Мъжки Феромони

Желанието Да Се Възползва От Родителски Умения? Опитайте Тези Идеи!


в
Когато имате малки деца в къщата, за възпитанието може да бъде изключително се опитвам от време на време. В тези дъждовни дни, водене на децата са заети, забавно, понякога може да ви накара да остана, какво да правя. В тази статия ще ви даде някои много полезни съвети за вземане на най-доброто от дъждовните дни с вашите деца.


в
Ако имате две или повече деца в къщата, да се прибегне до помощта на по-възрастните братя и сестри, за да се грижи за по-младите. Големите братя и сестри могат да помагат с игри и дори може да контролира времето, вана (в зависимост от възрастта). Ако имате дъщеря тийнейджърка и малко дете, вие също може да бъде в състояние да се възползват от по-ниските гледане на деца разходи и да се научи детето си някаква отговорност в този процес.


в
Използвайте помпа или ръчно изрази мляко, ако не се излива, а детето-не готови за консумация при кърменето. Има няколко неща, по-болезнено за майката, отколкото произвежда твърде много мляко и не е в състояние да го реализира. Тялото ни постепенно започват да се произвеждат само това, което е необходимо за бебето, но това ще отнеме известно време да се регулира. Да изразят малко мляко, може да намали болката до следващото хранене на бебето.


в
Когато сте родител, има много моменти, когато децата ще се опита последния си нерв. Важно е да знаете, когато задръжте за своите битки. Трябва да се избегне наказание в моменти на гняв, защото точно в тези моменти, когато вие, най-вероятно ще каже нещо от гняв и не заради това, че помагате на вашето дете.


в
Добре е направил две колички, че да отговаря на вашия живот. Има два основни вида близнаци количка, от страна на страна, и успоредно. И двете имат предимства, които могат да ги препоръча за вашите деца. Рамо до рамо ще позволи на децата да виждат света пред тях, но тъй като те получават малко по-възрастен, той също така ще им позволи да се свързват един с друг. Обратно към задната част на количката, най-вероятно ще бъдат съвместими с автокреслами, така че потърсете нещо, което работи за вас.


в
Използвайте своя смартфон, за да забавляват вашето дете. Можете да изтеглите различни приложения и игри, които ще даде на детето си удоволствие! Това е особено полезно, ако имате нужда, за да завърши скучна работа или да приготвите вечеря за семейството си. Позволи на детето си да играе с телефона, трябва да ви даде добър участък непрекъснато време за постигане на вашите цели<.BR />

в
Ако имате един от тези деца, които не обичат да си измиват косата, се препоръчва да направи оформлението на салона в дома си. Това е един чудесен начин за вас и вашето дете, да има голям въображаем екскурзия в салон за красота и може да го направи малко по-лесно, за да я накара да си сътрудничат за измиване на косата си<.BR />

в
Ако вашето дете ще дойде и ще ти задам един въпрос за нещо, а ти не знаеш какъв отговор трябва да бъде напълно честен за това. Като че-това няма да реши проблема, така че по-добре за вас да се каже ти не знаеш и да предложи, за да им помогне да се намери отговор.


в
Можете да натравить за здравословно хранене на техните деца, не се налага никаква нездравословна храна в къщата. Ако не държите закуски, които са вредни за децата си в дома, вероятно те не ги пита. Само се отдадете на тези нездравословни лакомства по време на празници, като рождени дни, Коледа и Хелоуин.


в
Никога не позволявайте на вашето дете поплакать. Дете, което плаче, ще се чувстват покинутым и растерянным. Единственият начин, по който те трябва да комуникират с вас и да започнете да плаче, когато не отговаряте, като че ли не слушате на вашето дете. Всички деца ще спят в крайна сметка през нощта, така че се използват мек подход, за да стигнете до там.


в
Както заяви в началото на тази статия, възпитанието може да бъде изключително трудно време, когато имате малки деца вкъщи. Се опитват да запазят вашите деца се забавляват в една къща в дъждовен ден може да ви се чудех какво да правя. Съветите от тази статия, за да спаси децата си щастливи и заети в тези дъждовни дни.