Медицински Парафин Цена

Как да намерите най-добрата застрахователна полица за вас

в
Закупуването на застраховка живот е сходен с отдаване под наем на зона на комфорт, за да се гарантира късмет на семейството. Има много сложни въпроси, които трябва да бъдат взети предвид при определяне на застрахователната полица. Следните съвети-това е препоръка, за да започна при вземането на правилното решение и избор за вашите индивидуални нужди<.BR />

в
При проектирането на застраховка “живот” за изплащане на един от съпрузите, помислете за данъчни последици всепризнатия съпруг, собственик на политика. Когато благороден съпруг е починал, изплащане политика става част от тяхната собственост, както и прехвърляне на тези средства жив съпруг създава на данъчната тежест. Ако не благороден съпруг е собственик на политика фондове, не се считат за част от имота на починалия.


в
Бъдете внимателни, за да не купите прекалено много или твърде малко застрахователно покритие. Общото правило на палеца е да има поне 5 до 7 пъти повече от сегашната си заплата, като си размер на обезщетението. Имайте в предвид, че трябва да бъде покрита зависимост от нуждите на семейството. Много хора правят грешката, прекалено много се купуват и в крайна сметка с напомпани осигурителните вноски за покриване те не са много необходими.


в
Ако искате да си купите застраховка ” живот и сте пушач, опитайте се да се хвърли. Това е така, защото повечето застрахователни компании не предоставят осигуровки за пушачите, тъй като те са по-изложени на риск от развитие на рак на белите дробове и други, свързани с тютюнопушенето условия. Компанията, която ще предостави застраховка за пушач, обикновено се определят по-високи ставки на премии.


в
Може да се наложи да направи промени в своя застрахователна полица, ако сте променили своя род дейности. Застрахователни полици са предназначени, за да помогне на семейството, когато отмине. Те се вземат предвид, колко пари правиш всяка година, но ако не съобщете за промяна, той може да бъде в съответствие със стария си доходи. Ако направите $30,000 годишно, което може да направи голяма разлика в количеството пари, които семейството получава.


в
При определяне на размера на застраховка ” живот покритие имате нужда, тогава трябва да се реши какъв тип политика, за да се получи. Има четири основни вида застраховки живот. Те имат по-дълъг живот, целият живот, гъвкав живот и променлива живот. В зависимост от ситуацията, като един от тях ще отговарят на вашите нужди.


в
Застраховка “живот” премиум-клас, което ще се плаща (надяваме се!)в продължение на дълго време. Затова е важно да се разгледа наличност. Но вие не искате да се разходите за слепи сте, не по-малко важен проблем: доверие. Можете ли да се доверите на такъв застрахователен агент? От компанията му са трайност и надеждност имате нужда?


в
Ако не разполагате с никакви сериозни здравословни проблеми, не са с гарантиран политика на въпрос. След получаване на медицинско изследване ще ви помогне да спестите пари и гарантирани политика на освобождаване не се изисква, че има по-високи застрахователни премии. Не трябва да харчат повече за застраховка “живот”, отколкото това е наистина необходимо.


в
Когато отивам на медицински преглед, важно е, че се появяват, за да бъдат колкото се може по-здрави. Сега, никой не казва, че системата за игра, но трябва да разберат, че ти си в магазина. Не яжте боклуци, или да пие или да пуши, преди да отиде в този изпит. Това може да унищожи шансовете си.


в
Въпреки, че това може да звучи малко странно, компании с най-висока финансова оценка-не е задължително най-добрите застрахователни компании можете да изберете. Колко време, как се справят с “A”е рейтинг на компанията, трябва да бъдат добре от гледна точка на финансовата стабилност и платежоспособност на баланса, след като се предаде.


в
Подготвя и знаейки, че вашето семейство е защитен трябва нещо да се случи, за да може като отговорен и изпълнен с любов. Отделете време да прегледате цялата информация и избор, който вие имате и решавате най-добрата политика за семейството си. Придобиване на застраховка “живот” е най-големият дар, който може да даде на семейството си.