Крем За Увеличаване На Члена

Научете как да планирате пътуването си направо всеки път,

в
Пътуването е толкова много възможности, много възможности за екскурзии и незабравими преживявания и много възможности за проблеми и чувство на неудовлетвореност също. Ето някои факти и проницателни съвети, които ще ви помогнат да направите пътуването си красива.


в
Когато пътувате, може да се избегне неудобството и намаляване на опасностите за пътуване за сметка на подмешивания. Да Не се носят скъпи бижута или местоположение на специфични дизайнерски марки, които се открояват като турист. Вместо това, опитайте се да се облича как местните жители правят, и не привличат вниманието към себе си. На местно ниво предприятия, притежавани и жилища са по-малко вероятно да бъде мишена за терористи и джебчии.


в
Преди за пътуване, те трябва да се помисли как те се събират в стаю. Когато опаковката трябва винаги да се мисли за напускане на една чанта, куфар или друг багаж частично празно. Напускане допълнително пространство винаги ще има място за повече неща, които могат да се вземат по време на пътуване, като сувенири.


в
Излезе в мрежа. Сайтове за социални мрежи, направи го прости, за да получите предложения от приятелите си и вземе своя мозък, за получаване на информация. Задайте въпрос за вашия призванието и вероятно ще се съберат много отговори. Тези незабавни отговори особено полезно, когато сте на вашето пътуване и търси място да се яде възможно най-скоро<.BR />

в
Използването на гумени ленти за опаковане. Много хора вече се въртят дрехите, когато се опаковат багажа си за пътуването. Това спестява куп пространство. За да спестите още повече място, приключи гумена лента около тези свернутая облекло. Тя ви позволява да вместите повече в едно и също пространство и да се гарантира, че те не раскатывайте по време на пътуване.


в
Ако ви предстои пътуване, за да донесе допълнителни литър вода. Въпреки че можете да се сетите, за да донесе вода в бутилки, може би не мислят за привличането на стомна. Литър вода може да бъде полезна за миене на зъбите, пране лепкава субстанция със своите ръце и т.н. никога не знаеш кога може да се наложи да измиете ръцете си и да не бъде близо до спирка, или още по-лошо, за да бъде близо до с отвратителни спирка.


в
Ако възнамерявате да шофирате до местоназначението, особено когато това е дългото пътуване, се опита да пътуват през нощта. Има много по-малко трафик по пътищата, така че възможно по-скоро само да ги направи по-бързо. И ако пътувате с деца, те могат да се сгуша на задната седалка и да спи с кола.


в
Много от най-екзотични, романтични дестинации в райони, податливи на природни бедствия. Някои природни бедствия са сезонни – в края на лятото и есента-сезон на ураганите в Карибския басейн например. Пътници, пътуващи на територията, които могат да бъдат изложени на сезонни бедствия, трябва да бъдат информирани за този факт, само в случай, ако те се намират в ситуация на евакуация.


в
Когато се опаковат куфарите за пътуване със самолет, винаги помнете, 3-1-1. Сега правила ограничават броя на течности и гелове в ръчния багаж на пътник може да има в ръчния си багаж. Когато се вземе чантата си чрез Служба за сигурност, те ще се уверете, че имате само си пътуване с размер free toiletries по-малко от три грама и се поставя в един литър цип отгоре чанта и само един пакет на пътниците.


в
Това е добра идея, да двойна проверка на застраховане на вашия автомобил, ако планирате да наемете кола, когато пътувате. Агентите по отдаване под наем на павилиони са обучени да ви продаде допълнителна застраховка, която не може да бъде необходимо, за да си купя. Застраховка на превозното средство може да бъде основно покритие от трета страна. Чета си политика преди да напусне дома, а това може да ви спести пари като цяло.


в
Носете си собствена кафе или чай, когато пътувате. Хотели често предоставят малки уреди за гости в тяхната стая, но по-често кафе и чай, избор на по-малко от идеални. Всеки си има свой любим марката или ароматът на кафето, за да се уверите, че вашият ден започва така, както на вас ви харесва това, което вкус на дома със себе си при пътуване.


в
Ако направите същото обучение, колкото можете, за да пътуват, и ще следват разумни съвети (и няколко бележки или списъка със задачи може да бъде незаменим) няма причина, поради която вие не можете да избегнете повечето се подчертае, че много хора си навлекают за себе си по време на пътуване. Да бъдат определени, за да се насладите на следващия ви опит за пътуване, и да действа по препоръка, можете да прочетете тук.