Колко Трябва Да Е Голям Члена

Важни неща, които трябва да знаете за застраховка “живот”
в

в
Застраховка живот-това е нещо, което хората пренебрегват, защото не планирам да умре в скоро време. Честно казано, никой не знае, и затова семейството да остане без препитание, и се бореше, когато родител или съпруг внезапно умира. Застраховка живот-това е начин да се грижи за семейството си в случай, че вие вече не сте тук. Тази статия може да отговори на въпросите и да ви помогне да направите застраховка, трябва.


в
Търси живота, отколкото може да се превърне и в постоянен покритие. Тази опция ще ви позволи да като на полицата промените вашата перспектива политика в постоянна политика, която ще покрие ви за останалата част от живота си, без да се налага да мине медицински прегледи. Това е един много полезен елемент, ако сте започнали да страдат от проблеми със здравето, докато все още попада в рамките на срока на застраховката.


в
Преди търся застраховка ” живот сами, консултирайте се с вашия работодател, за да видите, ако има покритие чрез тях. В много случаи работодателите могат да се споразумеят за лихва за своите служители и членовете на техните семейства. Това може да ви спести много пари и да ви даде голямата политика.


в
Вие сте решили, че имате нужда от застраховка “живот”, и разбра, колко застраховка имате нужда, сега трябва да разбера към кой вид застраховка е най-подходящ за вашите нужди. В момента има четири разновидности на спестовна застраховка “живот” са на разположение, променлив живот, на всеобщата ни на живот, гъвкав живот.


в
Когато се обмисля закупуването на застраховка живот, трябва първо да разберем вашите нужди. Разбирате ли, вашето финансово положение е по-добре, отколкото някой друг, така че не позволявайте на никого да ви убеди да закупите полица не сте доволни от покупката си. Ако добавите своя дълг, смята, разходи за погребение, и 6-12 месеца замяна на доходи, което можете да получите оценка на вашите застрахователни нужди.


в
Повечето застраховки “живот” са дългосрочни договори. Това означава, че след като подпишете, вие сте длъжни да правите плащания към вашата политика. Така че, когато купувате застраховка “живот”, уверете се, че имате твърдо разбиране на вашите потребности, че ще получите и какво можете да си позволите да си плащания. Ако нищо не сте разбрали, не е договор за себе си в политиката. Задават въпроси първо.


в
Отделете време, за да актуализира вашия съществуващ застраховка живот при всякакви съответните промени в живота ви се случват. Това включва предоставяне на допълнителни издръжка, ако сте женени, имат деца или да започне да се грижи за възрастни хора родител. Тя също така включва съкращаване си на покритие, ако сте се развели, или след децата оканчивают колеж. Ако сте на възраст, когато предишните издръжка сега самодостаточны и имате достатъчно спестявания за пенсиониране, вие можете да отмените вашата застрахователна полица.


в
Ако на среща с жив брокер, винаги гледам да се види, ако те препоръчват политика след само една среща. Ако е така, можете да се обзаложите, че те са само в това да прави пари и не точните решения за вашите специфични нужди. Вие просто трябва да се откажат и да изберат друг брокер, а не.


в
Дори ако имате някакви спестявания, за да мине по-нататък, вие не трябва да мислите, че това е достатъчно, за да покрие разходите си и да помогнете на семейството си, когато са си отишли. Поради смъртта на данъци и различни други фактори, парите може да отнеме години, за да сменяте ръцете. Чрез закупуване на застраховка “живот” ще се гарантира, че вашето семейство получава пари бързо.


в
Консултирайте се с вашия работодател, преди да закупят застраховка ” живот от друг източник. Често различни видове застраховка “живот” може да бъде достъпна чрез пакети обезщетения за работниците и служителите. Тези политики често са по-скъпи, защото работодателят може да получи групова тарифа за работниците и служителите, възможност за покупка на полица по застраховка “живот” чрез този канал. Тези политики, често може да се разшири и да се включат членовете на семейството.


в
Ако ви трябва голямо покритие в по-малка надценка, вие, вероятно, най-голяма полза от застраховка живот. Този план не ще се изгради собствен капитал, но ще платят по-висока на хляба. Те, макар и крайна дата, от там и името “спешно застраховка “живот”. Уверете се, че имате други планове, когато това осветление изтече.


в
Значението на застраховка “живот” вече е обявен в тази статия, но тя трябва да бъде потвърдено. Застраховка “живот” е задължително. Това е твърде важно, за да остави семейството си в опасност да се превърне в лишения, в случай на ранна смърт. Застраховка живот е нещо, което едно последно нещо, което можете да направите, за техните семейства, за да им покажете, че ги обичате.