Искам Кур

Ремонт на кредита: това е по-лесно, отколкото си мислите!


в
Американската мечта-това е един, така че всеки може да направи каквото и да било, ако те се опитват достатъчно трудно и да се прилага. Докато ремонт на кредита не може да бъде обикновен идеята за американската мечта, това също може да стане, ако се опитате достатъчно трудно и прилагат съвети, които ще научите в тази статия.


в
Лимит за кандидатстване за нов кредит. Всяко ново приложение ще създаде “твърд” искане за кредитната си доклад. Това е не само малко да намали своя кредитен рейтинг, а също така да кредитори да ви възприемат като кредитен риск, защото, може би, се опитва да открие няколко сметки наведнъж. Вместо да направите неофициални запитвания за цени и само след официалното обращение ви кратък списък.


в
Когато започва процес на възстановяване на вашия кредит, дръпнете вашия доклад за кредит от всички 3 агенции. Тези три ще бъдат Experian, TransUnion и Equifax. Не правете грешката да само да получите един на кредитната си доклад. Всеки доклад ще съдържа информация за това, че други не го правят. Нуждаете се от всичките три, наистина да изследва какво се случва с вашия кредит.


в
Важен съвет е да помислите за работа, за да поправите вашия кредит, уверете се, че сте откриване на спестовна сметка. Това е важно, тъй като трябва да инсталирате спестяване не само за собственото си бъдеще, но това ще бъде ефектно изглежда на вашия кредит. Той ще покаже на кредиторите си, че се опитват да бъдат отговорни с парите си.


в
Ако не е организирана човек, искате да наемат външни кредитни сервизна фирма, за да направи това за вас. Той няма да работи във ваша полза, ако се опитате да вземете този процес в себе си, ако не разполагат с умения на организацията, за да пазят нещата направо.


в
Има много книги и сайтове, за това как за ремонт на кредит. Като време, за да научите, как да се премине през този процес ще бъде много полезно за вас. Цялата информация, която можете да намерите, ще е много ценно за вас сега, за да поправите вашия кредит, или някъде в бъдещето, за да не се налага да премине през това отново.


в
Първата стъпка в ремонт на вашия кредит е да се консултирате с професионалист. Това може да бъде адвокат, счетоводител, или някой, който има опит с финансови въпроси. Получаване на помощ от един от тези лица могат да Ви помогнат да се справите с кредитни закони, така че можете да направите план за действие.


в
Още един начин за възстановяване на вашия кредит чрез използване на обезпечени кредитни карти. Тези карти са на разположение с различни проценти, така че бъдете сигурни, за да пазаруват за един, че може да работи за вас. Само не нанасяйте прекалено много, тъй като може действително да намали своя кредитен рейтинг. Това се дължи на факта, че той може да се появи в кредитните бюра, което имате проблеми с парите, и се опитват да увеличат своята кредитна линия<.BR />

в
Преди да започнете по пътя си към кредит за ремонт, прочетете за вашите права в закона за “панаир кредитни отчети”. По този начин, вие сте по-малко вероятно да се хванат в измама. С повече знания, ще знаете, как да предпазите себе си. Колкото повече сте защитени, толкова по-вероятно, можете да подобрите своя кредитен рейтинг.


в
Когато на път за ремонт на кредит, да плати всичките си сметки навреме. Кредитни точки база тегло изплащане на дълговете си навреме. Уверете се, че получавате изплащания на вашия заемодателя преди изтичане на срока. Когато започнете да плащате по време вие ще започнете да виждате профила си отиде.


в
Когато за ремонт на вашия кредит, първата стъпка е да разберете, че в челната тройка на най-добрите кредитни бюра говорят за теб. Тези компании са Equifax, TransUnion и Experian, vi, Намери си кредитен доклад е безплатно, така че не се компания иска да се събира с вас, за да разбера, че те казват, опознаването на себе си!


в
Знаете ли, че всеки път, когато кандидатствате за кредит, вашата кредитна оценка на повредени малко? Прилагане на няколко кредитни карти, кредити и други задължения могат значително намаляване на вашата сметка, което го прави трудно да се придобие по-късно, например, у дома или на автомобила.


в
За да поправите вашия кредит, избягване на няколко закъснели плащания. Докато В единия край се брои плащането срещу вас, няколко закъснели плащания поредна още по-лошо. Колкото повече просрочени плащания сте последователни, още повече, всяка просрочена вноска се броят срещу вас. Това означава, че когато направите забавяне на плащане, то става още по-важно, да изплати всичко останало по време на<.BR />

в
Не отваряйте твърде много нови сметки в един път. Повече от две нови сметки на година-това е твърде много. Откриването твърде много нови сметки в един път ви прави да изглеждате отчаяни за нови кредити и може да навреди на вашата сметка. Освен това, вие ще бъдете в крайна сметка с твърде много отворени сметки в историята си.


в
Човек не винаги е лош кредитен рейтинг. Те могат да предприемат стъпки, за да получите, че огромна тежест върху раменете си и вече не трябва да се притеснявате за тяхната доблест. Да разберете от тази статия, и да използвате тези познания в ничии всекидневния живот, те да могат да възстановят своята кредитна.