Как Да Увеличим Размера

Артрит не боледува вече и


в
Съвместни заболяване, известно като артрит се проявява в много форми. Остеоартрит е най-често срещаната форма и резултатите от увреждане, възраст или наличието на инфекция в засегнатата става. Други форми на артрит, като ревматоиден и псориатичен артрит, причинени от автоимунни реакции. Каквато и форма на артрит имате, следващите съвети ще ви помогнат да се справи с тях.


в
Ако страдате от артрит, се уверете, че носите добро качество на обувките при физически натоварвания. Вашето тегло ще бъде неравномерно, ако вие ги носите. Те също са известни за причиняване на проблеми със ставите на краката. Ако видите неравномерно носят на подметките на обувките си, е време да ги замени.


в
Ако имате артрит и упражнения-това е трудно, да опитате водни забавления и програма с физически упражнения. Не само, водни спортове и развлечения добре за разтягане на ставите и мускулите, но водата също успокоява за тези, които страдат от хроничен артрит, особено ако водата е топла. Опитате да се присъедините към плуване клас, ако не можете да плувате<.BR />

в
Важно е, че сте направили ваксината, ако страдате от артрит. Както и с много други хронични заболявания, симптоми на артрит ще бъде много по-лошо, ако сте получаване на грип и дори може да ви постави в болница. Ваксинирането срещу грип е просто снимка, че ще получите само един път в годината.


в
За това, за да помогне за облекчаване на някои от болка, свързана с arthtis в ръцете или пръстите си, вие може да искате да разгледа въпроса за използването на кремове. Много от тези кремове стави помага да се отпуснете, който помага за облекчаване на болки при артрит. Просто се уверете, че сте консултирайте се с вашия лекар преди употребата на тези кремове.


в
Вие може да искате да разгледа въпроса за използването на семена от целина, ако страдате от хроничен артрит. Не само, че тези семена, естествени и полезни, но те помагат за намаляване на отоци, свързани с болка, артрит и други хронични заболявания. Можете да закупите тези семена В много магазини за здравословни храни.


в
Останете стройна ще помогне за намаляване на натоварването на ставите. Носенето на излишни килограми, създава допълнително напрежение върху ставите, се влошава симптомите на артрит. Вместо да пропуснете няколко ястия, или просто от глад тялото си за отпадане на тегло, трябва да се яде здравословна, балансирана диета, която осигурява тялото с необходимите хранителни вещества.


в
Ходене-дейност, която помага за артрит в много аспекти. Това не само ще помогне на тялото ви да се освободи от всяка напрежение може да има, но тя също така помага за разтягане слаби стави и мускули. Ако е възможно, опитайте да говорите с 20 до 30 минути всеки ден.


в
Вместо да пищи на дейност, което не можете да направите и с вашите деца, ако страдате от ревматоиден артрит, загуба на време в търсене на неща, които можете да направите заедно. Просто защото не могат да тичат в парка с тях, не ви прави лош родител. Да ги вземат в басейн или да се чете историята заедно. Най-важното е, че прекарвате време заедно, а не това, как прекарвате му.


в
Както вече бе споменато в уводната част на тази статия, артрит може да дойде под много форми. Артроза е често срещана форма, която е резултат от възраст, инфекция или нараняване, при ревматоиден и псориатичен артрит, са автоимунни форма. Използвайте съвети от статията по-горе, за да ви помогне с всякаква форма на артрит може да пострада от това.