Масаж На Члена

Обучава кучето си с помощта на тези полезни съвети
в

в
Ако искате добре выдрессированная куче, има много, което навежда на личността на кучето. Въпреки това, почти всяко куче може да се научи, макар и малко тон. В зависимост от личността на кучето и желание да се учи, може би, трябва да се работи малко по-трудно или се изпробват различни методи, за да се получи резултата, който искате.


в
Когато тренирате, Си ново куче или куче, което ще живее в закрито хубаво нещо да направите, е обучение обрешетку. Кучетата са първите впечатления от каси са най-важни. Опитайте да сложите някои кучета около сандъка и водещи в него, така че те могат да се разхождат наоколо и вътре в сандъка. Уверете се, че сте позитивен и оптимистичен, така че те да знаят, че това е добре.


в
Ако кучето е болен или ранен, да не се накаже за това, че правиш нещо извън неговия контрол. Ако той блюет в къщата, което обикновено се счита за лошо действие, но в случай на болест, те не могат да го контролират. Вместо да вземат своя домашен любимец на ветеринар, за да се види, ако че не е така<.BR />

в
Кучето е любознателен ум и ще гледам за едно нещо, доста дълго време, докато вниманието му се разкъсва. С достатъчно на брой повторения, кучето ще се съсредоточи върху други неща все по-малко и по-малко, предпочитат да чакам сигнал от вас.


в
Никога не оставяйте вързано куче без надзор в продължение на дълъг интервали от време. Дори и най-обучено куче може да бъде развълнуван и достатъчно активен, че те модула, преди да ги верига или въже около себе си или друг обект. Ако ти не уловиш това време кучето ви може в действителност да се обърне яка достатъчно здраво, че ще се задуши.


в
Има много различни начини, за да обучава кучето си. Просто като всички хора се учат по различен начин, всички кучета се учат по различен начин. Трябва да се изследват различни стилове на учене и да видите, кои от тях работят най-добре за вашата конкретна куче. Ако имате съмнения, се обърнете към специалист и да получите мнението си или да търсят професионално обучение.


в
Повторението е един от най-важните аспекти на подготовката на всеки домашен любимец. Просто показва на кучето, как да се държат само веднъж е неефективно. Укрепване на идеи е от съществено значение, и кучето ще бъде в крайна сметка да бъде много по-гъвкава.


в
Не всички кучета комфортно около други кучета или хора. Най-добрият начин да тренирате кучето си, за да бъде по-удобно около други животни или хора, за да ги изложи колкото се може по-голям брой хора и други кучета колкото се може по-често, за предпочитане в началото на живота си. Това ще ги направи свикнали да бъде около други<.BR />

в
Гърненце обучение на кученце може да бъде тежка задача, но не и невъзможно. Трябва да се помни, че кученцето не знае, че когато те излизат в самостоятелен санитарен възел вътре, че нещо не е наред. Опитайте се да държи под око на вашия кученце, и ако той започва да гледа как той да отиде в банята, нека да е извън, след като кученце излиза в тоалетната като кученце, така че той знае, че е направил всичко правилно<.BR />

в
Вие трябва да се уверите, за да има своя собствена храна, преди да се хранят кучето си. Това показва на кучето, че водачът на стадото и помага за установяване на своето господство. Кучето ще бъде много по-вероятно да следват други команди, ако той или тя знае, че ти си шефа ти си яж на първо място.


в
Чрез прилагане на съвети, дадени тук, ще помогне на вашето куче да бъде по-добре себе си домашен любимец, че той може да бъде. Не забравяйте, една от най-важните части на тренировка на кучето-това е търпението. Двойката търпението с някои творчество и по-често, отколкото не, наистина можеш да научиш старо куче на нови трикове.