Испанска Муха

Нужда От Помощ За Получаване На Сън? Тези Безсъние Съвети Ще Може Да Помогне!


в
Невъзможно е да се оспори изключително негативно влияние на безсъние може да има върху живота на онези, които тя засяга. Честит истината, обаче, е, че това е наистина възможно, за да победят в битката със състоянието, когато въоръжени с необходимата информация. Тази статия е написана, за да ви помогне да страда факти, те трябва да имат предимство.


в
Избягвайте употребата на алкохол, кофеин, захар и никотин. Тези стимуланти могат да бъдат ефективни за да ви държи будни през деня, но те също го прави трудно за вас да спи през нощта. Ограничете тяхната консумация през деня. Не приемайте никакви стимуланти, поне четири часа преди лягане вечер.


в
Можете да поканите в сън, създаване на тъмно, успокояваща атмосфера в спалнята си. Бъдете сигурни, за да получите нюанси, или завеси, които блокиране на външната светлина. Опитайте успокояваща музика, или CD с изглед към океана или звукови ефекти птици. Прочети релаксираща книга. Да намерите това, което работи за вас, и да се създаде навик. Ще се научите как да се свързват тези действия със съня.


в
Какво ядете и пиете преди лягане може да има голям ефект върху премахване на безсъние. Избягвайте алкохол, кофеин напитки и тежките храни в продължение на 3 часа редовен сън. Ако има рецепта лекарства, които приемате, която може да предизвика будност, да се обсъдят най-доброто време да се вземат лекарства с вашия лекар.


в
Ако имате проблеми със съня, първото нещо, което трябва да направите, е да посетите вашия лекуващ лекар. Понякога има съответното медицинско заболяване, което може да бъде причина за вашите симптоми. Това може да бъде просто, като стрес или безпокойство. Въпреки това, по-добре да бъдат проверени, а след това да премине от там.


в
Ако вече сте опитали всичко останало за вашето безсъние, защо не помисли за самовнушение? Казвам на себе си в състояние на сънливост може да означава заспива много по-бързо. Можете също така да възпроизвежда запис на хипнотизатор, които са предназначени за тази цел. Повтарящи се думи спокоен глас трябва да ви помогне байпас безсъние.


в
Триптофан може да ви помогне да заспите. Вие сте много по-вероятно да заспите с бързина и лекота, ако последното хранене преди лягане да включва продукти с триптофан. Турция, яйца, кашу, затоплена мляко и извара съдържат триптофан. Да се пие топло мляко, а не студена.


в
Мислиш за нещо, което е изключително скучен. Когато се бореше с безсъние, си попаднал на битка активен ум. Активен ум обикновено се мисли за стимули, а това не е добре. Така че, активен ум, да се използва за нещо невероятно скучно. Броене на овце е един от начините да направите това. Дайте му шанс, той може да работи за вас.


в
Стойте настрана от всичко, което има кофеин в него. Например, вие не бихте искали да се консумират кафе или сладки газировок само преди лягане. Освен това, въпреки че билков чай се препоръчва за сън, черен чай не. Ако сте объркани, можете да го намерите още по-трудно да заспите, отколкото по-рано.


в
Не хапване преди лягане. Захар бърза с опит ще ви държи будни. Не само това, но вие ще откриете, че сте по-склонни да наддават на тегло, ако ядете преди лягане. Ако вие настоявате на това, че преди да си легнете, опитайте малко топло мляко или пуйка.


в
Направете своя сън същото време всяка нощ. Вашият режим-това е нещо, което създава или разрушава вашия сън. Тялото ви може да направи това, което трябва, когато сте в рутина. Ако си лягате по едно и също време вечер, след това тялото ви знае кога ще започне затваряне на всяка нощ.


в
Мисли за нещата, които ви смущават, като се въртя. Сега е да се направи нещо за тях, преди да си легнете. Блокиране на досадни светлина и шум. Задайте температура за монтаж на охладител, така че да не е горещ и краката си от шапки.Ако вие елиминирате неща, които ви държи будни, сънят трябва да направи много по-лесно.


в
Ефект от безсъние имат ужасно течеше извън страдат от себе си, постигайки своите роднини и колеги, така. За щастие, и съветите на такива, както е установено по-горе, всеки желаещ може да поеме контрола над ситуацията и да започне да спи по-добре. С тези ресурси, като съвети по-горе, релеф добре в рамките на reach.