Как Да Уголемя Размера На Члена Си

Опростяване на обучението на кучето с помощта на нашите съвети
в

в
Любов кучето си не означава, че са готови да се откажат от нея диви на вашият имот. За съжаление, кучето не намери своите неща, за да бъдат също толкова важни, колкото и вие. Ако той може да дъвче, той ще бъде. В тази статия ще ви дам съвети за това, как да се предпазим кучето си от дъвчене на нещо.


в
Ако не разполагате с време, пари или желание да вземете своя палав куче с професионален треньор, можете да послушание да тренирате вашето куче в къщата, за да го превърне в образован член на семейството, като следвате няколко прости съвети. В продължение на една седмица, кучето трябва да бъде в състояние да “седи”� “остани”� и “идват”� по поръчка. Някои кучета се учат по-бързо, отколкото други, но да се подготвят, за да бъде търпелив. Използвайте положително подкрепление под формата на похвали и екстри, за да възнагради вашето куче всеки път, когато той слуша. Ако ще бъде погрешен, поправете го твърди глас без крик. Ограничи своите тренировки в няколко кратки сесии на ден, на около 10 минути всеки. Уверете се, че сте в тиха стая или двор, където нищо не отвлича вниманието. Бъдете последователни с ваша страна сигнали и словесни инструкции. След като кучето е усвоил тези прости команди, дойде време да го обучават, как да пантофи и да ти закуска в леглото!


в
Обучение не само се случва в места за тренировки. Всеки път, когато взаимодействате с кученцето си, тренирате го. Уверете се, че за да останат постоянно на вашите команди и искания и продължават да засили тези постъпки на доброта. Ако вие тренирате, за да остана на дивана, не му позволявайте да скочи там, докато гледате шоуто. За да останат постоянно във всички времена с това, че вие искате да го направите, и ще видите плодовете.


в
За да помогне на гърненце влак кученце, се препоръчва да се използва обрешетку. Тренировка каси може да звучи неприятно, но всъщност това е един от най-естествените начини да тренирате кученца. Кутията е техният дом или ден, и кученца имат инстинкт, не е петно в това пространство. Просто бъдете сигурни, да се ограничи времето, прекарано в кутия, така че кученцето може да прекарате време с теб.


в
При обучение на кучето, важно е да се добави, да играе на тренировки. Това ще ви помогне да запишете кучето си интерес. Играе със своята играчка и му покажете какво удоволствие изпитват. Това ще помогне на кучето с ниска мотивация, за да остане интерес. Ако искате, за да вземе играчка, не пихай в него, да го накара да вземе от вас.


в
Когато за първи път получи кученцето не е очаквала, че той се учи на голям брой отбори в кратък период от време. Кученце има нужда от време, за да се аклиматизират към новата среда. През това време може да се научи да го два или три прости команди. Не трябва да се премине на друг отбор, докато кученцето е усвоил тези.


в
За да се предотврати всяка бъркотия в дома си, можете да зададете на кучешката тоалетна. След като кучето знае, че тя трябва да излиза извън дома си, използвайте същата команда, че за да се разбере, че отвън-това е едно добро място да отида в асоциация с кучешката тоалетна<.BR />

в
Обадете се на кучето си име, когато говори с него, за да държи вниманието му. С течение на времето и повторение, кучето ще започне да знаете своето име и това, което казват. Постави някои мисли във вашия името на кучето, и да изберете една, която не е прекалено дълга и не твърде подобно на други често срещани думи.


в
Ако вие не искате кучето да дъвче вашите мебели, което прави неприятно, може да помогне. Има много ясни и мирис продукти на пазара, които можете да поставите на позиция. Тези продукти ще направят стоки, които не са горчиви или неприятно, като по този начин предотвратяване на вашия домашен любимец от дъвчене.


в
Когато тренирате кучето си на определено поведение, да търсят тихо и спокойно място, за да се обучават. Кучетата лесно се разсейват на всички около тях. Така че, за да задържат вниманието на кучето си на тази задача, ще направим първоначалната подготовка в тиха стая. Кучето ще се научат по-бързо.


в
Правилно да отгледа куче, трябва да бъдат последователни във всички моменти. Никога не позволявайте на кучето си, за да вземат участие в тези дейности, като се опира вас на разходки или скачане на все повече хора. Никога няма да се откаже в много сладък, вашият домашен любимец в лицето. По този начин, кучето ще стане объркани и не знаят кое е правилно и неправилно в тази ситуация, и ще правя това, което той/тя иска.


в
Основното е, че трябва да попречи на куче от дъвчене на вашите вещи. Това им пречи да се нарани, а също и спестява дразнене и пари. Пробвайте тези съвети и трикове, и може да има хубаво и здраво животно.