Задържане На Изпразването

Един добър съвет е, Ако търсите да закупите имот в

в
Покупка на имот може да бъде смущаваща на предприятието. Има толкова много неща, да се разгледа – коя имоти ви е нужна, каква схема на плащане изберете това, което трябва да направите, за да сте сигурни, че ще получите най-добрата статия. Прочетете няколко прости съвета за това, как да купуват недвижими имоти.


в
Когато влезете в арената закупуване на недвижими имоти, бъдете внимателни ипотечни кредити с изплащане. Плащания балон изненадващо големи плащания на собственика на ипотека е длъжен да направи в края на срока на кредита. Те са морално съмнителна, и те обикновено показват, че кредиторът е неразумно. При определянето на печалбите, дръж се!


в
Когато купувате къща и флип може би в крайна сметка ще направи добра печалба. Някои хора купуват бягат от дома си и да ги поправим, за да се продаде на по-висока цена. Въпреки това трябва да се разбере, че това може да отнеме време, пари и усилия, за да се направи. Уверете се, че имате умения и/или пари, за да се класират правилно кода.


в
Изпълни сексуален престъпник търсене в район на дома си мислиш за закупуване. Агенти по недвижими имоти не са задължени да разкриват тази информация доброволно, въпреки че много трябва да отговори честно, ако директно се питат. Родителите преди всичко трябва да знаем тази информация, преди да се премине към нова област. Бъдете сигурни, за да проверите дело подробно, тъй като не всички нарушители са непременно опасни.


в
Бъдете внимателни при наемането на домашна инспектор. Получите препоръки от приятели и семейството, и това е, като правило, е препоръчително да наемете собствена инспектор, дори ако продавачът предлага да го провери. Не отивам с първата инспектор, вие ще откриете, да се обадя и интервюта, най-малко три следователно можете да сте сигурни в избора си.


в
Намирането на нов дом може да бъде трудна задача. Да Не забравят да се снимат имоти, ще ви помогне в този процес. Поддържа снимки в папка, с бележки за това, което ви харесва и не харесва в къщи. Папка ще служи на много неща, отнасящи се до при вземането на решения<.BR />

в
Идеален дом-това е някъде там. Използвате различни онлайн сайтове, и вие ще откриете, че има много повече жилища на пазара, от това, че може да се намери в местния вестник. От известно време, прекарано в интернет през различни сайтове, вие сте сигурни, за да намерите този, който е идеален за вас<.BR />

в
Купи къща с красива гледка може да има недостатъци, твърде. Обикновено това струва значително повече, отколкото останалите къщи в квартала. Неговата ликвидационна стойност също може да повлияе неблагоприятно, тъй като потенциалните купувачи може да не се оцени вид, както на първоначалния купувач и направили. Има също е добра възможност, че в продължение на много години, новите съоръжения ще бъдат изградени, значително променя оригинала панорама. Основното правило, което трябва да се обърне колкото се може по-малко вид, доколкото това е възможно.


в
Ако се опитвате да продаде къщата в същото време, че пазаруват за нова, можете да намерите някои допълнителни напрежения, които могат да бъдат избегнати с някои планиране. Вашата къща може да продаде, преди да си купи друга, така че не забравяйте да погледнете в местни краткосрочен наем и съхранение, за да се гарантира, че вие ще имате опции са на разположение, ако това трябва да се случи.


в
Много купувачи на дома не е препоръчително да се купуват имоти, защото те не го харесва, интериор, мебели, цвят на стените, представляващи вкус на продавача. Купувачите трябва да игнорират тези фактори, тъй като те са лесни за промяна. Те винаги могат да бъдат пребоядисани стени, инсталиране на нов килим и да ги добавите самостоятелен мебели. Те трябва да се вземат предвид характеристиките трудно или невъзможно да се променят, като например размера на обекта, също така етаж план или помещение.


в
Трябва да инсталирате вашето жилище бюджет до пазаруване за дома. Дори ако кредиторът ще ти каже колко можеш да вземеш, трябва да зададете свой собствен бюджет. Я препоръчват финансови експерти, за да прекарат максимум тридесет процента от общия месечен доход на вашето домакинство, в това число основен дълг, лихви, данъци и осигуряване на жилища.


в
Да се провери историята на агент по недвижими имоти. Добър недвижимост ще ви имена и телефонни номера от предишни клиенти. Бъдете сигурни, за да им се обадя, и да научат за техните опит с недвижимост. Добър въпрос, да попитам, ако те ще изброявам домовете си със същия агент в бъдеще. Ако не, може да бъде червен флаг.


в
Трябва да си наеме агент покупка, ако търсите да си купите къща, защото това ще ви спести много време. Агенти знаят, че много предложения и ще можете да ограничите избора си. В противен случай, ако го направите сами, може да се търси в много, че не е подходящ.


в
Има една къща, като правило, ще ви предложат повече на стаите отвътре и отвън. Когато сте под наем, на повечето места, как да се увеличи пространството, затова ви предлагаме една малка стая за парите си. Ако има дом, свое място, може да се поправи. Често има големи спални, пералня и кът с мека мебел.


в
Вашият агент по недвижими имоти ви посъветвал да мине през процеса на получаване на предварително одобрени за ипотечен кредит и искате да знаете защо това предложение е било направено. Има няколко основателни причини, за да следват този съвет. Са предварително одобрени за получаване на кредит, вие знаете, какъв ценови диапазон можете да си позволите и да не губите време в търсене на недвижими имоти извън бюджета си. Са предварително одобрени също така позволява на продавача да знаете, че не само сте сериозно за закупуване на жилище, вие също може да си го позволи<.BR />

в
Със съвети в тази статия, вие Вече трябва да се чувстват по-добре подготвени за закупуване на имот, който ви подхожда на по-ниска цена. Въоръжени със знания, които сте придобили, ние се надяваме, че вие направите едно добро решение за покупка, и да се намери имот, който отговаря на вашите нужди и на вашия бюджет.