Как Се Слага Парафин На Члена

Съвети за това как да успеем в колежа
в

в
Колеж може да бъде време на големи възможности. Въпреки това, там обикновено се случва толкова много, че е лесно да се забрави, защо си там и какво трябва да направя. Тези съвети тук, за да ви помогне да управлявате живота си в колежа, а също така се уверете, че имате много време.


в
Да започне подготовка за постъпване в колеж на втората година. Повечето ученици се чака, докато техните висши година, преди сериозно за колежа. Вместо това, използвайте вашия младши година в тур различни колежи, информира за наличните стипендии и започне да се прилага за колежи по ваш избор. Използването на този метод ще ви помогне да постигнете всичко навреме.


в
Да посетите няколко потенциални колежи, за да ви помогне да решите къде искате да отидете в колеж. Посещение на висши училища, частни университети и колежи, вие можете да решите среда, какъв наистина искате да бъдете. Повечето колежи предлагат няколко обиколки в рамките на учебната година. В много от тях предлагат възможност за сянка на един студент, за да видите, че един обикновен ден.


в
Посещение на общежитието, преди да реши да живее там. Може да откриете, че не искат да живеят в тази среда. Не само това, но можете да откриете, че предпочитате един хотел в друг. Уверете се, че имате избор да се абонирате, и се уверете, че имате резервен план в място, ако сте избрали за номер едно, но в крайна сметка в двора<.BR />

в
Направете усилие, за да се запознаят с всеки един от вашите инструктори. Използване на работното време за посещение на всеки инструктор поне веднъж в рамките на срока. Ако инструкторът преподава клас по основни или предполагаеми по-големите, повече време да прекарват в работно време. Когато трябва да препоръчително писмо, ще бъде по-лесно, ако вашият инструктор знам.


в
Когато пътувате далече от дома си в колеж, да се определи, дали трябва да се вземе вашия автомобил, или да го оставят у дома. Силно урбанизирани среда може да се окаже трудна места, за да намерите безплатен паркинг. Той също може да бъде трудно за вас да намери пари, за да плащат за бензин, застраховки и всички други разходи, които излизат заедно с притежаването на кола, особено ако не са на работа<.BR />

в
Уверете се, че имате собствен ФАФСА представени в началото на годината. Това е финансова помощ, която автоматично се назначава от правителството. Колкото по-рано го приемете, толкова повече ще получите своите предимства. Понякога, на финансите може да не са достатъчни, особено в по-малките учебни заведения. Бъдете готови!


в
Разработване на система от своя соседкой за проучване. Вземе решение на определени тихо време всеки ден, за вашата стая в общежитието, така че той може да се използва за пълно проучване. Ако вие или вашият съсед тези времена знам, може да направи съзнателен избор да остане или да напусне стаята.


в
Посетете офис на кариерата във вашия колеж, за да се намери почасова работа. Те ще ви помогнат да си намерят работа след като сте готови, които могат да бъдат от голяма помощ.


в
Ако сте жена, помисли стъбло, едри. Стъблото на сила-това са тези, които са ориентирани към науката, технологиите, инженерството и математиката. Тъй като жените по-рядко, отколкото мъжете, за да изберете тези области на изследване, има множество стипендии и помощи, достъпни за жените. Тези полета обикновено се окаже по-изгодно във финансово отношение, след като завърши гимназия.


в
За да направят изследването по-лесно, опитайте се да се направят карти. Въпреки, че те може да отнеме известно време, за да се направи, те са напълно подходящи за запаметяване на понятия, термини, формули и други подобни. Един от най-големите характеристики е, че те са преносими. Това ви позволява да ги носите със себе си и да се учи навсякъде.


в
Научете повече, ако вашия колеж има консултантски център. В тези центрове работят професионални психолози или психотерапевти. Те могат да бъдат много ценен източник на помощ, ако сте се борят с депресия, тревожност, стрес и други емоционални проблеми в колежа. Те могат също така да бъдат в състояние да ви насочи към местните ресурси извън колежа, ако е необходимо.


в
Не се регистрирайте, за колежа, Ако не сте сигурни, че искате да направите след края. Да отида в колеж е скъпо, и тези инвестиции носят полза за вас, ако имате ясна представа за това, каква кариера искате, след като сте готови колеж<.BR />

в
Има много неща, които можете да се включите и да се учат в колежа. Отделете време, за да се учат, но и да извлечете максимума от вашето време. Използвайте съветите в тази статия, за да ви помогне да направите по-голямата част от живота си в колеж, така че може да има щастлив живот, когато си отиде, както добре!