Как Да Увелича Размера На Члена Си

Начини да направите вашето пътуване лесно и приятно

в
Почивка, трябва да бъде приятна и това, че вие с нетърпение очакваме да. Стигнем до там може да бъде стресиращо за някои. Нещо може да се обърка по всяко време. Тези съвети ще ви помогнат да се насладите на следващото си пътуване още повече.


в
Разделете дрехите от чанти по време на пътуване. Ако пътувате с повече от едно лице, се разделят на дрехите между техните куфари. Има шанс, може да загубите чанта по време на пътуване. Ако чантата изгуби, като дрехите се разделят гарантират, че всеки ще има поне една смяна облекло на разположение за тях.


в
Не заворачивайте подаръци. Много хора купуват малки сувенири по време на пътуване. Ако планирате нещо обратно на любим човек, не заворачивайте му, преди да се върне у дома. Само в случай, че багажът ви досматривается, все още трябва да се отстрани.


в
Преминете към онлайн-бюро за посетителите на града можете да посетите по време на вашето пътуване. Те ще имат много информация за това, къде да отседнете, да се хранят, и какви възможности за развлечения ще има, а също и специални събития, които могат да ходят, докато сте в града.


в
Когато се качи, дори в развитите страни, винаги да се познае, че ръцете ти са мръсни. Не поставяйте пръстите си в устата си и да не яде с ръце. Шансовете са добри, Вие сте попаднали в контакт със стотици хора и хиляди повърхности, всяка от които може да бъде носител на болестта, че не са готови.


в
Вземете със себе си поне един шик костюм с вас, когато пътувате. В по-официални дрехи, те са по-трудни, те трябва да се опаковат и да се грижи. Въпреки това, като направи усилие, за да донесе един комплект стилен принадлежност подготвя да се възползват от непредвидени възможности, които могат да възникнат по време на вашето пътуване. Вие не искате да пропуснете прекрасно покана за вечеря, защото няма какво да носят, но шорти!


в
При пътуване с кола, винаги се уверете, че можете да вземете със себе си торба за боклук. Дори и да не планирате да има храна в колата си и боклук ще се изненадващо бързо. Като чанта е готов да ви помага да поддържате вашия автомобил чист и подреден, и да го направи по-лесно да се отървем от отпадъците при спиране.


в
Диск чрез Windows в заведения за бързо хранене е почти неизбежно ни дават твърде много или твърде малко захар или други подсладители, когато си поръчате кафе или чай. Когато пътувате, не се хвърлят излишни далеч! Засовывают в чанта или, може би, малко калай и за да я запази за следващия път, когато е затворен. Той е сигурен, бие се налага да се обърнеш и да се върне след карам до края!


в
Ако чистотата в хотела, който сте избрали, е проблем за вас, използвайте чиста тениска като калъфки за възглавници. Въпреки че може да не бъде в състояние да определи, тези листове, можете, поне, да остане облечен. Лицето-това, което ви е необходимо, за да защити повечето, така че винаги да има чиста риза за ръка!


в
Дръжте портфейла в предния джоб, и увийте ластика около него. И двете от тези тактики ще ви позволи да се почувствате, ако някой се опитва да открадне портфейла си. Държа го в предния си джоб голямо задържане в никакъв случай, защото това е по-трудно за вас, за отвличане на вниманието.


в
И така, сега имате всички съвети от експерти използват, за да направите пътуването си по-приятно. Когато сте готови да пътуват, използвайте съвети тук. Всичко ще бъде по-спокоен.