Пластичен Хирург

Съвети за красота и трикове, за да опитате вкъщи,
в

в
За да бъде красива-това е нещо, което повечето хора се стремят. Като природна красота-това е полезно и прекрасно, но в действителност това е рядкост. Повечето хора трябва да направят някои усилия за своята красота и това е нещо, което те правят всеки ден. В тази статия ще ви дам няколко практически съвета за красота<.BR />

в
Да влагат излишни пари в набор от качествени кисточек. Не забравяйте, че тези средства ще бъдат докосвате лицето си всеки ден. Да харчат повече за тези четки ви комплект, който ще продължи с години. Също така трябва да се избере една бутилка четка на прахосмукачката, която трябва да се използва редовно, най-малко два пъти в седмицата. Това премахва прах и бактерии.


в
Когато сте си ноктите, се уверете, че не сте на файл само в една посока. Това може да постави акцент върху ноктите и води до тяхното отслабване, стават тънки и лесно се разграждат.


в
Ако имате проблеми счетоводни диви и непокорни вежди опитомен, можете да ги държи под контрол с помощта на пръскане веждите с четка малко лак за коса или прозрачен гел за вежди, след това внимателно се вържете на вежди на място. За допълнително оформяне, дори можете да използвате много малка капка вазелин.


в
Актуализиране на лак за нокти с лакочистител. Ако вашият любим лак за нокти стават малко по-дебели, изсипете няколко капки течност за премахване на лака в бутилка и се разклаща. Това ще отслаби нокти и се режат ги, че ви позволява да получите още няколко палта от нея.


в
За красиви нокти, поставете горния слой върху лака за нокти всеки път. Финишно покритие не само ще запази вашите нокти, гледам блестяща, това ще удължи период от време между полиране. Избягвайте смяна на прозрачен лак за довършителни покритие, тъй като това не е един и същ продукт, и не ви дава същите предимства.


в
За да се определи дали имате студен или топъл цвят на кожата, проверка на вените от вътрешната страна на китката. Ако имате студена кожа, вени се появяват синюшного цвят. Ако имате топла кожа, след което те ще имат вместо зеленикав оттенък. Студените тонове на кожата да изглежда по-добре в студени цветове, като синьо и лилаво, докато топли тонове на кожата да изглежда по-добре в топли цветове, като червено, жълто и оранжево.


в
Не изберете или свиване на лицето си. Едно просто правило за красота-това държа ръцете си далеч от лицето Си, освен това да се почисти или да се овлажнява. Рискувате да предизвика белези, когато избирате на лицето си. Можете също така да смени на масла и замърсяване на лицето си, когато сте прикасаетесь към него.


в
Добави в много плодове и зеленчуци в диетата си, за да направите кожата си по-красива. Яжте повече плодове и зеленчуци имат предимство във всеки аспект на вашето здраве, а не само за вашата кожа. Суровата храна не само ще направи кожата красива и млада, това може да удължи живота ви с години.


в
За да запазите молив за очи от петна, нанесете сенките на върха на молив с помощта на влажна вата покрива с памучна свещ стик. Това ще ви помогне да си мислиш през целия ден, без твоите очи излиза или да се оставят следи под очите. Всеки обича, както те изглеждат, когато те за първи път ги прилагат за очите, и това ще продължи, че мнение ще е силна.


в
Използвайте вазелин върху външните ръбове на очите, за да постави щит. Това ще действа като непромокаема бариера и ще си грим около очите. Това е особено добре да се използва, ако намерите сълзене на очите, поради вятър или други фактори<.BR />

в
Съвет за красота за уморени очи! Гел за очи ще помогне за намаляване на появата на подпухнали и уморени очи. Дръжте го в хладилника и да го използвате за допълнително увеличаване на ако сте наистина уморени. Можете да се чувствате много уморени, не се налага да го покажете на лицето си. Просто се уверете, че използвате гел за почистване на кожата на лицето.


в
Ако носите косата си на опашка често се движат опашката около всеки така често, за да се предотврати крехкост на косата. Постоянно напрежение и търкания в същата част на космения прът може да отслаби коса, но за настаняване с гумена лента или ластик в различни пози пречи на същите петна с прахан отново и отново.


в
Винаги слоятся и да се обръсне, преди да използвате спрей за слънчеви бани. Подготовка на кожата преди тен с уверете, че тя изглежда еднакво.


в
Ако вашият любим лак за нокти ще бъде преустановено и вече малко е останало просто да постави малко лак за нокти в бутилка. Сместа се разклаща, а след това да го използвате както обикновено. Цвят може да бъде малко по-леко, но не достатъчно, за да видите голяма разлика.


в
Подкрасьте вежди. Можете да направите това с помощта на молив за вежди или да го направите с боя на салона. Това прави очите ви да изглеждат по-определени.


в
Ако сте се събудили с петна, раздразнена и опухшей на кожата, а след това се търси чай за лечение. Не, не за пиене в този случай, но тампон върху проблемните зони. Използвате чай пакетче зелен чай, който е потопен в продължение на минута или две и се охлажда. След това нанесете го на лицето си, и нека естествени антиоксиданти в чая, намаляват възпалението.


в
Въпреки, че това може да отнеме известно работа, изглежда красиво-това е нещо, което всеки човек може да направи. Става дума основно за това, как да се грижите за себе си. Използвайте съвети, че тази статия ви е дал да работят за вашата красота – всеки може да подобри себе си с малко усилия.