Капковидни Гърди

Изкуството е възпитание в съвременния свят,

в
Отглеждането на децата може да бъде едно от сериозните проблеми, всеки човек трябва да се преживеят. Можете да използвате тази статия и съвети, за да научите повече умения в отглеждането и да придобият по-голяма увереност в силите си родители. Имате възможността да се променя и да расте като родител.


в
Ако вие грешите, или сте направили грешка, уверете се, че си го призная. Всеки прави грешки и е важно, че детето ви знае за това. Ако вие не признавате грешките си, защо трябва да се очаква, че детето да ги приеме? Децата се учат с пример, така че се уверете, че сте подаване добър пример за тях.


в
Време, за да играят с децата си всеки ден. Игралното време да помага на вас и вашите деца на движение, който носи полза за вашето здраве. Играе също така насърчава творчеството, социално взаимодействие, въображение и добра самооценка. Активни игра по-добре, отколкото пасивен, така че Вземете децата си в парка или дори просто двор и пусна на свобода на своето вътрешно дете.


в
Вместо да купувате детски вана, просто използвайте кухненска мивка. Кухненска мивка-това е идеалният размер и дълбочина се къпе малко дете. Това е също и на голяма височина, така че вие няма да свърши с болния си гръб след вземането на вана. Когато детето ви е нараснал от кухненски мивки, те вероятно ще бъдете готови да преминете към нормална вана.


в
За да бъде добър родител, не трябва да изглежда, че детето прави. Това ще ги удуши и само ще ги направят още по-далеч. Ако им се даде свобода, те, от своя страна, е инвестирала повече истина в това, как те се чувстват и как живеят живота си. По този начин, децата са по-малко склонни да се бунтуват.


в
Важно е, че вие правилно, за дисциплиниране на детето, когато те хапят вас или някой друг. Като им позволява да се размине с захапка просто ще ги накара да мислите, че това е нормално. За да покаже на вашето дете, че се шегувам, твърдо кажете им, че те не могат да хапят или, за да изберете любимата си играчка.


в
Ако детето ви трябва да приема течно лекарство, посъветвайте се с вашия фармацевт за дозиращите лъжици, луковици или устни спринцовки, вместо да използват кухненски мерителни лъжици или чашки. Стандартни размери кухня може да се прекара чак три пъти обема на дозиране изпълнение, което повишава риска от предозиране, разстройство на стомаха, или се губи лекарства.


в
Чудесен съвет за родителите-да направят детето си да печелят пари, да ги даде. Най-лесният начин да направите това е да предложи им пари, ако те правят някаква домакинска работа. Това ще ги научи на някои упорита работа, както и на разходите за работа за парите си.


в
Чудесен съвет за родители-никога не разговаря с братята и сестрите на детето си или на други хора, когато детето ви се разкрива тайната. Не успява да пазят тайни-това е сигурен начин да загубите доверието на детето. Ако не е тайна изисква намеса, вие трябва просто да го между вас и вашето дете.


в
Един от абсолютно най-добрите начини да изгради здрава връзка с детето си, да играе с тях. Ще научите много за бебето си, просто като време, за да седне на пода и да играе прости игри. Вие ще се забавлявате и ще си детето, как да изградите добри отношения.


в
Научите всички хора, които са част от живота на вашето дете. Вие трябва да отделите време, за да научите от учителите на вашето дете, на Ден, медицински работници, лекари и някой друг, че могат да играят определена роля в живота им. Това ще ви бъде от полза в много отношения, но също така ще бъде полезен за вашето дете вас, знаейки, че те са в добри ръце.


в
Винаги се отнасяйте се към своите деца и други хора в живота си с уважение. Много родители изискват уважение, не осъзнавайки колко е важно да го даде. Ако вие не искате вашите деца да удари, не трябва да удари един от двамата. Вашето дете най-вероятно, за да следват вашите правила, ако им покажете, че вие смятате, че те са приоритет.


в
Остана гъвкав ежедневие и график. Опитайте да планирате храна приблизително по едно и също време всеки ден. Същото се отнася и за дневен или нощен сън. Децата реагират добре на практика. Телата им физически да се адаптират към него, и им време с течение на времето, автоматично реагира на това.


в
Да се вземат всички родителски съвет с едно зрънце сол. Всички и за своите брат ще се опитаме да ви предложи съвети за възпитание. Някои от тях са големи, а някои не са толкова добри. Тъй като всяко дете е различно, което работи за другия родител може или не може да работи за вас. Вслушвай на инстинктите си, на първо място, и ще бъде най-добрата майка за него.


в
Трябва да се вслушваме в децата си. Това означава, че когато те говорят за вас им ден, или, когато те обясняват нещо, те са направили, не е така. Винаги слушайте какво казват те и уважавам това, което те казват. Дори ако това ви звучи абсурдно за вас, може да има смисъл до три години.


в
Уверете се, че детето ви си ляга по едно и също време всеки ден, дори и през почивните дни. Ако позволите на детето да седи до късно през почивните дни, понякога това е трудно за него да се върне в обичайната си дрямка, в делничен ден и че ще го накара да спите сутрин. Поддържането на съня и събуждането график в съответствие и по-добре.


в
Гарантираме, че вашите дисциплинарни мерки имат ефект, който възнамеряват да следват децата си. Уверете се, че вашите деца да се разбере, защо сте взели мерки, и че те знаят, че поведение от тяхна страна, за вас е неприемлива. Това гарантира, че вашите дисциплина е ефективна и може да ви се налага отново да го прилага.


в
Без правилни съвети за възпитание, вие не можете да развие вашите умения за родителство. Следвайки препоръките на тази статия, могат да подобрят вашите умения и ще можете да бъдете по-уверени в своите решения. Възпитанието може да бъде един от най-големите проблеми в живота, но той идва с много награди. Не се отказвай!