Забавяне На Ерекция

Борба с вредителите съвети и трикове трябва да знаете, че

в
Не живеят в робство повече вредители в дома си. Няма значение колко е голям проблем или малък проблем, трябва да се вземат мерки сами. Дали си плащате услуги за борба с вредители или не, се вземат мерки с тези трикове днес, за да помогне на собствения си поле.


в
Не се надявам да се отървете от вредители, за поддържане на дома чист. Това е мит, че може да гладувам вън вредители. Много вредители могат да ядат това, което не ще се разглежда храната като хартия или лепило. Единственият начин да се отървете от вредители-за решаване на проблема директно.


в
Един от начините, по които може да се предотврати комари от дойдат във вашия дом, за да се премахнат застояла вода, което имате на открито. Това може да бъде нещо от локви в детския басейн, както вие искате, за да се източи цялата вода в тях, особено през лятото.


в
Ако имате някакви проблеми, борба с вредителите в дома си, обърнете внимание на боклука си за напътствия, защо това се случва. Отпадъци трябва да бъдат запечатани торби и изхвърлят редовно. Съхранявайте боклука си извън своя дом, а не вътре в кухнята, за да намали шансовете да имате проблеми с вредители.


в
Ако сте имали зараза клопом и мислите, че те всички са си отишли, бъдете внимателни. Дървениците не е задължително да се хранят през цялата година. Всички отвори в подове и стени трябва да бъдат затворени. Те не могат да се скрият там.


в
Това може да бъде доста трудно да се отървете от дървеници, защото те могат да се скрие в труднодостъпни места. Затвори аварийни люкове, преди да се отпускате дървеници. По този начин, грешки не успее да се избегнат тези дупки след процедурата унищожение не са направили.


в
Направи свой евтин капан за мравки с помощта на борна киселина и сладка течност. Смесете няколко супени лъжици на прах борна киселина в чаена чаша мед, петмез или захарен сироп. Изсипете сместа в капачки или плитки пластмасови капачки. На мястото на тези капани в места, където сте виждали мравки, но и да ги държи извън обсега на деца и домашни любимци.


в
Прах за пране-това е отлично средство за профилактика на мравки от входа на вашия дом. Те много не обичат миризмата на химически вещества, използвани в производството на почистващи препарати. Използвайте това е чрез поставяне на прах в жива бутилки и използването му на всички дълги вход към вашите вратите и на всяко друго място мравки може да влезе.


в
Пазете се от комарите от дома си, като им къде да отидат. Трябва да се отървете от някоя застояла вода. Комарите могат да се размножават в почти всеки брой на застояла вода, така че да се отървете от него е близо до вашия дом.


в
Бъдете сигурни, и се съхранява на сухи храни в пластмасови контейнери. Сухи товари в ляво в оригинални опаковки (торби и кутии), лесно за вредители достъп. Поставете продуктите в затворената клетка. Използването на пластмасови контейнер ви позволява да запазите продуктите свежи за по-дълго време и защита от селскостопански вредители.


в
Лак може да се използва за унищожаване на летящи насекоми. Вашите домашни любимци могат да понасят това лечение е, докато вредители го намерите фатално. Лак се придържа към тях, оставяйки ги да не е в състояние да стигне до храна или вода. Пчелите могат да бъдат разгледани по този начин, без риск от заразяване.


в
Опитайте се да не оставят боклук в дома за дълго. Той е общ за хората, за да искат, че боклука може да се запълни до изпразване. Въпреки това, когато сте изхвърлени хранителни продукти и опаковки, за да създадете среда, която привлича вредители. Използвате капак може и да си боклук, поне веднъж на ден.


в
Ако имате защитна стена, се уверете, че тя се съхранява прилична сума метра от къщата. Грешки ще обитават тази гора, така че вие ще искате да го колкото се може по-далеч от дома е, доколкото е възможно. Опитайте се изключат всички предмети, че грешките ще бъдат усетете, от вашия дом.


в
Използвайте боракс и захар, за да мравки от вашия дом. Вземете литър и се смесва в нея чаена чаша захар и боракс. Удар на няколко дупки в капака на банките. Поръсва се със смес от около външната страна в основата на вашия дом. И вътре се поръсва по цокли. Захарта привлича мравки, но боракс язвите им.


в
Ужилване от пчели са болезнени, и дори може да бъде фатално за някои хора. Уверете се, че пчелите не изграждат гнездо или в близост до дома си. Ако сте забелязали пчели, близо до дома си, се уверете, че те не строят гнезда. Оси спрей може да се използва и от разстояние, за да убиват пчелите, преди да махнете гнездо.


в
Използвайте този трик, ако искате всичко да чешуйницы се съберат. Оставете мокрите вестника за цяла нощ. Някои хора са намерили успех с това и всички чешуйницы са събрани в мокър вестник на нощ. Бързо баща им, преди те да изчезнат и да ги изхвърли на улицата.


в
Ако имате нужда от помощ, за да се отървем от вашите неприятели, обадете се на Националният информационен център на пестициди. Можете да зададете своите въпроси за пестицидите и да се научат как да използват тези продукти е безопасно и ефективно. Трябва също така да попитам за алтернативи могат да се използват срещу вредители.


в
Поръсва се с борна киселина, бяло порошкообразное вещество, в пукнатини и цепнатини около дома си, за да се задържи на една хлебарка в залива. Прах се придържа към плотве, и те да поглъщат отрова, тъй като те се почистват сами. Можете също така да се смесва прах със захар, за да ги примами. Избягване на разпространението на прах в райони, че деца или домашни животни могат да получат достъп.


в
Сега вие трябва да бъдете готови да доведе план в действие с помощта на съветите сте научили. Държи в ума, как ще продължи, за да разберете повече за това, какво можете да направите. Няма причина да не бъде активна, когато става въпрос за вредители в дома си, когато има толкова много възможности.