Най Големия Човек

Как възрастта не им позволява да покажат

в
Време-една от малкото константи в света. С течение на времето, в края на краищата, старостта идва. Въпреки това старостта може да бъде един от най-добрите моменти в живота си, в зависимост от това, как вие го виждате. Ето няколко съвета за стареене, които могат да ви постави на правилния път за обработка на остарява с достойнство.


в
Всички жени над 65 години трябва да се проверяват на плътност на костната тъкан, тъй като това е единственият начин да се открие остеопороза. Някои лекари препоръчват основно сканиране на костната плътност при менопауза и на определени интервали от време след това. Прогноза на риска от фрактури и определяне на скоростта на загуба на костна тъкан може да ви помогне при мониторинга и превенцията на остеопороза.


в
Да направите вашия дом вашите собствени лични щрихи. Дори и когато станат по-възрастни, обстоятелствата в живота могат да ни накарат да се отдалечат от мястото, ние вярваме, че ние, за да се обадя вкъщи завинаги. Ако наскоро са се преместили в нов дом, вие можете да помогнете на себе си да се чувстват по-комфортно и расслаблено, поставяйки личните си неща на местата, където прекарвате най-много време.


в
Драть нездравословна храна. Вие сте такива каквито сте и се хранят с нездравословна ще доведе до много нездравословен начин на процеса на стареене. Всъщност, не е чудно, много изследвания показват, че хората, които ядат по-чиста, здравословна храна, живеят по-дълго и по-здравословен начин на живот. Нарежете на нездравословна храна и да се съсредоточи върху избор на здравословни алтернативи.


в
Защита на кожата като слънце и сняг. За всеки сезон и за всякакви метеорологични условия, имат потенциал да навредят на вашата кожа. Това може да доведе до много проблеми на кожата от преждевременно стареене до рак на кожата.


в
Един основен фактор, който намалява живота ни количество захар консумираме. Захарта помага за ускоряване на процеса на стареене, и това дори може да намали продължителността на живота. Проучване разкрива факта, че захарта може да намали продължителността на живот на всички животни<.BR />

в
Всички казват, че е добре да останат активни в старостта. Това е вярно. Вярно е също, че това е най-подходящото време да се направи крачка назад и да мисля за живота. Това, което е наистина ценно? Че това е пълна загуба на време? Какво бихте препоръчали на своите внуци да правя?


в
Да яде вашето добре и здрави. Употребата на големи количества плодове, зеленчуци и пълнозърнести сортове пшеница, може да ви помогне в борбата с признаците на стареене и да поддържате тялото си силна и защитена. Освен това пийте много вода, преди осем гласов ден. И накрая, трябва да опитате, за да видите броя на мазнините, които консумирате. Запазване на дневните калории се получи от мазнини под 35%, и това трябва да ви помогне да запазите фигурата си.


в
Да се отдадете на дейност, която ще позволи да се подобри и засили своята памет, като гледаш стари семейни снимки. С напредване на възрастта, събития от миналото могат бавно да се изплъзне от паметта ви. Обаче, ако вие, за да запази паметта свежа, преразглеждане на минали събития и разходка определяне памет платно, това ще да е, че част от мозъка е жива.


в
Когато се събудиш на сутринта, да се намери вестника и извади на дневен кръстословица. Дръжте ума си активен и остър може да подобри живота на мозъчната активност, която ще се бори с признаците на стареене психически. Освен това, вие можете да бъдете нащрек и да участват в разговори с приятели и роднини.


в
Редовно правете физически упражнения. Упражнение забавя процеса на стареене. Той поддържа мускулите здрави и силни, а също така позволява да се поддържа издръжливост. Той също така предотвратява загубата на равновесие и плътността на костната тъкан, като с напредване на възрастта. Опитайте се да запазите влияние до минимум и създаване на аеробни и силови планова основа.


в
Остаряват може да бъде от полза, както и голямо удоволствие. Вие знаете много повече, вие сте виждали много неща, и вие знаете, че можете да се справите. Нека тези съвети ще ви осигури добра основа за изграждане на следващите 30 години от живота си. Можете да се насладите на бъдещето.