Малък Ми Е Члена

Важни съвети, за да ви помогне да се справят с шум в ушите
в

в
Шум в ушите се определя като постоянен шум в ушите, което може да бъде временно, а може да бъде устойчива. Влияние върху здравето може да бъде и отрицателен, като в резултат на загуба на сън, дори и ако той самият не боли. Определение за това, с което предизвика шум в ушите, В допълнение към използването на стратегии в тази статия може да ви помогне да се сведе до минимум симптомите, свързани с условие.


в
Намаляване на нивото на стрес може да бъде всичко, което е необходимо, за да се отървете от шум в ушите. Високите нива на стрес могат да предизвикат различни заболявания, в ушите е един от тях. Така че, като се контролира нивото си на стрес може да се намали или да се отървете от хронични шум в ушите.


в
Научете се да контролирате стреса. Можете да използвате различни методи, като например йога, медитация, групи за подкрепа, или като се уверите, че получавате достатъчно сън. Всичко, което ще ви помогне да намалите стреса в живота си трябва да се направи. Подчерта, че вие чувствате, толкова повече шум в ушите се възпаляват или да те притеснява.


в
Ако вашият лекар казва, че Няма нищо, което той или тя може да направи за шум в ушите, друг лекар. Един лекар не може да има необходимата подготовка, за да се препоръча ефективно лечение, но има и такива, който прави това.


в
Да се инвестира в стабилна машина и да го използвате в нощта. По-успокояващ на фоновия шум може да ви помогне да се отпуснете достатъчно, за да заспи. Имайте предвид, обаче, че фоновия шум, обезценяване на шум в ушите на някои. Опитайте да го и видите, че е най-ефективен за вашето състояние.


в
Консултирайте се с вашия лекар, ако страдате от шум в ушите. Шум в ушите-това е най-вероятно е признак на друг проблем, който вероятно се нуждае от лечение от специалист. Хроничен шум в ушите може да бъде стресиращо и да е трудно да се насладите на един обикновен ден. Шум в ушите, едва ли ще е фатално, но в полза на лекар, че това може да е излечимо.


в
Трябва да опитате, за да се откажат от тютюнопушенето, и да избягват хора, които пушат. Цигареният дим съдържа бензол, който е доказано, че оказват съществено влияние върху кръвното налягане. Високо кръвно налягане, което от своя страна често са свързани с шум в ушите. Ако не можете да се откажат, въпреки че ще се опита да намали назад и да видим, ако това помага.


в
За да е по-добре да се справят с шум в ушите, се опитват да стоят настрана от силен шум; това само ще влоши вашето състояние. Можете също така да носят тапи за уши с вас в случай, че не може да се избегне шумна ситуация. Ако по-лошо идва към по-лошо, винаги можете да използвате пръстите си, за да блокира шум, а също така.


в
Проучване На Пилатес. Пилатес може да ви помогне да се справите със стреса, който е едно от нещата, което прави шум в ушите по-лошо. Ако не сте в състояние да разберете как да се справяте със ситуации, които ви карат да безпокойство, вие ще почувствате по-голяма свобода да правя това, което обичам, без да се притесняват от влошаване на вашето състояние.


в
Почистване на къщата от горе до долу. Устойчив звук прахосмукачка-това е музика в ушите страдалец ушите. Дейност вършиш домакинската работа ще отвлече вниманието ви от по-голямата шум в ушите, и в края на краищата, вие не я забележат. Допълнителен бонус е чиста, комфортна обстановка, където можете да се отпуснете.


в
Ако страдате от шум в ушите, можете да намерите голямо облекчение на техники за релаксация ако сте участвали в тях, няколко пъти на ден. Намаляване на кръвното налягане и намаляване на стреса може да помогне за намаляване на силата на звука в ушите си, като по този начин ви помага да се отпуснете, особено преди лягане.


в
Ако страдате от шум в ушите, първата стъпка трябва да бъде слуха си проверява. Дори и на малка загуба на слуха може да бъде достатъчно, за да предизвика появата на шум в ушите. Ако установите, че имате загуба на слуха, просто получаване на слухови апарати могат да се отстранят симптомите на шум в ушите. В много редки и изключителни случаи, хирургия може да бъде необходима.


в
Ако вашият шум в ушите мучительна, и лекарите не са в състояние да ви помогне, да опитате източна и алтернативни методи. Човешкото тяло не е напълно изяснен западната медицина, въпреки многобройните си забележителни постижения. Хипноза, йога, тай-чи, акупунктурата и дори рейки за всички, шум в ушите облекчение за някои болни в продължение на много години.


в
Ако вече страдат от шум в ушите, е задължително, че ще се вземат мерки, за да се предпазите от по-нататъшно увреждане на слуха. Стойте далеч от силни шумове, и носи средства за защита на слуха, когато не може да се избегне шумна среда. Винаги дръжте състав тапи за уши с вас, така че можете да се вземат мерки веднага, ако попаднете в ситуация, в която могат да бъдат потенциално опасни за вашия слух.


в
Ако вашият шум в ушите и доведе до загуба на слуха, трябва да закупи слухов апарат. Звукови звуци, които се произвеждат с помощта на тези устройства може да помогне да се прикрие шум в ушите, когато човек ги носи. За хора с частична загуба на слуха или слуха, кохлеарни зъбните импланти могат да бъдат много полезни.


в
Полезен начин за борба с шум в ушите, за намаляване на нивото на стрес в живота си. Когато хората стават напрегнати и тревожни, те са склонни повече да се движите, за да ги ушите. Някои методи, които имат благоприятно въздействие за намаляване на стреса, биологична обратна връзка, медитация и физически упражнения. Получаването на достатъчно сън всяка нощ също може да помогне за намаляване на стреса.


в
Въпреки, че шумът в ушите не ти причини физическа болка, той може да намали общото качество на живот. Емоционален стрес, причинени от шум в ушите, прави това условие, което трябва да се лекуват ефективно. Съветите от тази статия днес, за да получите само ушите си под свой контрол.