със среден баллом по-горе 3.0. Премии вашият тийнейджър може да се намали постепенно по малко натрупването им безопасно шофиране рекорд. Курсове контраварийного шофиране и автомобил с много функции за сигурност също може да ви направи по-евтина полица.


в
Ако сте млад шофьор плаща за собствената си застраховка на колата, за да добавите по-възрастен шофьор към вас. По-опитен шофьор на вашия план може да намали премията. Просто се уверете, че този стар човек е готов да се добавят и че с вашия доставчик на застраховка Car предлага отстъпки<.BR />

в
Пенсионерите могат да се възползват от намаления, които се предлагат от застрахователна компания. Тези отстъпки обикновено удар на възраст 55 или 60. Вие трябва да поиска от застрахователя да добавите тези намаления на застраховка, тъй като те няма да правят това автоматично. Това може да ви спести толкова, колкото десет на сто от вашата премия.


в
Вие трябва да изберете популярни и последните средства за нещо друго. Ако вашата кола се нуждае от ремонт, резервни части може да бъде лесно да се намери и остават относително евтини. С по-стария модел, може да се наложи да поръчате резервна част, или с редки чужди марки, резервни части, доставени от чужбина. Това ще повиши вашата застраховка, или не, ще го затворите.


в
Ако сте мъж, Вие трябва да бъдете готови да плащат повече за автомобилна застраховка. Това е така, защото, според статистиката, мъжете по-често попадат в злополуки. Ако ти си женен, въпреки това, тези структури са склонни да повярвам, че вие сте по-отговорни. Уверете се, че ще преразгледа политиката си, ако промените своето семейно положение.


в
Опитайте се да намалите мили, които можете да управлявате вашия автомобил. Вашата застраховка зависи от това, колко мили сте на шофиране в годината. Не се лъжа приложения, тъй като застрахователната компания може да проверите, за да видите колко сте на шофиране в годината. Намери начин, за да не се вози всяка година, като много мили.


в
Когато се опитвам да изберете застрахователната компания за автомобилни застраховки, трябва да се провери в министерството на застраховка от страна на държавата. Ще намерите някаква ценна информация, която ще включва в случаи на затворени застраховка, важни финансови данни, както и информация за лицензирането. Това изследване ще помогне да се реши, ако се чувствате комфортно, доверявайки се на тази застрахователна компания.


в
Застраховане на млад шофьор може да бъде ужасно скъпо! – предложение. Много застрахователни компании предлагат “добър ученик” отстъпки за младите шофьори; те трябва да се вземат предимство, когато това е възможно. Застрахователите причината е, че студент, който се откроява в неговите занимания, най-вероятно, ще бъде внимателен шофьор. Умно застраховка клиентите ще preying на това разсъждение.


в
Когато пазарувате за застраховка на колата, попитайте в компанията, ако те дават отстъпка за застраховка няколко коли с тях. Ако вашият съпруг е застрахована колата си с друга компания, или ако имате няколко превозни средства себе си, като правило, смисълът на всички битови машини е застрахован от една и съща фирма, ако тя ще струва по-малко.


в
Както бе споменато по-рано в статията, авто застраховка е задължително изискване, за да притежават и да управляват автомобил. Но трябва да знаете, че минималните граници, къде живеете и какви видове застраховка са необходими, и кои необязательны. С помощта на информацията в тази статия, вие може да изберете правилното покритие на адекватна цена.