Лубриканта

Почистване на килими лесно: съвети и препоръки
в

в
Ако искате да имате чисти килими, вие не искате просто да отидете и да наемете някоя фирма ще откриете в Жълтите страници. Искате ли да знаете, че отива в чисти килими и какво точно търсят в добра компания. Продължавайте да четете, за да научите повече за това, какво да правя.


в
Ако се чувствате претоварени от броя различни по почистване на килими във вашия район, погледни в Интернет за съвет. Намери имената на няколко компании, които ви интересуват, и да видим каква информация може да се намери. Може да бивш отзива на клиенти да бъдат изключително полезни.


в
Винаги трябва да разберете, ако вашата почистване на килими фирмата предлага гаранция за връщане на парите. Това е много полезно, Тъй като не винаги са доволни от работата, която са направили. Повечето фирми, които предлагат този тип политика е да се работи по-трудно, защото те не искат в крайна сметка дава няколко възстановявания.


в
Избягвайте да наемат клининговую компания, че вие сте виждали само в реклама по телевизията. Много пъти, тези компании са много неопитни, но те се опитват да привлекат хора с помощта на крещящи реклами. Трябва да се срещнете с всички потенциални фирми за почистване на лицето и трябва да “интервю” на няколко, преди да назначи един.


в
Винаги сравнявам цените, преди да се спрете на химическо чистене на килими в дома си. Всяка компания има различни стратегии, за да получите печалба, и някои от тях се опитват да мамят своите клиенти. Бъдете сигурни, да има твърда оферта в ръката му, преди да избера, коя компания ще използвате.


в
Не забравяйте, че за почистване на килими с използване на химически продукти предоставя на цялото ви семейство с вещества, които са потенциално вредни. Помислете за екологично чисти решения за почистване на вашия килим, в това число и ополаскиватели, съдържащи сода или оцет, за да се отърве от килима от остатъци от химически вещества.


в
Много внимателно изберете вашия килим. Цвят и шарка на килим трябва да играе важна роля в решението си, но трябва също така да научите повече за процеса на почистване. Ако е възможно, изберете качество на петна на килима, за да ви е лесно да се отървете от петната, вместо да се избират с високи килим.


в
Най-добрият начин за почистване на изтривалка зона, за да го изнесат навън, на палубата или чист брезент. Използва малък килим шампоан машина и килим най-малко два пъти. Оставете килима да изсъхне напълно, преди да се пристъпи обратно в стаята. Този метод може да се използва само в топло и сухо време.


в
Наличието на домашен любимец, средства за почистване на вашия килим по-редовно. Ако вашият килим е висока-поддръжка, трябва да се помисли за ограничения на вашите домашни любимци в определени стаи или да сложи килими върху килима. Може би са били мъдри, за да вакуум вашите килими два пъти в седмицата, и бъдете сигурни, че имате някои консумативи почистване на килима се съхраняват.


в
Надявам се, че сега вие по-добре разбирате ли, като отидеш за наемане на правилните почистване на килими за вашите нужди. Това е повече, отколкото просто избор на най-добрата реклама или да преминете с по-голяма компания. Килими голяма част от дома си и искате да се грижим добре за тях.