Най Големия Кур

Какво трябва да знаете за витамини и минерали
в

в
Вие чувствате уморени или липсва издръжливост? Страдате от странни проблеми със здравето, които просто не мога да се реши? Ако това е така, вашата диета може да има недостиг на някои витамини и минерали. За някои много полезни съвети за това, как да изберете правилните добавки, продължавайте да четете следната статия.


в
Никога не пренебрегвайте предупрежденията на продукта на нивото на витамин а. Витамини и добавки могат да имат сериозни странични ефекти, когато се приема по лекарско предписание и без рецепта лекарства. Жен-шен може да бъде много опасно, ако имате високо кръвно налягане или приемате сърдечни лекарства. Ликопенът може да бъде фатално, ако имате домат алергии. Винаги четете етикетите, предупреждение или попитайте вашия фармацевт или лекар, преди да приемате някакви витамини или добавки.


в
При закупуване на мастно-разтворимите витамини, като например омега-3, това е добра идея да ги съхранявате в хладилник. Тъй като те съдържат мазнини, неправилно съхранение може да доведе ги, за да се превърне в гранясало. Освен това, уверете се, за да ги пази от светлина и топлина, защото това може да ги раздели и да ги направи неефективни.


в
Тиамин или витамин В1, недостатък може да се превърне в причина за неврологични и психични симптоми. Тези симптоми могат да включват загуба на тегло, слабост, нарушен сърдечен ритъм и психоза. Витамин B Комплекс може да сте сигурни, че ще получите витамин B1 ви е необходимо, или може да се яде свинско месо, кафяв ориз, черен дроб, овесени ядки, листни зеленчуци, яйца и картофи.


в
Не използвайте за приготвяне на чай или кафе, да пиете витамини и минерали. Тези напитки могат да попречат на усвояването на някои минерали. Чай Е доказано, за да се намали размера на желязо организмът поглъща. Докато кафето не е доказано да има същия ефект, би било по-добре да не се рискува.


в
Ако търсите ли промяна в начина на живот, за да се увеличи вашето здраве и за да се избегнат високите разходи за медицинско обслужване, за да получи повече витамини и минерали в диетата си. При прием на правилно, витаминни добавки може да ви накара да се чувствате по-добре, изглежда по-добре, и може би дори живеят по-дълго.


в
Повечето от нас се опитват да се хранят най-доброто, което можем, но много от нас не могат да си позволят да се хранят добре. Витамини и минерали се вземат редовно може да помогне на организма да работи така, както трябва, за да е по-добре да изгори нездравословна храна консумирате, за да останете здрави.


в
Уверете се, че сте избрали мъдро напитки. Опитайте се да избягвате употребата на големи количества кафе, чай или сода за хляб. Тези напитки съдържат кофеин, който може да запази тялото си от усвояването на някои витамини и минерали, като желязо. Те също могат да доведат до увеличаване на секрецията на водоразтворим витамин в урината.


в
Как да се отървем от микроби, които се прехвърлят от въздух, които водят до заболяване на имунната система на нашите методи за ваксинация, а това време е идеално, за да започнете да добавяте витамини в диетата си. Витамин C, E и други често ще направи повече за борбата с настинка или грип при някои хора, отколкото всичко, което лекарят въвежда в нашето тяло, така че защо да не спечелите битката, преди да могат дори да започнат?


в
Посетете вашия лекар, за да се определи, ако ви липсват някакви витамини или минерали. Ако е така, то това е най-доброто място да започнете програма за добавка.


в
Ако забележите, че имате странни усещания след прием на определени витамини и минерали, би било добра идея за вас, за да ги остави на мира. Много хора смятат, че витамините не са известни странични ефекти, но това не е вярно. Вместо да се бори с вредните последствия, трябва да се търси друг начин да получите това, което ви трябва.


в
Трябва внимателно да проучи източника на информация, когато става дума за добавки, витамини и минерали. Не забравяйте, че компаниите са в бизнеса да печелят пари, а не да помогне на вашия поглед за вас здраве. Въпрос всичко, което виждате, когато се получи тази информация. Ако имате съмнения относно някакви добавки, се консултирайте с вашия лекар.


в
Сок са много популярни в наши дни, и това е чудесен начин да се консумират полезни плодове и зеленчуци. Много хора се добавя в порошкообразные витаминни и минерални добавки, за да ги сок да се пие, за да създаде здравословни шейкове за закуска могат да се наслаждават всеки ден. Тази напитка не само много полезни, но също така помага за увеличаване на нивата на енергия.


в
Яжте само сурови или задушени зеленчуци. Опитайте се да си спомня, че най-добрите начини, за да го консумират сурови или леко задушени. Ако са варени, хранителна стойност ще бъде просто нищожен, тъй като витамините се подготвят далеч. Пропаривание зеленчуци ще увеличи топлината, без изключение хранителни вещества. Замразени зеленчуци съдържат важни витамини и хранителни вещества, а също така, но трябва да не ги преварявам.


в
Сок са много популярни в наши дни, и това е чудесен начин да се консумират полезни плодове и зеленчуци. Много хора се добавя в порошкообразные витаминни и минерални добавки, за да ги сок да се пие, за да създаде здравословни шейкове за закуска могат да се наслаждават всеки ден. Тази напитка не само много полезни, но също така помага за увеличаване на нивата на енергия.


в
Уверете се, че сте прочетете инструкциите на бутилката, за да се уверите, че правилно сте се приемат витамини и минерали. Трябва да се вземат някои от тези когато не е имало нищо за ядене и някои трябва да се използва веднага след хранене. Някои не могат да бъдат взети заедно, и може да не бъде на етикета.


в
Както виждате, значението на използването на правата на хранителни добавки не може да се надценява. При добавяне на някои витамини и минерали в диетата си, може да се даде тласък на енергия и помагат на тялото ви да останат здрави и силни. Да се съхранява тази информация в предвид за следващия си поход по магазините.