Мъжки Полов Орган Размер

Основи за ремонт на кредит за широката публика на

в
Наличието на добра кредитна започва и свършва с вас. Вие трябва да се уверите, че вашата кредитна справка е точна и че вие правите всичко, което можете да плащате своите задължения в срок и да не взема повече кредити, отколкото е необходимо. В тази статия ще ви покаже как да се получи кредитен рейтинг, който искате.


в
При опит за възстановяване на вашия кредит, трябва да се избягва използването на кредитни карти. Тези карти не са за подобряване на вашия кредитен рейтинг, дори и когато плащате ги на време. Но рискувате да се развалят по-нататъшен вашия кредит, ако не могат да си позволят да плащат сметките на натрупване. Освен това, повечето от магазин карти не предлагат добри лихвени проценти. Изплащане на вашата карта магазина и ги изхвърлете.


в
Избягвайте на всяка компания, която се опитва да ви каже, че те могат да извлекат лоша кредитна следи от вашия доклад. Единствените елементи, които могат да бъдат предприети от вашия доклад са предмети, които са неправилни. Ако те ви казват, че те удалят си лоша история плащания, то те най-вероятно измама.


в
За да се възстанови вашия кредит, ще трябва да се направи много съкращения. Това, което искате да направите, е да ограничи себе си да отидете точно като храна струва много повече, отколкото ядат. Опитайте се да се запасите с храна, когато видите оферти в магазините, това може да ви помогне да спестите допълнителни пари можете да използвате за изход от дълговете и определяне на вашия кредит.


в
За подобряване на кредитоспособността, заплащане на вашите кредитни карти, но не се затваря сметки. Това ирония вярно е, че кредиторите искат да отпускат заеми заеми за хора, които не са особено нужни. Два от основните фактори, като отидете на изчисляване на кредитен рейтинг FICO са размерът на кредита, който имате и колко го използвате. Плащат надолу Вашата кредитна карта баланс-това е идеален начин да подобри вашият FICO резултат и да донесе разходи под контрол. Как да се постигне това, се наблюдава тенденция към искате да затворите сметката на кредитната карта и изобщо сложи край на това. Не правете това! Задържане сметка поддържа кредитна линия за отваряне и подобрява цялостното финансово състояние на кредиторите. Просто инсталирайте кредитни карти в страна и не се използва, освен в сериозни случаи.


в
При опит за възстановяване на вашия кредит, да не попаднат на измамници, които ви казват, че вие лесно можете да създадете нов файл с кредит. Не се мине през това. Това се нарича кредитно измама и това е много незаконно. Това може да ви арестува или човек, други тежки правни последици.


в
Ако сте в сериозни дългове по кредитни карти и се опитайте да подобрите своя кредитен рейтинг, отърви се от всички кредитни карти, с изключение на един. Това позволява опростяване на процеса на плащане на месечната сметка и предпазва от по-зареждане на картите, които вече имат високи остатъци.


в
Важен съвет е да помислите за работа, за да се възстанови вашия кредит, като кандидатстване за кредит ще се отрази на вас. Това е известно като “твърд” искане за кредитната си доклад. Въпреки това, ще взема “по-малко победи”, ако группируете тези заявки в кратък интервал от време за разлика, попадаха на няколко месеца<.BR />

в
Ако се опитвате да възстановите вашия кредит, не се спорни законопроекта, за да преминете към колекцията. Просто защото не са били представени от вас, не означава, че тя не може да отиде на събиране и вреди на своя кредитен рейтинг. Вместо отказ да плати сметката, за да го плати, но включване на съобщение за това, че сте платили не по своята воля и намерение да предаде делото в съда малки дела.


в
Ако трябва да се определи лоша кредитна история, добра първа стъпка, за да се справя в месечния си бюджет. Следите точно колко пари е и колко си отива. Да зададете график за вашите сметки и се уверете, че всички плащат навреме. Разбирането на вашите финанси е ключът към подобряване на вашия кредит.


в
Проследяване на вашата кредитна история, да се възползват от годишния отчет за безплатен кредит, предлагани в три основни кредитните бюра. Всяка от тези компании са задължени по закон да предоставят на всеки един безплатен кредит отчет всяка година. Завой между двете компании, така че можете да получите три Безплатни доклади за всяка година.


в
Помислете за вашия кредитен рейтинг, тъй като финансовата си репутация. Слухове летят бързо, и ако тя е отрицателна, тя може да бъде трудно да се възстанови. Запази вашата кредитна успешна от самото начало, но ако сте имали някои неуспехи, тази статия показа, че можете да почистите вашия финансова репутация и да се върне на пистата.