Крем За Уголемяване

Прочетете това, за да разберете за студентски заеми е
в

в
Когато търсите училище за занимания едно нещо, което винаги се откроява в момента са високи разходи. Вие сте вероятно се чудех, как може да си позволят да посещават това училище? Ако това е така, следващата статия е написана само за вас. Продължавайте да четете, за да научите как да кандидатстват за студентски заеми и затова няма нужда да се притеснявате, как може да си позволи да отиде на училище.


в
Останете в контакт с вашия кредитор. Уверете се, че те винаги знаят за вашият адрес, телефонен номер и електронна поща, които често могат да се променят по време на опит колеж. Не отлагайте за четене на поща, която идва от кредитор, или. Ако в кореспонденция иска от вас да предприемат действия, така както само вие можете. Отишъл важно писмо може в крайна сметка струва много пари.


в
Помислете, при избора на условия за погасяване. Повечето държавни заеми може автоматично да се предположи десет години на печалба, но може да имате възможност да ходи повече. Рефинансиране в продължение на дълъг период от време може да означава по-ниски месечни вноски, но най-много са похарчени от интерес. Тежат вашите месечни парични потоци от дългосрочни финансови изображение.


в
Уверете се, че сте разбрали условията на заема прошка. Някои програми ще прощава на всички или на всички федерални студентски заеми може да има при някои обстоятелства. Например, ако сте все още в дълг след десет години и да работят в държавната администрация, неправителствени или позиция на правителството, може да има право на определени програми за кредитиране прошка.


в
За да се запази основните твоя ученик колкото се може по-малко кредити, направи колкото се може по-евтино от вашите книги. Това означава, купувайки ги използват или търсене на онлайн версия. В случаите, когато за учителите се принуждават да си купите курс по четене на книга, или на техните собствени текстове, вижте на информационни табла на колежа за книги<.BR />

в
Опитайте се да си студентски заеми изплаща за 10-годишен период. Това е традиционен срок на погасяване, че трябва да бъде в състояние да постигне след завършване на университета. Ако сте се борят с плащанията, има 20 и 30-годишни периоди на изплащане. Недостатък тях е, че те ще ви накарат да плащат по-голям интерес.


в
Някои хора подписват документи за студентски кредит без ясно разбиране на всички. Задават въпроси, така че можете да почистите всички вълнуващи ви проблеми. Ако не направите това, можете да плащате повече, отколкото е необходимо за вашето образование.


в
Възползвайте се от студент калкулатор за погасяване на кредита за тестване на различни суми на плащанията и планове. Включете тези данни в месечния си бюджет и да видим, че, изглежда изпълним. Кой вариант ви дава стая, за да се запази за извънредни ситуации? Има ли възможности, които не оставят никакво място за грешки? Когато съществува заплаха за неизпълнение на задълженията по кредити, е винаги по-добре е да се заблуждават от страна на повишено внимание.


в
Кредит Пъркинс и Стафорд кредит добре познати в колеж кръгове. Тези два считат за най-безопасни и най-достъпен. Това е добра сделка, тъй като по това време как сте в училище вашия интерес ще бъде платена от държавата. Лихвените проценти по кредитите Пъркинс ще бъде около 5%. Стафорд заеми са малко по-високи, но не повече от 7%.


в
За да се уверите, че вашият студентски заем на средствата идват на желания акаунт, уверете се, че сте попълнили напълно всички документи, предоставяне на всички ваши лични данни. По този начин средства отиват в сметката си, а не да завърши в административни объркване. Това може да означава разликата между началото на семестъра за време и необходимостта да пропуснете шест месеца.


в
Ако не сте в състояние да направите това, влезте, за автоматизирано студент плащания. Някои кредитори предлагат малки отстъпки при плащане в същото време всеки месец, вашата чекова или спестовна сметка. Тази опция се препоръчва само ако имате стабилен доход. В противен случай, рискувате да претърпи значителни такси овърдрафт.


в
За да се получи по-голямо възнаграждение при записване за студент заем, се използват само своя собствен доход и информационни средства, Вместо включително и информация на родителите. Това намалява нивото на доходите в повечето случаи и дава право на допълнителна помощ. Колкото повече безвъзмездни средства могат да се получат, толкова по-малко ще трябва да се заемат.


в
За да се уверите, че вашият студентски заем долара мине колкото се може по-далеч купя план на хранене, който идва с яденето, а не сума в долари. Планът предполага, че ще яде по време на хранене в трапезарията може да начислить ви.


в
Намачкайте студентски заем пари, за сметка на намаляване на разходите си. Намери място за живот, което се намира близо до колежа и има добър достъп до обществен транспорт. Пеша и с колело колкото се може повече, за да се спестят пари. Да се готви за себе си купя учебници и иначе копейке. Когато погледна назад към дните си в колеж, вие ще се чувствате много изобретателен.


в
Това не е просто приемане в училище, че не трябва да се притесняваш, Има също се тревожи за високите разходи. Това е мястото, където студентски заеми дойде, и в статия на току-що сте прочели, показва ви как да кандидатствате за един. Вземат се всички съвети отгоре и да го използвате, за да ви помогне да получите одобрение за студентски заеми.