Мъжът С Най Голям

Продукти, за да се избегне, когато избелване на зъбите
в

в
Дали се справят с по-контра мерки за защита или да отидете на зъболекар, зъбите-избелване средства и процедури могат да бъдат доста скъпи и често доста неприятности. Можете да използвате някои от съвременните методи за избелване на зъбите, или може да се превърне в изпробвана старомодни домашни средства. С помощта на съветите в тази статия, вие ще откриете за себе си начини за бързо и лесно да избелите зъбите си.


в
Ако използвате два часа ленти за избелване на зъбите и венците стават по-чувствителни, преминете на половин час ивици. Лечението на тези ивици, обикновено трае по-дълго, обикновено в рамките на две седмици, два пъти на ден за кандидатстване, и те внимателно да влияе на венците.


в
Професионалист може да бъде в състояние да ви помогне, ако търсите по-бързи методи за избелване на зъбите. След няколко посещения на зъболекар, ще имате красиви, ярко-бяла усмивка. Зъболекари могат да използват методи за избелване, които са по-ефективни, отколкото всичко, което можете да си купите от магазина.


в
Ако искате да избелите зъбите си, естествено е, след това да гледат по-далеч, че вашата кутия сода за хляб. Това е един от най-изпитани домашни средства. Направете паста от сода за хляб и вода и четка за зъби, с помощта на тази паста, а след това изплакнете. Когато се извършва последователно, вие скоро ще имате блестящи бели зъби.


в
Смесете сода за хляб с малко количество пречистена вода и горчица на разпространението на сместа на зъбите с помощта на четка за зъби. Сода за хляб отдавна е признат за способността си да избелите зъбите си, затова сега толкова много пасти за зъби. Този метод несъмнено, избледнявам вашата усмивка.


в
Дъвченето на дъвка наистина може да избелите зъбите си. Това е истината! Лепило действа като мек abra, а също така спомага за изработването на слюнка, което помага за почистване на зъбите. Но е важно да се използват дъвка, не съдържаща захар. Malitol-това е захарен алкохол, се срещат в много венците, а това е почти вкус на захарта, и тя не ще изгният зъбите.


в
Напитки, които съдържат киселина, или за газиране на най-добре е да се пие със сламка, за да помогне да запазите зъбите си бели. С помощта на сламки можете да отклони напитки, покрай зъбите и за предотвратяване на някои оцветяване потенциал. Да не се опитват да запълнят устата напитки, когато пиете, тъй като това би било в противоречие с целите на слама<.BR />

в
Избягвайте използването на никакви ополаскивателей. Те съдържат химически вещества, като алкохол, което може да бъде вредно за зъбите и тялото си. Те могат да предизвикат оцветяване и облекчаване на зъбите на петна. Изплакнете устата си водороден прекис Ако искате да изплакнете. Можете да използвате и вода, за да изплакнете.


в
Когато се опитват да избелите зъбите си, използвайте паста за зъби, специално за избелване на зъбите. Тези паста използват пероксиды, които действат като избелващ средство за зъби. Не забравяйте да погледнете броя на пероксид в пастите за зъби, обикновено в концентрация от десет до двадесет процента. Изберете стоки в средата, и ако зъбите толерира паста за зъби (и искате по-ефективно избелване), преминете на паста за зъби с 20% бензоил.


в
Ако имате време, опитвайки се да направи усмивката, която винаги сте искали, а след това, може би трябва да се опита да си лазерно избелване на зъбите. Въпреки, че това може да звучи налудничаво, използването на лазер за избелване на зъбите е доказано, за да почистите вашите зъби и ги поддържа светъл поглед.


в
Когато се опитвате да получите бяла усмивка, трябва да се опитате да си миете зъбите със зъби, избелващи пасти за зъби. Тези пасти за зъби могат да се меко промяна на цвета на зъбите чрез фини абразивни вещества, които те съдържат. Ви усмивка, която винаги сте искали, когато започнете да миете зъбите с избелваща паста за зъби.


в
За да накара зъбите да изглеждат по-бели с помощта на грим, носи червено червило! Тъмно-червен и други цветове-синьо основа да се създаде визуална илюзия за бели зъби. По същата причина трябва да се избягват топли тонове, такива като жълто или кафяво. Цветове ще създадат ефект, който подчертава жълти части на вашите зъби.


в
Ако устата ти започва да боли, да не се съхранява за избелване на зъбите. Някои избелващи средства могат да причинят възпаление и повишена чувствителност, дори когато се използва според дестинации. Ако това се случи, спрете използването на белина и да се консултирате с вашия стоматолог, за да намерят алтернативни методи, които могат да бъдат по-малко болезнено.


в
Отстраняване на зъбната плака е от съществено значение за избелване на зъбите и е най-добрият метод за да се избавите сами от плака е използването на електрическа четка за зъби. Зъбната плака създава добра повърхност, за отстраняване на петна за застрояване. Електрически четки за зъби се препоръчва от повечето зъболекари, поради способността им да се разбият на плака и премахва петна, които са свързани с него.


в
Може да избелите зъбите си, натирая ягоди наклеивают на тях ежедневно. Да получите най-пресните ягоди, нарежете ги и нанесете паста за вашите зъби. Натурални съставки в плода премахване на петна и оставете вашите зъби, гледам по-бели. Това е метод, който ще осигури блестящи, естествена усмивка без да се предоставят прекалено, изкуствено-гледай резултати<.BR />

в
Можете да използвате и вътрешната част на кора от портокал за премахване на петна от зъбите. Можете също така да смачкани сушени портокалови корички и дафинов лист за създаване на зъби избелваща паста, която може да се използва като обикновена паста за зъби. Винаги внимателно изплакнете устата си след употреба на паста за зъби, така че плодова захар може да бъде изтрит.


в
Избелване на зъбите може да бъде досаден и скъпо. Докато това е вярно за някои техники, има много прости процедури за избелване на зъбите, които не трябва да струва цяло състояние. С помощта на съветите, предложени в тази статия, вие имате няколко възможности за избелване на зъбите без посещение при зъболекар.