Как Се Бие Парафин

Не позволявайте на паниката да контролира живота си!


в
Опитвам се да намеря решение за вашите пристъпи на паника може да изглежда безкраен лов на рядко съкровище. До голяма степен това наистина е така. В края на краищата, има разнообразие от процедури и лекарства, за да има избор. Тази статия съдържа някои съвети, за да ви помогне да “направи скок” на лов.


в
Пристъпи на паника и стрес, като хляб и масло – не сте склонни да имат един без друг. Научете повече за всички антистрес методи, които са на разположение, а след това да ги проверя за себе си това е чудесен начин да се уверите, че държите на пристъпи на паника на линия колкото се може по-дълго.


в
Употребата на алкохол и наркотици може да доведе до пристъпи на паника. Ако искате да се преодолее своята паника и безпокойство, важно е, че се опитваш да избягват наркотици и алкохол. Ако следвате този съвет, ще бъдат на път към здравословен и щастлив, да не говорим за по-малко тревожни.


в
Ако сте склонни към пристъпи на паника, е важно, че вие се опитвате да се ограничи количеството стрес, на което присъства в живота си. Стресът е основната причина за пристъпи на паника. Опитайте да правите неща, които обичате и не сте направили през известно време, за да намери нещо, което те прави щастлив.


в
Въпреки че е трудно да се мисли ясно по време на пристъп на паника, има проста тактика можете да използвате, за да се намали тежестта и продължителността на инфаркт. Спрей лицето си със студена вода, вашето тяло автоматично реагира на това, което се нарича “рефлекс потапяне.”� Това заблуждава мозъка, че върви под вода, и той изпраща съобщения до тялото, за да забави пулса и да ограничи притока на кръв към крайниците, което позволява по-лесно да диша и да се чувстват спокойни.


в
Докато сте в средата на пристъп на паника той може наистина да се чувстват, като си умира, но е важно да се напомни, че не сте и, че това е само чувство, не е истински медицински проблем. Колкото повече можете да контролира мислите си по време на пристъп, толкова по-малко ще атакува.


в
Децата, които имат пристъпи на паника, е необходимо често да тренирате. Стреса често кара децата да се чувстват депресирани и може да причини пристъп на паника. Можете да насърчават децата за участие в спортни, така че те могат да направят упражнението, за да намалят стреса, че у тях и в крайна сметка да се ограничи пристъпи на паника, че те има.


в
Когато имате пристъп на паника, което трябва да опитате, за да се играе играта антонимы. Ако смятате, как работи, все още стоят. Ако се чувствате като плаче, започват да се смеят, да продължи да прави противоположни действия, които смятате, че трябва да се направи, и тялото Ви ще започне да се отпуснете и да получават за това нападение.


в
Важно е да се разбере, че панически атаки и пристъпи на тревожност са част от живота. Те не са нещо, което трябва да се чувствам неудобно. Всеки се чувства безпокойство за някои неща. Важно е, че сте разбрали това е така, можете да общувате, как се чувствате в стрес безплатно на околната среда.


в
Всяко лошо чувство минава рано или късно, така че се опитайте да се поддържа това предвид, когато ти си в пристъп на пристъп на паника. Да се съсредоточи върху това, което ще направя, когато всичко свърши, как да се възнагради с удоволствие или да е добър, дълъг сън. Наистина се съсредоточи върху добри мисли неутрализират лошите.


в
Откритие за своето състояние-това е първата стъпка към намирането на начин да ги управлява. Ако не можете да получите достъп до услугите на консултант, който да търси ухото на загрижен приятел. Терапевт все още ще се нуждаем от вашата помощ при определянето на причините за безпокойството си.


в
Докато техники за релаксация могат да помогнат на всеки човек да се справят със стреса и тревожността, те са особено полезни, ако страдате от панически атаки. Тези методи включват пилатес, разходки и други леки физически упражнения. Те ще ви помогнат дъх, отпуснете мускулите и да се концентрират. Да се намерят тези, които работят най-добре за вас, и ги разбърква се и среща за разработване на ефективна стратегия за решаване на следващото пристъп на паника.


в
Отида да спя и се будя по едно и също време всеки ден, дори и в почивните дни, вие ще намерите, че ще спите по-добре и в крайна сметка по-малко стресирани, избягване на паника. Добър сън-това е важен ключ, за да останат здрави, така че да се придържате към рутинните всеки ден.


в
Правете всичко възможно, за да ограничи броя на дразнители, които се занимават с по всяко време. Вашият мозък може да се справи само определено количество информация и при опит за изпълнение на няколко задачи или да се отдадете на твърде много ситуации веднага ще създадете претоварване, което причинява атака<.BR />

в
Понякога просто трябва да избягате. Вие сте в битка или ситуация на полет по време на пристъп на паника и на вашия адреналин. Да се разходите за известно време, за да изгори тази енергия колкото е възможно по-бързо. Вие можете да регулирате вашата система и забавят производството на адреналин, увеличаване на сърдечната честота и предявяване на кислород до вашата система по-бързо.


в
По време на лов за ефективно лечение на пристъпи на паника може да изглежда почти никога не свършва, можете да продължите. Има край на лов; вие просто трябва да продължим да се опита да намери нещо, което работи с вас и вашето състояние. По препоръка на лекар и в тази статия, ще можете да намерите “съкровища”, които ще ви помогнат.